52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
FiReBoY #7109 Köszönöm. :) -
laci béla #7108 szia tony soprano
Rakj, sújt előre hátura Meg középére de nem sokat aztán tuningild is fel de nem nagyon csak egy kicsit -
FiReBoY #7107 Tudod az már 4 milliószor el lett mondva, hogy a régi mentést nagy valószínűséggel nem fogja betölteni. De mégegyszer.
A régi mentést nem fogja betölteni a 0.9.1! -
#7106 A hiba az ön készülékében van! -
#7105 Nekem ez hibás, felraktam (Nyomd a Pedált 0.9.1) aztán meghibásodott a játék sőt most töröltem, és még mindig rossz a játék betöltésnél kifagy, meg néha játék közbe is... na többet nem rakok fel semmi ilyet.. -
#7104 Na csokifűrész!!!
Most ezen dolgozom...!Kicsit még alakítgatok rajta, aztánnemsokára "meglovagolhatjátok" a kicsikét!!!! [nyes]
-
#7103 Nagyon durva.. érdekes lehet nagyobb kanyarban is ;) -
laci béla #7102 Rendesen fel teszem a kérdést
Hogyan lehet letölteni a ami az iméről leszedni azt a játékot?
És ha nem akar tölteni azureus akkor mit, tegyek?
Mindent be álitotam rajta.
-
#7101 TÉÉÉK :))) -
#7100 hagyd abba. -
#7099 ha lenne moderátor jogom már nem élnél -
#7018 Mert szét barmolod a fórumot. Így ne nagyon várj segítséget senkitől se. Már az elején érthetően kellett volna felrakni a kérdésed és biztos vagyok benne,hogy valaki segített volna. De így ne várj sokat. -
#7015 kicsit lassabban, érthetőbben és talán segít valaki(bár nem hiszem :) ) -
#7013 Fireboy: Gratula a Nyomd a Pedált 0.9.1 ért nagyon jó lett -
#7012 laci béla????? hamar ban jár ha nem fogod vissza magad -
#7002 ez az első mondat amit értelmezni tudtam -
#6995 dc++on most kerestem rá bakker ha nem dobott ki 150felhasználot akitöl le lehet tölteni akkor 1et se,szedd le onnan -
#6994 persze csak ha innen letöltötted -
#6992 durex cég:)veszprém -
#6984 ezt hol vetted fel?? -
#6982 és az sem hanyagolando hogy majdnem 3 sávot foglal;)
-
#6981 vigyázat a bányagép nem fér el a hidak alatt,ezért lehet vele galibát okozni:))
-
FiReBoY #6978 Pfff... Nem tudom. Meg kell vele próbálkozni. -
#6977 ugye ugy tudom kormányal nyomni? -
FiReBoY #6976 Ejjj... Kultúra. -
FiReBoY #6975 Igen. -
#6974 várjá... -
#6972 akkor melyik patchot használjam? 1.04? -
FiReBoY #6971 Nem. Nem tudom, hogy megvalósítható e. -
#6968 ha én most full felpatcholtam, rá megy a magyarosítás? -
FiReBoY #6967 ?? Mi? -
FiReBoY #6964 Magyarosítást? Most már megy. -
FiReBoY #6961 Ho, ho ho! Na mit hoztam, mint a Mikulás? :)
Nyomd a Pedált 0.9.1 -
FiReBoY #6960 Jah, meg 5-ösnél érdekes egérmozgatás közben vezetni. :) -
#6959 az igy van de belülről feeling vezetni a vasat :) -
#6958 Nah, azért erre ne vegyél mérget! Az 5-ös kameranézettel akárhogy forgathatod! -
Gerob #6957 Sehogysem tudsz elnézni egyik irányba sem normálissan. Across Americában sem lehetett elfordítani a nézetet a fülkéből, meg semelyik nézetben. Kár, hogy ilyen alapvető dolog nincs meg csinálva jól a játékban, akkor még királyabb lenne!! Majd reméljük Rig'n'Roll-ból nem fogez hiányozni! -
#6956 1-2 kérdés :)
1es kamera nézetből sikerült e már vkinek jobbra ill. balra néznie 90fokban? :) mert kereszteződéseknél kissé nehézkes a kifordulás, még ha külső nézet van akkor is.
A magyarításhoz meg gratulálok nagyon jó lett :)
-
truck driver #6955 Nemtom, de még jó hogy nem töröltem a lombtárból a dafot és vissza tudtam állítani. ezután már be tudta tölteni simán. -
#6954 Attól hogy letörölöd mi baja lenne? Semmi! Hacsak nem a telepített játék könyvtárából.