52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#6030 -
#6029 Kicsit olyan hard truck stílusa van, főleg a felső "konzol" miatt.
Nagyon állat, végre van valami normális forgalom. Nem az, hogy 2 percenként megjelenik 5 kocsimeg 15percenként egy másik kamion. -
#6028 Hát ez nagyon állat!
FiReBoY: fent vannak a cuccok a pttmcuccok-os ftp-n. -
#6027 Off
Né forgalom! :)) (RIGNROLL)
-
#6026 KESENYI: Működőképes a dolog, csak a TEXTÚRÁZÁS NEKEM NEM MEGYEN. Nézd meg a galériámban van Kesenyi rész, oda tettem a képeket -
#6025 Az M3-as lenne:
-
#6024 Hopsz, új hozzászólás!
Akkor marad a Hard Truck és a 18WoS első része(nemtom a nevét)? -
#6023 Az across Americat is felejtsd el, ha a PTTM-et nem bírja a géped!!!! Sajnos az meg oly rosszul van optimalizálva, hogy nagyobb a gépigénye, mint a PTTM-nek. -
steweee #6022 lécci segítsen vki. felpeccseltem 1.7-re, gamecopyworldről nocdpeccs rárakva, örültem, de nincs minden rendben. kezdtem egy újat, most ugyan nem dob not supposed to haul this cargos megbízást, viszont továbbra sem tudom új kamionokat venni, és nem is jelzi a térkép a truck dealereket, hiába van bepipálva. miért? 30.000 dolcsiból már biztos kijönne egy úgy kamcsi az alap helyett, de nem engedi hogy vásároljak a térkép menüből.
ja és a street across america ua mint ez csak az elődje, vagyis kevesebb minden van benne ? a hard truck meg ennek a folytatása?
és van vkinek olyan térképe amin be vannak jelölve a kereskedők? -
steweee #6021 köszke -
FiReBoY #6020 Használd a nem hivatalos oldalt! :)
PTTM Hungary -
steweee #6019 honnan ? ne hogy azt mond hogy használd a keresőt, mert úgy nincs -
FiReBoY #6018 1.07! -
steweee #6017 melyik a legújabb peccs hozzá, az 1.7 ? és honnan tudnám letölteni ? -
#6016 Ténleg ebben nem a kamionnal fogunk a pótkocsi alá állni hanem a pótkocsit fogják ránk tenni!!! -
#6015 Ez ugyanolyan, mint a 18WoS? csak más grafika? -
#6014 ha a géped gyenge hozzá, akkor egy korábbi jó kamionos játék a HArd Truck: King of the Road ... azt oroszok irták, és jol fog futni ;) -
truck driver #6013 Az Across Amerika az a Pedal közvetlen elődje volt. -
#6012 No, most ez két különböző, ugye? Szal az Across Amerika ami az első rész volt? Mindegy majd megszerzem mindkettőt:)) Köcc. -
truck driver #6011 prószáld ki a A Hard Truck 18WoS Across Amerikát -
#6010 Hi!
Kicsit off-os, de szeretném megkérdezni, hogy ennek a játéknak a korábbi részei (asszem 2 van), egész pontosan milyen nevet viselnek?
A gépem sajna nem bírja ezt a részt és ezért megpróbálkozom a korábbi részekkel is, hátha azok müxenek. Előre is kösz. -
#6009 Má rájöttem
-
#6008 Ez mi a rák?:
phpBB : Kritischer Fehler
Could not connect to the database -
#6007 + 1 pót a levegőben -
#6006 Kurva jó. Remélem ez majd futni fog normálisan -
#6005 Jól néz ki!!!!!!!!!!! -
#6004 Nagyon állat! -
#6003 off:
gecc milen forgalom... 4 kamion 1 képen (RIGNROLL)
-
#6002 Ez a legjobb!!!!!!!!!!!
Nagyon király!!!!!!!! -
#6001 Ez az M3-as lenne, de már nagyon elegem ven, hogy valami miatt majdnem egész nap esik, villódznak a fák, és ha 0-át nyomok, az előugró ablakban egyfolytában fut valami fehér felírat (hibaüzenet)
-
#6000 -
#5999 Az övé ilyen csili-vili. :-) -
#5998 Kimattítottam a gépet, mert a gyerek nagyon elszált a fényezéssel (bár én meg nagyon kimattítottam). Szerintem így szebb:
Letölthetitek tőlem is, mattítva: DAF
-
#5997 Fekete út lesz többnyire. -
#5996 -
#5995 -
#5994 De én igen!
király! Lehet vele nyomulni. -
#5993 VVVVVVVVVVVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEE
DAF XF95
-
#5992 DE MÉG MINDIG NEM ÍRTAD, HONNAN VAN A KONTÉNER, AMI NEM MŰKSZIK!!!!!!!!! -
#5991 Nem mindenki netel egész nap!