52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • kesenyi
    Gumikacsa hová tüntél?????
  • kesenyi
    Nagyon fasza
  • KraZ
    Talán próbáld meg másik videodriverrel!
  • Al Age
    Nálatok jók a festései ennek az XF-nek?
    Nálam 4 különböző festés van (az alapszínnel együtt), de ha átváltok valamelyik másikra, akkor a légterelők maradnak alapszínen:(
  • Gaba9
    Srácok az hogylehet h felrakom a game-t és azt irja h ati 9600xt-m van a gépbe mikor 9550Extreme és nem megy a játék :( hibaüzit dob ki
    :we ary sorry,but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in.please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware :( nemvok nagy koponya angolbol de vmi beállitás lehet v nemtom ?? plz
  • RaST
    Igen. Maradt.

Végülis ez a müszerfal a régebbi dafé (2-3 évesekre gondolok).
    Az újaké már nagyon profi ..
  • Gerob
    A műszerfala maradt a régi??????

Mert szerintem ebbe a DAF-ba már kéne egy jobban kidolgozott műszerfal!!
  • RaST
    Kisfülkés daf xf:
    Már vártam..

• RaST
    Ez fenyegetőzés ? LOL
  • RaST
  • MBActros1848
    De mint olvashattad én bocsánatot kértem mindenkitől és ezzel részemről a téma le van zárva.
  • MBActros1848
    Én nem akarom hogy utáljanak, ők kezdtek kötöszködni, meg rast fenyegetőzőtt hogy megyek magnum után.
  • misi9
    Köszi szépen :)4 kereskedő nem volt meg.
  • kesenyi
    Miért akarod, hogy utáljanak? Direkt hergeled a többit "Hol vannak a nagy szavak, hogy taknyosok meg hasonló jelzők ???"
  • ILLNeo
    A veszekedés helyett agyalnátok a teoriámon!!!!!!
    10242 beírás

Téma: A ROAD TRAIN elterjesztése a PTTM-ben

• F0Rm4T
    Na látom itt már megint a vita megy ,mivan meguntátok a pttm-et vagy mi van ?
  • MBActros1848
    Részemről abba van hagyva, és köszi hogy te legalább nem bántol.
  • Gerob
    Nekem személy szerint semmi, meg el is fogadom a pacsit, de tessék abbahagyni a dolgot.

A PTTM nem erről szól.
  • MBActros1848
    Na meg mondja valaki hogy mi a bajotok velem ?
  • MBActros1848
    Mi van srácok, nagyon csöndesek letetek. Elvitte a cica a nyelvetek??? Hol vannak a nagy szavak, hogy taknyosok meg hasonló jelzők ??? Csak hogy lássátok hogy nem akarok haragot itt és ezennel baráti jobbot nyújtok mindenkinek, és bocsánatot kérek mindenért mint minden jól nevelt ember. Aki akarja elfogadja a baráti jobbot aki meg nem az félre üti, de én legalább ugy viselkedek mint egy rendes ember.
  • MBActros1848
    Mi bajotok velem? Mondjátok már meg? Légszi!!! Föleg neked rast, az hogy nem hagytam hogy a haveromat, basztassátok? Vagy mi ?
  • MBActros1848
    És szabad kérdeznem mért? Mi alapon? Mit tettem?
  • RaST
    Menyj Magnum haverod után
  • MBActros1848
    Tudjátok mit mennyetek oda ahova akartok, én nem állok le veletek kötözködni.
  • RaST
    LOL

Mást is tudsz mondani ?

"Nem is koptatom inkább miattad a billentyűzetet."
  • MBActros1848
    Ezt nagyon gyorsan fejezd be!!! Nem akarok anyázni oké??? Ki szólt hozzád beszélgetünk egy témáról és ahoz kelletek a képek, oké. Én nem állok le kötekedni ilyen kis ... !!! Nem is koptatom inkább miattad a billentyűzetet.
  • FiReBoY
  • Duddits
    Na mi van??!! Hiányzik Magnum? Nem rak be senki képeket a kamionosba és inkább ide rakod?!!
  • jssz2
    állítólag tiszta jó játék csak még nekem NINCS MEG!!!!!!!!
  • ILLNeo
    Tölem lehet Europai is, úgy is fasza az ötlet. Csak azért mondtam az Ausztrál verziót, mert az a gyökere az egésznek.
    Sáros, nagykerek?, 4 üzemanyag tank, gallyvédőrácsos monstrum.
    Szerintem akkor is az az igazi ROAD TRAIN!!!!
  • Al Age
    storno, időközben megtaláltam azt amiről beszéltél és ez már frankó:)
  • Al Age
    köszi, meg is találtam de van vele némi gond:
    1., kisebbek ezek a kerekek, mint amekkorák gyárilag vannak a játékban és a nagyobb kamionok elég gagyin néznak ki
    2., #10210-ben látszik, hogy a felniken van egy feket sáv és nem krómozott az egész. na nálam teljes egészében krómozott és úgy nem néz ki olyan jól, mint a képeken látható együttes
  • MBActros1848
    Svéd:
  • MBActros1848
    Franciaország:

Svédország:

Hollandia:

Még egy Francia:

Bocsi a sok képért!
    Csak egy ki Európai érdekesség!
  • Gerob
    Kép is van róla!!

• Gerob
    Svédben meg Finnben már járnak ilyen szerelvények, ez 100%. Pontos adatok: max. 25,25 méter hosszú lehet a szerelvény és max. 60 tonna a súly. Vagy úgy kapcsolják össze őket, hogy normál nyerges szerelvény és egy pótkocsi (tandem v. normál) vagy esetleg a paltós teherautóhoz akasztanak egy nyerges félpótot.

Franciát nem tudom, hogy járnak-e ott ilyen szerelvények, de a Camion Truckban olyasmit olvastam, hogy már tesztelik ezeket a szerelvényeket Nyugat-Európában.
  • truck driver
    annó én is megnéztem;) de én csak annyit találtam hogy: 5 felkiáltójel+tahó minősítés :)
  • RaST
  • RaST
    Van a truckstore-n egy mega pót. Túlnyúló rakománnyal, meg ilyenek.. Biztos megtalálod .. Annak a wheels mappáját másold át ..
  • misi9
    Valaki tudna berakni 1 térképet, hogy hol vannak a kereskedők? Már egy csomót megtaláltam , de nemtom, hogy megvan-e mind. Amiket régebben adtatok linkeket, azok már nem jönnek be.