52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#9831 ez jóó kép!!!!!!!!!! -
#9830 -
#9829 Az a baj, hogy olyan szinten megszoktam ezeket a buszokat, hogy ha lecserélnék, akkor hiányoznának. Szerencsérte a Mátra volánnak nem most lesz erre kerete... :)Ráadásul pont azon a vonalon járok, ahol a legtöbb 280-as jár... -
#9828 Letöltheted.Ajánlom a DC++-t!!! -
#9827 jóóó ez a busz! Nálunk már merci buszok járnak,persze van néhány Ikarusz is. -
#9826 Ez a busz rohadt jó. Sajnos felénk is sok ilyen jár. le kéne már selejtezni őket. Az IFA hogy áll jelenleg??? -
horyadam #9825 LETÖLTHETNÉM????
LÉCCCCCCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
horyadam #9824 MEGVAN VALAKINEK A TELJES VERZIÓ??????? -
#9823 Én most a 280-ast alakítgattam, felénk főleg ilyenek vannak:
-
#9822 Uncsibratyóm is tüzoto. Merci TLF-4000-essel vonulnak (asszem így hívják). -
horyadam #9821 Honnan lehet LETÖLTENI a TELJES VERZIÓT????????????????????????????? -
szemlits #9820 Tűzoltót PÍÍÍZ!
Sajnos csinálni nem tudok,de szívesen segítek,ha valaki akar egyet készíteni! Az IFÁ-t különösen ismerem,mert azzal szoktunk vonúlni!
Az "egzotikusabbak":
1. Tü. 1.1 (Csepel):
2. IFA W50 LA TLF:
3. Steyr Bronto-Saurus 2000:
4. Tü-3 (RÁBA):
5. MAN ULF:
6. LIAZ vízszállító:
7. Tü-2 (GAZ-66):
8. Csepel D-744 műstaki mentőszer:
-
#9819 Csinálj olyan nevű könyvtárat, mint a kamion/pótos neve a truck/trailer mappában és abba másold be a kamion/pótos cuccait.
Esetetdben a név: longframe és ebbe másold be a cuccot. Azt már te tudod, hogy ez kamion, vagy trailer. -
#9818 háj!
Innen lehet a full gamet letölteni: http://oldstone.uw.hu/PTTM/PttM.iso
üdv! -
#9817 Segitene valaki? -
#9816 segítek ha gondolod,de sajna ma nem megy
sokat kell tanulnom. Sorry,de holnap minden féle képp segítek!
Üdv. -
tibitib #9815 tony soprano tudsz nekem össz-vissz segíteni ennyit?lécike -
#9814 nekem azon a tuning scanian nincs benne a bullbar meg a festés nektek is? -
tibitib #9813 nekem csak annyi kéne hogy egy kamiont beteszek és csak feliratot teszek rá meg áttuningolom vagy ami könnyebb amit meglehet csináálni józan paraszt ésszel
-
#9812 szivesen segítenék,van MSN-em is,de sajna nem tudom pontosan elmagyarázni,hogy hogyan kell egy kamiont "készíteni",mert én általában már meglévő verdákat dolgozok át,vagy tuningolom saját ötletekkel! -
tibitib #9811 lécci -
tibitib #9810 hello van valaki olyannak msn-je aki tudna nekem segíteni a zmodeller-rel kamiont szerkeszteni nagyon megköszönném lécci mindenkinek valaki csak röviden elmagyarázza kössz az enyém aki megmondaná az vegyen fel kösszz : [email protected] és röviden vagy részletesen magyarázza el nekem nagyon köszi a segítőnek
ÜDV.:steady -
#9809 Kössz Kesenyi! Remélem másnak is műkszik akkor! -
tibitib #9808 hello van valaki olyannak msn-je aki tudna nekem segíteni a zmodeller-rel kamiont szerkeszteni nagyon megköszönném lécci mindenkinek valaki csak röviden elmagyarázza kössz az enyém aki megmondaná az vegyen fel kösszz : [email protected] és röviden vagy részletesen magyarázza el nekem nagyon köszi a segítőnek
ÜDV.:steady -
horyadam #9807 nem tudja vki hogy honnan szerezhetném meg a teljes verziót?????????? -
#9806 Ez is f@sza:
-
#9805 -
#9804 Igazán nincs mit ;) -
dany667 #9803 Köszi az oldalakat Rast. -
#9802 -
#9801 A zip-es és Rar-os kamionok nem nagyon sikerülnek nem tudom mit hova kel l beilesztegetni segitene valaki? -
truck driver #9800 Neked kell létrehoznod azt a mappát. De ajánlom hogy töltsd le a magyarosítást, és akkor minden (mappa) ott lesz... -
#9799 Hello! még az lenne a kérdésem, hogy a kamionom 100-15 mph-nál 3-asban miértt lassit vissza? -
#9798 Fasza!Nekem megvan -
#9797 -
#9796 -
#9795 Ez hogy tetszik?? -
#9794 -
#9793 Köszi -
#9792 csinálj olyan mappát!