52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
flaressaw
flaressaw 2 -
#5909 Van ICQ címetek? -
#5908 -
#5907 igaz... Ez nagyon beteg..... -
#5906 Milyen idi..a csinál ilyeket?
-
#5905 Jó lenne csak egy bibi van!!!!!Nincsenek emberek a játékban -
#5904 értem én de kéne egy kiegészitő ami taxit rak a játékba. lehetsz egy taxis és furikáztathatsz emberkéket:P -
#5903 -
#5902 Hú de jó!!!!!! -
#5901 Itt minden kamcsit megtalálsz amit le-lehet tölteni
http://kamionszim.fw.hu/pttmlet.html -
#5900 Azt is lehet beletenni de elég gagyin néz ki mikor a játékban veled szembe jön egy merci(kocsi) és egy pótot húz maga után -
#5899 kocsi is van bennne????jó lenne egy taxi rész a játékba... -
#5898 Sajna nem, nekem még nem nagyon akar sikerülni! Én csak képeket szolgáltatok nektek -
#5897 -
#5896 te csináltad? piszok jó -
#5895 -
#5894 [IMG] http://pttm.steamtrainz.com/images/f_coronado_01.jpg[/IMG] -
#5893 -
#5892 De a főnöke adta neki! TEhát még csillaga sincs. -
#5891 Lehet hogy nincs elég csillagod a szállítmányhoz! -
steweee #5890 lécci segítsen vki. elakadok az elején azzal, hogy nem tudok felvenni szállítmányt mert "supposed to haul..." vagyis ha jól értem nem bírom elvontatni, viszont már van pénzem új kamionra, de mi van ha nem kezdek neki a szállításnak és nem jelzi a térkép a truck dealereket! -
#5889 Gumikacsa. ha lehet egy kérdésem. a Magyar MOD -t megy az 1.6 -os Patch alatt? mert nekem egyáltalán nem megy. vagy ez csak az Across America-ra van ?
thx -
#5888 most töltöm le a kigészítőt kiváncsi vagyok :P Gumikacsa, rohadj jól néz ki!!! -
#5887 De legalább jó munkát kívánt. :-)
Ezt én is láttam. A Filmből képeket. De a kamiont nem. De nagyon állat!
Addig is további jó munkát. :-D -
#5886 Egy ezres eredetiben (a film DVD-n). -
#5885 NEM ÉN CSINÁLOM. -
Scania LB 140 #5884 Ez nagyon király lesz. Igazi konvoy Mack. Elismerésem. Tényleg nem tud valaki adni egy weblap címet ahonnan letdnám tölteni a filmet .Mikor faterom elkezdett kamionozni nagyon rá voltam cuppanva erre a filmere. Előre is köszi és további jó munkát Gumikacsa :D. -
#5883 Kezd hasonlítani:
-
#5882 nincs ehhez valami tejes mod ami mindent lecserél? kamionokat, térképet egyszóval mindent? -
steweee #5881 elírtam, hard truck 18 wheels of steel viszont van. és az across amerika valóban a KÖZVETLEN ELŐDJE ENNEK, de próbáltam a king of the roadot és tök ua billconfig és egyebek, csak hát jóval régebbi darab -
#5880 Egy külföldi kiegészítés sok átfestéssel!#5858-tól #5862 ezek a képek vannak a kiegészítésből -
#5879 Hard Truck Pedal To The Metal nem volt! És ez a játék a 18 Wheels Of Steel Across America-ra hasonlít. -
#5878 Melyik kieg? -
steweee #5877 még csak most kezdtem vele játszani, de nagyon tetszik. amit nem értek hogy hogyan lehet tovább folytatni a szállítást, amikor azt írja ki hogy you are not supposed to haul this cargo. vagyis nem bírja elhúzni az alap kamion a cuccot. ilyenkor mit kell tenni? mivel a főnök ezzel bízott meg és ő szerzi a melót az employee fokozaton
ja és a hard truck, pedal to the metalnak van vmi köze ehhez a játékhoz? mert az elődje a king of the road volt, ugye? -
#5876 NA ITT AZ A KIEG: LETÖLTÉS -
#5875 -
#5874 -
#5873 Pontos info-t még nem tudok mondani -
#5872 Egyenlőre még nem lehet leszedni,mert az oldal nem jön be -
#5871 Állat!