52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7790 Figyelitek ahogy össze van kapcsolva a kábelekkel a trailer és a truck???????
MEKKORAAAA!!!!!!!!!
-
-
#7788 Jah és ez?!!!!
-
#7787 Nah,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
-
#7786 Valami MAN is készül...azt írják,hogy F2000-es!
-
#7785 Tudom,hogy a Kacsa már ítra (sorry Kacsa),de aki a sok képemtől nem látna az orráig.....
Rig 'n' Roll Map for 18WoS:Pedal To The Metal
[URL=http://www.members.shaw.ca/izvada2/part1x.zip]MAP PART #1[/URL]
[URL=http://members.shaw.ca/izvada3/part2x.zip]MAP PART #2[/URL] -
#7784 Érdemes letölteni a 3dartpol oldaláról a Rig 'n' Roll pályát a PTTM-hez!!!!!!!
Nagyon jó kis pálya,csak tovább kéne fejleszteni,mert alapnak kiváló!
A Peterbilt 387-est ajánlom,de a többi verda is nyugodt mozgású és teljesen MÁS érzés vezetni,emtom,hogy mit műveltek ezek a srácok!!!!
Na,itt ez durva!!!! egymás után 5 darab(itt csak 3 látszik) Truck Dealer van! Ja,és ne menjetek el a végére,mert lezuhantok!
-
#7783 Mi is had .... :) -
#7782 ti már tudtok textúrázni? én már igen. -
#7781 Lehet hülye kérdés, de ha létrehozok valamit a z mod-ban, honnan tudom, hogy merről hány méter? -
Gerob #7780 Bocsesz!
El is felejtettem meg nem is. Akartam, csak lehet kiment a fejemből. Tévedni emberi dolog - mondta a sün és lemászott a keféről.
Akkor most elmondom, amit a pttm.uw.hu-ra is leírtam: Van TEMPOMAT a játékban!!!!! Ha lenyomod menetközben a C gombot (vigyázz, abban a pillanatban ne nyomd a gázt), akkor ráál arra a sebességre a géped, amennyivel akkor éppen mentél, amikor rányomtál a C-re. Ilyenkor csak kormányozni kell és a motorfékkel tudsz szép finoman fékezni. Ha meg kiakarod kapcsolni, akkor simán a C-re katt vagy nyomd a gázt. Nagyon zsír szerintem!!! -
#7779 Bazzeg ez nagyon komoly gép(Vas)!!!
Kéne nekem de most !!!
Légyszi ha meg van hogy le leht tölteni akkor majd linkeld már ki!
Köszi!!! -
truck driver #7778 Mire jó ez a map mód? -
truck driver #7777 Hi Gerob!
Végülis nem vesztek sokat, ha kirúgom az alkalmazottaimat, mert olyan gyorsan, és olyan sok pénzt termelnek, hogy nem tudom mire elkölteni. -
#7776 RNR MAP MOD:
http://www.members.shaw.ca/hardtruckisthebest -
#7775 ez nagyon bejön,csak kicsit nagy a kipuf:) -
#7774 Szerintem is!!!! De elfelejtettél nekünk szólni a tempomatról -
Gerob #7773 Kesenyi!
Pöpecek ezek a GT-k nagyon vazze -
#7772 -
#7771 -
#7770 -
#7769 -
#7768 -
#7767 Egy Man :)
-
#7766 -
#7765 Egy újabb csodagépem! Ez már inkább hasonlít az eredeti 6x4-es Magnumra
-
Gerob #7764 Nincsmit! A sofőröket meg ne rugdosd ki, hozzák azok a lóvét szépen szorgalmassan! -
truck driver #7763 Csá Gerob!
Én se találtam semmit, amivel ki lehetne kapcsolni azt a szart. Na mind1 majd csak elviselem valahogy. Legfeljebb kirúgom a sofőrjeimet, hogy ne pittyegjenek amikor leszállítják a fuvart.Azért köszíííí! -
#7762 Talán P -
Gerob #7761 Csá driver!
Én nem találtam semmi olyan opciót a játékban, ahol ki lehetne kapcsolni azt, amire gondolsz. Úgyhogy szerintem nem is nagyon lehet. -
#7760 Ez az actros nem sikerült igazán. Még jó, hogy készül egy másik. -
#7759 Szerintem ez az actros nem hasonlít a valósághű mására! Elég bugyután néz ki ez is -
#7758 Actros
-
#7757 -
Gerob #7756 Figy truck driver!
Sztem nem lehet kikapcsolni, de nézd meg a Beállítások között a játék menüjét, hogy nincs-e valami olyasmi opció, ami kikapcsolja ezt a nyavaját. Majd délután\estefele ha játszok majd vele, akkor utána nézek ígérem. Csak most nincs időm, mert suliba kell menjek. -
Gerob #7755 Tony!
Nekem semmi problémát nem ír ki, amikor belépek az oldalra. Csak a pttm.uw.hu szokott néha meghalni és akkor nem nyitja meg a böngésző. -
#7754 Cseh oldal!
CSEH PTTM oldal! -
#7753 Nektek nem jelez hibát az oldal amikor ide léptek?????
Nekem állandóan! De tuti,hogy nem a gépemmel van gubanc,mert más gépen is ezt írja >>> "Hiba...Oldalkód nincs definiálva",vagy valami ilysmi!Mi a szar ez? plz help! -
#7752 Na mivan? Mindenki kidőlt? Én szedek itt egyedül béres cseppet?
Amúgy Kesi és Duddits ->>>> -
truck driver #7751 nem lehet valahogy kikapcsolni azt a kék szart, ami alulról jön fel és pittyeg, ha pl. egy alkalmazott leszállította az árut? Mert nagyon idegesítő, hogy percenként jelezget.