52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#9631 Hallod felraktam a játékba ezt a kamcsit és nem tudom megvenni!!!!!!!!!
Rohatdtul nemtölti be a játék a kamcst hanem megáll az egész játék!!!
VALAKI HELP!! -
#9630 már nagyon várom :) -
davidn #9629 valami megoldás csak van rá mert ez igy nem buli! -
#9628 Most nekem is ezt írta ki :(
Biztos valamelyik modtól van.
-
#9627 köszi -
davidn #9626 jó éstét mindenkinek!egy kérdéssel támadnék ismételten:prism3d miatt lefagy folyamatosan a játék mia a teendő ilyenkor?valaki tudja rá a gyógyírt?? -
Hapci666 #9625 http://pttm.uw.hu/ innem letölthetö -
#9624 Van hoozá magyarítás?Honnan lehet tölteni? -
#9623 most jöttem a géphez, megcsinálom a lámpákat, és felpakolom vhova. majd ha kész van, szólok. -
#9622 Szuper! -
#9621 Sziasztok skacok! Remélem tetszeni fog a cuccos
-
Hapci666 #9620 hali. autoszimulator vok, de nincs kedvem regelni, azért vok ezen a néven. a lényeg h elkészült a volán sorozat első része, melyeket szuszoka oldaláról letölthettek
-
#9619 Milyen autorol beszélsz? jó nézki? -
#9618 eightmies kb hány óra fele tudod feltölteni valahova?már nagyon mennék vele :) -
Hapci666 #9617 Hapci jelszavával vagyok Willi Betz ezt én készitettem nézzétek meg le lehet tölteni innen:http://szuszoka.freeweb.hu/ -
#9616 eightmiles az nagyon jó lenne. -
#9615 Tyűűűű! Ez nagyon állat! -
#9614 -
#9613 Elkészítette egy arc a Renault Radiance igen kezdetleges változatát!
RENAULT RADIANCE -
#9612 na de megyek csá -
#9611 köszi a tegnapi válaszér csak közben elmentem
amúgy megjöttem -
#9610 Aha.Köszönöm! -
Vlala #9609 Az elején még csak alkalmazott vagy, a főnököd teszi alád az új gépeket, fejlesztéseket. -
#9608 Olyankor magától fejleszti a kamiont. -
#9607 -
#9606 Hi!
Most játszok először a cuccal és még angolul se tudok.
Láttam,hogy amikor egy szállítmányt leraktam kiírt valami upgradet.Akkor lehet tuningolni?És hol lehet új kamionokat venni?
Meg fékezni se tudok normálisan,mindíg belefutok valamelyik kocsi hátuljába. -
#9605 Sziasztok elküldené nekem valaki a játékot dc++ vagy msn-en nagyon testzsik a játék királyak a gépek benne. -
#9604 szóval megkaptam az engedélyt, alakítok még rajta egy keveset, és asszem már este letölthetö lesz! -
Gerob #9603 Magnum lehet 1 kérdésem??? AZ ilyen dupla difis vontatók Európa melyik országában vannak elterjedve??? -
#9602 az nem csak úgy megy, hogy feltöltöm ; ) írtam privátot gumikacsának, majd ö megmondja, hogy lehet-e. -
#9601 vagy eightmiles töltsd fel valahova a tiédet -
#9600 plíííz valki csinálja meg a régi magnumot mert már döngetnék vele
-
MBActros1848 #9599 Igen meg volt törve az autó nagyon régen egy öreg turbo star volt még akkor kezdett kamionozni fater, az ajtot ha becsuktad kifért a kezed az ajtó és a szélvédő között. -
#9598 Actros!!Törött autoval?? -
MBActros1848 #9597 Jaj hogy oda ne rohanjak szakértelmetlen, figyú itt az emberek többsége nem kamionos érted, igaz vannak kivételek de ez csak néhány ember. Leszállhatnál már a magaslóról, azt hiszed hogy sofőr vagy és onnantól kezdve te vagy a király és akárkit leszólhatsz? Meg akkor legyél nagysofőr mikor a fönökőd elköld egy törött autoval oroszországba. -
#9596 www.v8power.nl,www.dikkevettscania.nl,onlytrucks.nl itt vannak ilyen képek. -
#9595 ez brutál: http://langlovagok.hu/kepek2005/berettyoujfalu/050314_bujfalualfa.shtml# -
#9594 szépek
honnan szeditek? -
#9593 -
#9592 Nem .. Csak gyülölöm a szakértelmetlen hozzászólásokat ..