52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#5509 Szivesen. -
#5508 Kösz.
-
#5507 Igen -
KossuthLajos #5506 Gumikacsa!
A Mercedes letöltése után szembesültem a következő gonddal: A "txt" fájlban leírja, hogyan kell használni a letöltött fájlt. A 2. lépésnek ezt írja: "2.Copy both floder called (MB-LK-Dumper) and (MB-LK-Tractor) to your:
C:\Documents and Settings\Master\My Documents\18 WoS Pedal to the Metal\makes\truck" De nálam nincs "makes/truck" mappa. Csináljak, és akkor jó lesz? -
#5505 Th european trucks would fit(?) great to this program(?) -
#5504 Azt hogy írjam angolul, hogy:
EHHEZ VISZONT JÓK LENNÉNEK AZ EURÓPAI KAMIONOK -
#5503 Asztabetyár!
Ez biz kegyetlen!
Lehet tölteni valahonnan? -
#5502 Scania,Renault,Zil,Mercedes stb.
A szállítás olyan hogy felveszel magadnak egy pótkocsit és azzal szállítasz minden hova nem cserélgeted de persze lehet másikat felakasztani de csak zárt pótkocsit,és abban a saját pótkocsidban viheted a kólát,gabonát,villanykörtét,virágot megilyeneket.
De lehet menni autóval is! -
#5501 na ez már jobb :-) hétvégén nekiesek :-) -
#5500 bocs, elb@szt@m a linket
ITT A JÓ DAF LINK -
#5499 Ugye nem azt jelenti, hogy a héten nem lesz kész? -
#5498 Na mégegyszer :)
Ez mi:
I think not more than the week. -
#5497 Nem én készítem, gyanítom, még nincs kész....
HT2 = KING OF THE ROAD -
#5496 köszi a linket, de csak egy büdös nagy 404 jön le :-/ -
#5495 Akkor inkább King of the Road! Ott is európai kamcsik vannak -
#5494 ja de az első rész grafikájánál jobb? -
#5493 milyen európai kamionok vannak? MIlyen szállítás van akkor? :( -
#5492 Grafikában rosszabb a kamionok európaiak és a szállítást is másképp oldották meg! -
#5491 Nincs lámpája a pótnak!-ezt orvosolni kell -
#5490 Mer a HT2 Sokkal jobb. -
#5489 Ez mi:
I think not more than the week. -
#5488 Miért kellene a Hard truck 2 mikor itt van a Pttm? -
#5487 Újabb csemege?-király -
#5486 hali!
Nem tud valaki bővebb ismertetőt adni a Hard Track 2-ről? Páran mondták hogy jó játék én annyira nem bízok azokban a személyekben mert sajnos nem láttam a gamet és addig nem is írok játékot míg nem tom hogy milyen esetleg véleményt is mondhattok...
Addig is thx
Ja NAGYON JÓ KIS KAMIONOKAT RAKTATOK FEL!!!! -
#5485 Nyomd addig folyamatosan az F5-öt amíg tele nem lesz a tank -
#5484 Csak nyomd folyamatosan vagy nyomd meg többször!!!
De ha kattog akkor biztos tankol!!!! -
#5483 de nem megy feljebb a mutató... -
#5482 Ha kattog akkor tankol!!! -
#5481 Yeah konténer! -
#5480 hi!
ma kezdtem a gamét...
megtudná valaki mondani, hogy hogy a fenébe kell tankolni?
van pénzem, de hiába nyomkodom az F5-öt, csak kattog, és nem tankol!
-
#5479 ez majdnem olyan megint mint az én hosszú kérdéseimnke a sorai :D -
#5478 Jaja. Itt a konténer. :-) -
#5477 -
#5476 De ehez akkor konténert is kell kreálniuk. Jegyezd meg hol láttad mert ez kell majd nekem. -
#5475 http://www.just2goodsplace.com/PTTM.htmhttp://www.mauser.fromru.com/downloads.html - Itt van egy pótos, letöltöd a felépítményest, meg a pótot is, mindkettőt bemásolod a megfelelő helyre, aztán a játékban a kamionboltban megveszed a vonatót, majd keresel egy hozzávaló pótot (tanker). -
KossuthLajos #5474 És még egy utolsú kérdés. Mi van az olyan autókkal, ami nem nyerges kamion, hanem pótos, vagy szóló, mint a kis piros merci. Azokat hogyan tudom használni, mert ugye elvileg nyerges vontatóval vagyok. Vagy azt shopban meg lehet vásárolni, és ahhoz is kreál a játék fuvart? Tehát hogyan lehet "beépíteni" a játékba? -
KossuthLajos #5473 És még egy kérdés van olyan oldal/oldalak, ahonnan kamionokat lehet letöltni, majd azt a játékban használni is lehet? Honnan lehet ilyeneket letölteni? A piros merci kis tgk. már megvan. Nem gyenge a kicsike. -
KossuthLajos #5472 Helo!
A játék állat. Hajnali kettő van (majdnem) de még vezetek. Csak annyi a kérdés, hogy van-e hozzá magyarítás, vagy valaki már azon fáradozik, hogy nekünk könnyebb legyen? -
#5471 Még nem letölthető.
-
#5470 Innen tudod leszedni:
http://www.freeweb.hu/file/daf.zip