52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
-
Lack #29470 Köszi szépen! -
néhány napig itt megtalálod:
-
Helló!
Csináltam egy km/órát és nem tudom leszedni az alap számokat, mert szövegként vannak. Valaki lécci monja meg hogy hogy lehet leszedni!! Köszi!!!!!!!!! Valamit a szövegfájlban kéne szerkeszteni, de nem tom, melyik az, és hogyan csináljam. -
Szia!
Nekem megvan az egész, elküldtem az MSN címem, felveszel és átküldöm ;) -
Lack #29466 Valaki nem tudja véletlenül, hogy a TIR mod letölthető-e valahonnan? Nem igazán találom sehol. -
csőváz hallod az a pót amin azok a hengerek vannak az nagyon pöpec az letölthető? -
ennyit kellett volna tenned:
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=ogg+konverter&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta= -
www.pttmteam.uw.hu asszem ez az -
csoki828 #29460 sziasztok kéne egy kis segitség honan tudnám leszedni a játékot? -
Valamit a szövegfájlban kéne szerkeszteni, de nem tom, melyik az, és hogyan csináljam. -
Helló!
Csináltam egy km/órát és nem tudom leszedni az alap számokat, mert szövegként vannak. Valaki lécci monja meg hogy hogy lehet leszedni!! Köszi!!!!!!!!!

-
Nagyon szuper!!!!!!!!!!! -
FAXA -
Ügyes vagy :) -
király!!!!!!! 

-

király!!
-
oh my anyám!! veri kúl!! 

-
Igen jó 
-
Nagyon vagány :O -
CseNo #29449
-
CseNo #29448 Az országúton (25-ös főút)
-
é leírtam hogy tudom hogy mekkora munkája van benne....sőtt eggyáltalán elolvastad? :D -
Csehúr, mi van a kamionszimulator.extra.hu-val? Nem hozza be.
-
A francba... :D -
Lack #29444 Sajnos nincs meg! kb 1 éve elszállt az összes cuccom, akkor úgy voltam vele, hogy abbahagyom az egészet... de nem megy. Szóval 2 szerelvényem maradt meg, most szedegettem össze a cuccokat. A volvo sajnos már a múlté. -
Nagyon szép!
Eltundád valahogy jutattni az általad átalakított VolvoFH12-est hozzám? Mert ahol fenn van ott hibás a zip! -
Lack #29442 Egyik kedvenc gépem :)
-
Nagyon kevés a kép a topikban, gondoltam teszekbe 
-
És, azt tudjátok, hogy mennyi munkája van benne? Mert, ne haragudjatok rám, de kérni könnyű, azonban tudni is kell! Szerintem, várjatok, majd Csenó eldönti mit szeretne a mapjával!
-
tdeejay6 #29439 Én is szeretnék hozzászólni!
Tényleg jó lenne ha megosztanád, szerintem(ahogy magamat ismerem)sokan töltenék! Az összes eddigi truck-os game, amerikáról szólt,(kisebb-nagyobb kiegészítőkkel) és jó lenne végre hazai pályán szaggatni a kilómétereket!!!
úgyhogy mindent bele, és sok sikert a fejlesztéshez!!!
És reméljük mi is kapunk ízelítőt belőle! -
ebből most már tényleg elég lesz, mert begurulok... Használd azt az idióta faq -t, nem dísznek van ott. Még gyengébbek kedvéért elég nagy is a betűmérete. -
osz meg.Gondold véig.Mennyire szeretünk téged,meg végülis úgymond egyrészt barátaid vagyunk.....(már aki)tudom hogy sok munkádba tellet...de jó lenne ha megosztanád :)
Sokan vágytak már magyar mappra,és ha külföldön is sikere lenne belefoghatnánk közösen egy igai magyar map-ba :)
Elsőnek nézzük meg mekkora sikere lenne.3dartpool-ra is feltenni,stb....és elsőnek a sikerét kéne megnézni,majd utána ha jó lesz akkor nosza neki igazi magyarország térképnek :) -
Sztem is osszad meg.Igaz, hogy nincs fent a gém a gépmen, de azért csak osszad meg...XD -
segítek dönteni :D
oszd meg...biztos fasza lesz
-
CseNo #29434 Még sehonnan. És nagyon gondolkodom, megosszam-e. -
tdeejay6 #29433 Csehúr!!!
Honnan tölthető a "magyar utakon"???
Please!!
Előre is köszi!!! -
CseNo #29432 Easy CD-DA Extractor - Ebben van fájl konverter is ha jól emlékszem. -
Plata #29431 Nos én visszaolvastam.A #19398 használhatatlan,mivel a pttm.uw.hu megszünt.A #4058-as jó,csakhogy nincs meg ahonnan leszedjem a konvertert.Mivel a pttm.uw.hu behalt. -
CseNo #29430 Azok a képek vannak, amik a fórumomon, most nincs időm szépeket csinálni, majd hétvégén