52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
MBActros1848 #9431 Valaki nem akar csinálni egy teheráni szerelvényt. Annyi benne a különleges hogy a színpadós pót alatt akkora kerekek vannak mint egy normál póton, a gépesen pedig természetesen nagyobb kerék van. -
#9430 de én. mert?
ja és melyik felni kellene? csak mert van ott három féle. -
#9429 Üdv Sleepy itt a tudatlan kamionfanok közt :DD
Na jó.. Persze vannak kivételek .. -
#9428 azt tudom hogy van de most igy nem jut eszembe egyse.(ja és nem te csináltál bullbart?) -
#9427 mi? mondtam, hogy megcsinálom? nem is emléxek...
najó azért lehet róla szó. ingyenes tárhely hol? -
#9426 kösz sleepy bone :) -
#9425 nekem képekböl annak tünik :) ha kész felnyomnád egy ingyenes tárhelyre?az nagyon jó lenne. -
#9424 Hi!Új vok itt úgyhogy Sleepy Bone (nektek csak sleepy )Remélem nem úgy kezdek mint Renault Magnum :) (ezt ne vedd sértésnek) -
#9423 én ezt meg tudnám talán csinálni, de nekem vhogy nem tűnik olyan szépnek.. -
#9422 Bátyám csütörtökre hazaér ..
Pfuj :( -
MBActros1848 #9421 Ez pedig egy drasztikus példa a magasság gorlátozásra -
MBActros1848 #9420 Megmuttatta a kiscsávó hogy hogy ne parkoljunk az ut szélén -
MBActros1848 #9419 Hál istennek én még nem láttam komolyabb balaesetet, de hallani már hallottam egy jó párat. Amúgy bocsánatot szeretnék kérni az elözö 3 hozzászolásom miatt mindenkitől, ha netán megbántottam volna valakit velük. -
#9418 Láttam már durvábbat is .. Csak oldalradült ez :DD -
MBActros1848 #9417 Az macska szem és szerény sejtésem szerint a fényképezőgép vakúja miatt villágit olyan fényesen. -
MBActros1848 #9416 Te mindent elhiszel amít az emberek leírnak és mondanak. -
MBActros1848 #9415 Hagyd őket csak mert egy szó ismeretlenül van felírva a ponyvára ők már mindjárt románoznak. Amúgy meg nem tudom mi bajuk a keleti sofőrőkkel,azok is csak emberek nem. Na jó én se csippem mindegyik embert mert azok között is van kötekedős fajta, de a magyar között is. Tisztelet a kívételnek. -
#9414 ahol találtam eszt a képet ott aszt írták hogy román Daf kamion és bútort szállított. -
Gerob #9413 De ez 1 holland cégnek az autója...hogy kerülnek ide a csehek+románok?? Amúgy látszódik a rendszám a kocsin? Mert én nem igazán látom rajta. -
#9412 Szevasz! Nem semmi mi? -
#9411 Úgy látszik a büdöstalpú cseh nem tudta az uton tartani a Dafját .. -
#9410 Elég durva!!! -
#9409 ezt nézzétek meg. -
#9408 én is erre gondoltam -
#9407 Van valakinek cementes kamionokrol kép?? -
#9406 Román DAF kamion. -
#9405 Ez nagyon állatul néz ki. A póton azok a mcskaszemek vagy lámpák?? Nagyon állatul néz ki. Ha szépen ki van világítva egy pót meg a kamion akkor az nagyon szép tud lenni éjszaka :) -
#9404 oyan felni kéne a game-be mint ezen a gyönyörü magnumon van. -
#9403 nagyon szép király a kép dávid!!!!! -
#9402 Bocsi kicsit nagy a kép!! de jóó is. -
#9401 -
#9400 de megy!! -
akela #9399 Na sziasztok gyerekek!Jó rég nem voltam...látom megy itt az élet,vita vita,kis személyeskedés,stb.Sajnos elköltöztem,és ott nincs net,most meg nem hoztam semmit amire le tudnám szedni ezeket a kurva jó gépeket.Na mindeggy gratula mindenkinek még mindig nagyon ügyik vagytok.Jó legyetek és igy tovább. -
kedvenc autom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hapci666 #9397 Gyerekek van egy üres 500mb-s freeweb-es tárhelyem ha gondoljátok megbeszélhetjük és azt pakoltok oda amit akartok
elértek E-Mailon [email protected] -
Gerob #9396 Dávid nem igaz, hogy nem megy ez a kép belinkelés. -
#9395 -
#9394 talán azt lehetne hogy egy ingyenes tárhelyre felrakod.(csak 1 tipp) -
#9393 eightmiles az nagyon jó lenne de nekem az msn nem jó neked az email dc-d nincs akkor hogyan tudnám megkapni töled?(nagyon király a kamcsi) -
#9392 [IMG]http://www.langlovagok.hu/kepek 2005/berettyoujfalu/050314_bujfaluafa/eredeti/050134_bujfalualfa_05.jpg[/IMG]