52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Félember #29597
    én már láttam ilyen magnumot is hogy van a cégnek
  • hungaro
    amúgy most jobbat nem tudok csinálni mert el van törve a csuklóm:(
  • hungaro
    köszi,de a rendes fényképen is ilyin a betűtípus!
    új magnumra akartam csak azon nem volt skin,csak alap festés!
  • V43 1105
    Szép, csak betűtípussal vannak gondok, illetve új Magnumjaik vannak, én úgy tudom...
  • hungaro
    nem nagyszám csak hogy legyen kép[IMG][/IMG]
  • kitt2000
    Szia.Nekem is kilép de rájötem hogy (a városokban levö helyek miatt lépki ami a másiknál ott van az a cég én eszt úgy oldotam meg hogy a deft könyvtárban lévö campaines nem tetem belle,rendörségi busz alvázát is hiányzik eszt kitöröltem,a km/h ra se hiányos,út nál is van egy kis össze toldási hibája)Át tudod rakni de elöfordul hogy a tréjelnél a fuvar mást ir vagy a piros lesz a pót.Nagyon tetszik egyébb ként tudom hogy nehéz csinálni új mapót ezért elnézést a készitötöl a góndolataim miatt csak felhivtam a vigyelmetekre ezekre.Ha esetleg kilehetne javitani a hibákat az jó lenne.
  • tdeejay6
    Sziasztok mindenkinek!!!
    Lenne két kérdésem,és szeretném ha valaki válaszolna rá!Azért kérdezem mert nem tudom,nem mert hülye vagyok!
    1.Nálam is kilépked a T.I.R mod, kérdésem az lenne hogy a T.I.R mod-ban lévő járgányokat(kamion,és pótkocsi)át lehet-e pakolni másik map-ba,úgy hogy működjön is??
    2.Nagyon régóta próbálkozom a skin-neléssel, de a mai napid egy épp használható skint nem tudtam elkészíteni!Bevallom ehhez én nem értek!Szeretném, ha lenne valaki aki ért hozzá, és véletlenül lenne egy van egy kis ideje feleslegesen, aki tudna nekem késziteni egy QUALITRANS-CARGO-s skint,egy Renault MAGNUM-ra!Nagybátyám dolgozik ennél a cégnél, és már nagyon régóta tetszenek ezek a járgányok,ilyen festéssel!!
    ELŐRE IS KÖSZI MINDEN SEGÍTŐKÉSZ EMBERNEK!!!!
    Üdv.:Tamás [email protected]
  • V43 1105
    Viccnek szánta
  • RaST
    Miért is ?
  • daf xf
    Látom kiis mentél a gyakorlatbol nem gyengén.
  • V43 1105
    A polóját kicserélhetted volna a sofőrnek xD, egyébként szép munka RaST!
  • Schwarz
    "prógrémája" ??? lál

majd megnézem a problémádat, ha hazaértem...
  • kitt2000
    Szia.Én az adott helyröl töltötem le a tir modot.Megszeretném kérdezni hogy aki ezzel játszik ilyen prógrémája nincs a játékkal. 1-dombóvár ba beérkezve,vagy onan indulva kilép a fömenűbe.2-a rendörségi busz (szerintem)nincsen alváza.Nem szeretném megsérteni aki készitette ,mert nagyon tetszik az általa készitett mod ezzel szeretnék játszani.Ezek a hibák nálam fordulnak elö vagy másnál is?Ha csak nálam mi lehet a gond van rá valamilyen megoldás.
  • Schwarz
    igen, a pttm.uw.hu-n volt, ha jól emlékszek, de az megszűnt
  • Attila889
    Megnéztem hátha a fórumban benne van(kamionszim oldalon)de már nincs :(
    Régebben benne volt.Nah mind1.....ennyit erről :(
  • Attila889
    nagyon karaly :D
  • Attila889
    igen azt tudom...de a T.I.R-modnak van külön oldala ugyebár..vagy az már megszünt?
    Csak mert érdekelne hogy mivan a T.I.R modban....és ott teljesen levolt írva
  • hungaro
    grat.Nagyon szép!
  • RaST
    Ehh de rég skinneltem xD

