18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
Igaz, jobb lenne olyan aki játszik is a játékkal, és ért hozzá. Ez esetben visszavonom a jelentkezésem 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tinka123
és te játszol is rajta?mármint a játékon...?

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

V43 1105
Én rendet tartanék <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ja, és értsen is a játékhoz

CB: Kis Lámpás Jimy

RS
Igazad van <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

nekem teljesen mindegy hogy ki lesz az új HG csak azt kérem tõle h tartson rendet itt, ne legyenek balhék, viták.

jóvan.. többen vannak így ezzel <#wink> - nem kell a duma xD

Tinka123
Ha már akedvenceknél vagyunk hogy lehet kirakni kedvencekhez?bocs ezért a kis offért!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

RS
Ha már így házigazda választás van akkor én is jelentkeznék <#vigyor5>
Igaz már nem PTTM-ezek, de megy a map szerkesztés, illetve a Zmodelerhez is értek, bár eléggé útálom amikor zaklatnak ez ügyben 😄 a skinezés meg alap. Elég aktív is vagyok az SG-n beleértve ezt a topikban is, még ha nem is mindig írok. (Minden nap annyiszor nézem meg mint az ETS topikot (ami most zárva) mert úgy megy a kedvenceknél: SG - Euro Truck Simulator, SG - Pedal to the Metal, SG - Haulin, és a többi...)

Tinka123
én nem sehogysem ....azért kösz hogy említettél 😊

Ikarus EAG
COOL<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!

Ruthless G
Hát igen "kéne" ezen van a hangsúly.
Te szerintem biztos lenne más nem kell szerintem sok nevet említeni akik aktívan nézik a fórumot pl: CSeNo,Tinka,Cindas,Csaba.....
Lenne itt ember csak kérdés elvállalják e.

Pedal to metal hun map..............

olyan házigazda kéne aki aktív és oda is figyel.

Tinka123
ugyse lesz senki más !:S😞 sajnos

V43 1105
Lehetek házigizda?😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

TóNyóóóóóóó
ez jóféle

eightmiles
Énleszek ;|

Cindas
igenjó ez a scania!

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Tinka123
Hali új autó remélem sikerül :S😞😄😄

<#integet2>

TóNyóóóóóóó
mi a fasz esik szétfele a autó?😮OO

Cindas
szerintem adidakk lenne a legalkalmasabb ha visszatér majd<#idiota>

Dylan96
Nem rossz de elhagytad a kodlampakat valahol..:S

leho94
Cindas lesz a jó , õ már úgyis bekockult , sokat jár ide 😄DD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Tinka123
viszont CseNo nemsokszor van gépközelbe nem?szinte sosem ír :S😞

lemaradt: Köszi egyébként😊

Én inkább kimaradnék belõle, de ha szavazni kell akkor sztem CseNo lenne rá a legalkalmasabb, mivel közöllünk õ régebben tolja (javítsatok ki ha nem így van).

PlogT
Cindas , Atikah , Csaba en ezekre szavazok...

Cindas

Tinka123
nem töled faterodtól 😄xD<#gonosz1>

eightmiles
O,o

Atikah
mer tõlem van a pttm 😄

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

hungary27
szép a bunti pontod nagy vagy
TóNyóóóóóóó
cindike legyen😄

Tinka123
mi már elkezdtük 😛

Cindas
csinálni kéne egy szavazást és aki a legtöbbet kapja az legyen😊

Tinka123
akk én Atikát is belevenném közéjük 😉😄😄

Atikah
Énakarok 😄

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Félember
Cindasra szavazok😊

Tinka123
Cindas vagy Csaba sztem 😊

leho94
Cindasra szavazok 😛

Tinka123
hát igen sztem is gondolkozzunk el egy szavazással 😄<#vigyor3>

leho94
Az az ets topik egy csõd , csak ilyen ujreg lámák jártak oda mint Te meg a többiek ..

Cindas
+amugy most már télleg elkéne gondolkozni egy HG váltáson mert RaST barátunk nincs itt ha baj van😊

TóNyóóóóóóó
de nem fog nekik sikerülni

Cindas
szerintem most minden busie idejön az ETSbõl hogy ezt is bezárassák:S

Padlogáz
Gratulálok barátom. 😉 Szidod õket,de 25-30 éves létedre ugyanazt csinálod,mivel lettél különb?

#47007:Széplesz,de azért ügyelj a polygon számra,mert nálam a tandem pót,beszaggat a jatákban mer tul nagy és idegesitõ :S

http//www.kamionfan.atw.hu

Waz poén emberek kukucskálnak be ide xD

TóNyóóóóóóó
navégre vissza se gyere báj

STi2009
Na jóccakát..Tsaba...belõled még lehet jó gyerek, ebbõl a flutyóbõl nem valószínû
Na csás

egyébként nem CSAK miattuk zárt be, mások is kavartak, de sztem ne OFFoljunk, mert megyünk a banamákra mi is.