18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ha valamilyen magyarítást rakok? Én ugy tudom hogy csak 1.04ig volt magyarítás 1.07re nincs.
CB: Kis Lámpás Jimy
Nekem olyan problémám van hogy kilép a játék mindig.
Mit lehet vele csinálni?
Már elolvastam a Faq-t és semmi eredmény!
prism3d.exevel áll meg mindig pedig a vdeokarinak a driverét is frissítettem és alap teljesen a játék semmi patch semmi magyarítás semmi kamion betétel!
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
#47797 Szép
A silós pótok szerszámos ládát és új lökhárítót kaptak,valamint a felnik a cég szineinek megfelelõen festve lettek...<#vigyor>#vigyor>
VOLVO FH16 610 silós
2xRenault Premium 450 dxi
Renault Premium 420 dci
VOLVO FH16 610 ponyvás

nagyon szép ez a pot belinkelné vki pls
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Jamaica a Jamaicaiaké.
47750: <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
vki egy jó hûtõs pótkocsit belinkelne
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.