52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • daf xf
    Addigis itt egy kép hogy ne a lámázás menjen
    Pauzze
  • daf xf
  • Boconadi
    FAQ, | MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |

Vagy ez olyan láthatatlan? :S
  • caseih9400
    te voltál a nyerő! kiszedtem egy tga-t ami nem jelent meg a játékba és lám lám
  • RaST
    Elég lesz a lámulásból öreg ..
  • hungaro
    és honnan vegyek? légyszíves add meg az msn-címed! írd le privibe légyszíves
  • Boconadi
    rakj be neki másikat
  • hungaro
  • Kisvigyori
    lehet h van benn valami olyan kamion ami hibás
  • caseih9400
    de még mindig kidob amikor venni akarok kamiont:(
  • caseih9400
    köszi
  • tzsoltika
    a configban állitsd be a shader quality-t de ne hagyd minimumon, mert most azon van...
  • caseih9400
    vagy a magyarosítás csinálja ezt?
  • caseih9400
    minek nincs kereke ?mostmár nem csak kilép hanem kiírja prism3d hibaüzenetét:(

Ilyen a napom meg lehetne változtatni mert ez elég csúnya?!

Ilyen a kerek!
    Lécci segítsetek innen töltöttem le a játékot _: http://pttmteam.uw.hu/
    Lehet hogy rossz verzió vagy mi ?
  • Boconadi
    lehet nincs kereke. Ez gyakran nem tetszik a prism3d-nek.
  • caseih9400
    köszi megcsináltam de most olyat csinál hogyha rámegyek az n betűre és ott van olya hogy kamion és rákattintok és kilép az egész játékból előtte beírtam ezt a csalást "cheat all" lehet hogy ez a csalás csinál olyan problémát?most töltöttem le hozzá egy volvot meg egy man-t bemásoltam oda ahova kell és a man-t nem látom :( lécci segítsetek ! előre is kössz
  • garam93
    Az automatikus indexet a beállításoknál lehet kikapcsolni, a kamionokat pedig az n betű lenyomása után, a notebookban lehet megvenni.
  • caseih9400
    Szevasztok!
    Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban!

Az első az hogy hol lehet megvenni a kamionokat és a pótkocsikat mert én nem találtam sehol se dílert ahol lehetne venni??

2.Ki lehet valahogy kapcsolni az automatikus indexet valahol mert ez idegesít hogyha megállok folyton vész villogóra állitja magát?!

Egyenlőre ennyi! Válaszatokat előre is köszönöm!
  • daf xf
  • Micky1990
    C:dokumentumok/18 wheels of steel pedal to the metal/makes/truck/
    a makes és a truck mappát én csináltam, mert azt irják , hogy oda kell
  • Boconadi
    hova másolod őket?
  • Micky1990
    Sziasztok!! Hiába próbálgatom nem birom megoldani a problémámat szeretnélek benneteket megkérni, hogy segítsetek! Hiába másolom be a kamionokat nincs se showroomba, ae a dealereknél. Nem tudom, hogy most mit csináljak vele?? A segítségeteket előre is köszönöm!!
  • 6600GT
    hello! a telefon fülkét,vasúti atjárokat hova kell bemásolni? kösszi
  • V43 1105
    ját xD
  • daf xf
  • csoki828
    csináltam egy páját de mindig kilép hogylehet megcsinálni?
  • King of Roads
  • daf xf
    áá neem én nem járok keletre csak uniózok..
  • Attila889
    azt hittem a Török,mert az is pont ugyanilyen :)
  • daf xf
    Polish Pack
  • Boconadi
    Ha nem egy új, üres pályát akarsz csinálni, hanem a játékban levő alap pályát, Amerikát, akkor a console-ba ezt írd be: Edit america
  • Attila889
    szépecsek kecskeKül.milyen mappot tolsz? :D
  • volfika
    Hello mindenkinek! Azt szeretném megtudni,hogy kb.mikor lesz uj/modositott/ magyarositott térkép?A másik problémám pedig az,hogy hogyan lehet böviteni a térképet a FAQ-ban nem sok mindent ir le!Ha tud valaki küldeni egy részletes leirást azt nagyon meg köszöném!További jo játékot mindenkinek Sziasztok!!!!!!
  • Zsizsi34
    ki milyen mapot/modot használ?
    légyszi válaszoljatok, kíváncsi vagyok!
  • kitt2000
    Szia.Van egy gondom a TIR modót letöltötem és az jóbban tetszik mint a régi és kicseréltem el is inditotta de játék közben kidob az asztalra.Van rá megoldás?Elöre is köszi a válaszotokat.
  • daf xf
  • LTomi
    Photoshoppal vagy painttel, vagy akármivel, de nekem lécci segítsetek! Csináltam egy km/órát és nem tudom leszedni az alap számokat, mert szövegként vannak. Valaki lécci monja meg hogy hogy lehet leszedni!! Köszi!!!!!!!!! Valamit a szövegfájlban kéne szerkeszteni, de nem tom, melyik az, és hogyan csináljam.
  • csoki828
    hogy lehet km/órát csinálni?
  • V43 1105
    Cool :)
  • bajusza
    nagyon klassz.