Sajnos elég trére sikerült a logó, de nagyobbat nem lehet tenni a fülkére ;S
  • Schwarz
    szerintem a FAQ ban még CseNo régi oldala van fennt.
    az új címe:
    http://kamionszimulator.extra.hu
  • Attila889
    Sziasztok.Ha fent van a T.I.R-mod akkor még abba lehet tenni pótokat,meg kamionokat ugye?
    Kül.a T.I.R modnak mi a teljes oldala? :)
    Vagyis az eredeti oldala...mert a FAQ-ban nem az eredeti oldala van fent
  • RaST
    Jolvan fiúk, elég lesz ;]
  • Boconadi
    de ha nem lehet mást csinálni, kéremszépen!
  • daf xf
    nemkell rá reagálni...
  • Zsizsi34
    asszem sikerült félreértenetek. nem azzal van baj hogy felrakja valaki a képeket és hogy azt megdicsérik, hanem hogy ugyan azt a kamiont "szép"elik minden kép után. persze hogy jobb mint a lámázás, hülyézés és társai, de engem kicsit zavar.
  • Boconadi
    akkor ne legyen lámázás, se kép és máris ki hal a topik. Ennélkül nem fog élni, tehát feleslegesen írtad amit írtál :D De ezentúl meg ígérem, hogy minden egyes képedre azt fogom írni hogy szép -.-
  • daf xf
    Am én a képeket csak azértrakom h. ne mindig az értetlenkedés meg a lámázás menjen..
  • leho94
    kösz hogy megosztottad velünk...
  • Zsizsi34
    semmiféle rosszmájúság nincs a hszemben, csupán egy megfigyelés eredménye:
    daf xf akárhányszor berak egy képet ugyan arról a kamionjáról és pótjáról, valaki mindig megjegyzi, hogy "szép", "nagyon cool", stb.. : )
    semmi bajom vele, mert tényleg jó az ha dicsérik a kamionodat, de azt sosem szúrjátok le aki ezt teszi, mindig csak a kezdőket, akik valamit nem értenek. énis utálom a sok hülyét aki nem olvassa el a FAQ-t, de abból is kezd elegem lenni hogy minden egyes ugyanolyan kép után szép, nagyon jó, cool, stb hszek sokasága zúdúl a fejünkre.
    nekem például pár kivétellel az összes kamion amit ide beraknak tetszik, de mégsem mondom állandóan hogy de szép, stb.
    jöjjenek csak a képek, jöjjenek ,de ne arra menjen el a 29ezer hszből 3ezer, hogy másnak a már régebbről ismert kamcsiját dicsérgetjük.

most biztos megszólal majd jópár ember és sok szépet kívánhatnak nekem, de ez az én személyes véleményem.
  • Boconadi
    Faq Frissítve
  • caseih9400
    még ma tudtam vele játszani!
  • caseih9400
    OK majd kipróbálom ,most újra kellet telpítenem a játékot és nem engedi feltelepíteni mert ezt írja ki : "Nem Win32 alkalmazás" lécci segítsetek előre is köszönöm!
  • Boconadi
    fú de hülyén fogalmaztad meg. Ha jól értem arra gondolsz, hogy:
    a) ha letöltessz egy Combos skin-t, akkor azt rárakja-e valamelyikre, és használhatod-e.

Vagy a másik értelmezésem szerint:
    b) ha letöltessz egy tandemes Combot azt tudod-e használni.

a) A tandembes skint csak akkor tudod használni ha van rá modell. Azt külön le kell tölteni, de ahhoz is lehet fuvart írni, mint bármelyik trélerre.

b) Tudod.
  • caseih9400
    Szevasztok! Lehet hogy láma kérdés lesz de a 3dartpol-on van olyan menüpont a PTTM-nél hogy Combos mivel én nem láttam a játékban tandemes pótkocsit azt szeretném kérdezni hogy ez használni fogja-e a játék???Előre is köszönöm!
  • Boconadi
    20. A kamion\pót kereke helyén csak egy piros karikát látok. Ez mitől van? Mit tegyek ellene?

Ez attól van, hogy nincs textúrázva normálisan. A hibát könnyen meg lehet oldani. Vagy felveszed a játék grafikáját a legisleg nagyobbra, vagy a játék közben megnyomod az N betűt, majd lépj is ki belőle. (Mármint a N-betűs menüből :])

Akkor nehéz a felfogásod, már ne haragudj!!!!!!!!!!!!!
  • Attila889
    a T.I.R módrol nem ír semmit a FAQ :P
    és már nem egyszer olvastam a FAQ-t már ne haragudj!!!!!!!!!!!!!
  • Attila889
    értem.Köszi,de úgy sajnos szaggatni fog :S
  • Boconadi
    szép
  • daf xf

• Boconadi
    ez is le van írva a faq-ban.

gecc kezdek idegbajt kapni.