52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#9511 Ez lenne apámé ..
Bátyámé ugyan ez csak nagyfülkés .. -
#9510 Beteszek róla egy képet..
Elnézést érte .. Bár ez nem olyan csicsás, de kicsit sok a matrica ..
-
#9509 Jó. Engem nem zavar .. (Annyira)
De ha nem ilyen össze vissza festett lóf*szokat rakna be ..
Szerintem ezek gusztustalanok ..
Bár bátyám és faterom autója sem szép :D:D -
#9508 bakter....csak egyet nem értek! Miért van egy kamionos kép abban a fórumban,és mellette egy OceanDive képernyőkímélő letöltése!??? -
#9507 Az a baj hogy hazamegy az iskolábol odaül a net elé!!és képeket keresgél mintha ez olyan nagy szám lenne!!!!Majd a idővel rájön!!!! -
#9506 Ezt a fórumbejegyzést a 3dartpol oldalán találtam belinkelve!!!!!!
Lefordítottam,de csak ilyen konyhanyelvre
Szerintem ez egy új szegmense a 18WoS-nek!
LINK -
#9505 Többet nem teszekbe!! -
#9504 Nem unod még a képberakogatást ?
Ez 1 szim fórum .. -
3 natúr texturázatlan mack object, 6000, 13000, 14000 poligon. azt mondjuk nem tudom a játékban hány poligon egy kamion. -
davidn #9502 köszi szépen a segítséget Hapci666!! -
#9501 ez pl így 61.000 poligon:)
-
Hapci666 #9500 davidn a rar-t sehogy elötte szerintem csomagold ki winRAR erre pont alkalmas -
#9499 Ez hogy tetszik?? -
#9498 -
davidn #9497 hello mindenkinek!!lenne egy kérdésem a letöltött ,,rar''fájlokat hogyan lehet bevarázsolni a játékba!ha valaki tud ebben segíteni legyenszives és tegye is meg.előre is köszi -
#9496 nem egyszerű de van megoldás Ha van egy ilyen highpoly modelled, azt kimapolva lehet texturába renderelni, utána abból lowpoly model, ami megkapja a highpoly texturát, és kész:) -
#9495 Van valahol leírás, hogy hogyan lehet 3d modelt berakni a játékba? -
#9494 Mi az, hogy $135???! Nem hiszem!
Ezektől meg egész életére kiakadna a PTTM! -
#9493 Nics valakinek cementes kamcsikrol kép????????????? -
FiReBoY #9492 De highpoly miatt kiakadhat a játék, ha csak így raknád be a pttm-be. -
#9491 Rast!! Volt egy kép egy Daf-rol ami árokban landolt!!Az nem cseh volt!!!!!!!!!!Erick Van Wijk Holland cég román soförökkel!!!!Csak ennyi!!Nem behányásként mondtam!!!Hali -
#9490 szép króm felnije van -
#9489 Nem rossz!!!!!!!!!!! -
#9488 -
#9487 de tényleg nagyon szépek -
#9486 csak hát lehetne olcsob is mint 135$ -
#9485 azon a magnumon elgondolkozom még :) -
#9484 -
#9483 jajjjj ezt elbasztam
sorryyyy -
-
-
-
#9479 az utolsó Mercihez van egy kis ajándékom!
Ezzel a pár képpel könnyen megszerkeszthető akár a semmiből!!!!!!
-
#9478 -----Még mielőtt félreértené valaki,ezek nem makettek,(modellek)!
Ezeket át lehet varázsolni a PTTM-be,ebben az állapotban!!!
-
#9477 hangsúlyozom,hogy a bemutatni kívánt modelleket én csak átalakítottam (és konvertáltam),ill. feltextúráztam!!!!
---------------------------- M Á S ----------------------------------
a következő képek arról az oldalról származnak ahonnan azokat a járműveket szedtem le amelyek holnap este bemutatásra kerülnek!
---> Ezek már szebb modellek,ezért pénzbe kerülnek!!!!
::::Ha valakinek van kedve ehhez a MAN TGA-hoz,mindössze $ 135.00-t kell kicsengetnie érte!!!!
-
#9476 Mindenkit várok ide holnap este!!!!
Új alkotásaim vannak! Tetszeni fog!!!!!!!!!!!!! -
#9475 de én nem is tudom hogy milyen csak ültem bennük(majd meg tudom)de ha tudnám se veném magam hogy "jaj én tudom ti meg nem"érted a célzást? -
MBActros1848 #9474 Nana azért nem olyan a kamionos élet mint gondolod -
#9473 jóvamá mit balhéztok egy felnin?rast nekem tetszik a felni és eightmiles-nak is és ako mivan????szerintem nagyon jó kis felni ki nem szarja le hogy a családod kamionokat vezet bazz nálunk senkise kamionsoför de mégis egy ültem kamionba ugy hogy nem kell itt ez "jaj csak 50huf" ez a felni meg nem tudjátok mi a kamionos élet -
Gerob #9472 Ha nekem adnának 1 ilyen kocsit én rögtön adnám el a rákba és az árán vennék 1 normál szerelvényt, azt azzal döngetnék mindenfele és keresném a zsozsót vele