52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
jóvan bocs utánna vettem észre -
kokosz #29784 Koszi szepen,megszeresztem a te utmutatasoddal es nagyon bejon ez az europai terkep!KOSSSSZ -
pzolika978 #29783 Szia! Ha bunkóznék azt írnám,hogy mielött kérdeznél olvasd el a faq-ot.
Lemented a kamiont,majd kicsomagolod egy külön mappába.Majd belépsz a c dokumen setting/saját név/dokumentumok/18Wheels pedal to the metal mappába ott belépsz a makes mappába majd a truks mappába belemented a kamiont. Vigyázz mert néhány kamiont amit leszedsz úgy jön le hogy 18 wheels to the pedal of metal majd van neki egy makes mappája és abban van a kamion. Nos ha így jönne le akkor te csak a kamion mappáját húzd át. A pótkocsikat szintén ugyan így de a trailler mappába tedd őket. -
pzolika978 #29782 Remélem tudtam segíteni -
pzolika978 #29781 Szia!
Elösször is a FAQ-ban rámész a linkre ahonnan a pályák tölthetőek. A honlapon rámész a donwloadra,majd megkeresed a pedalto the metal játékot. Ha ez megvan rámész a map-ra (15 térkép közül választhatsz) majd megkeresed a polish pak 1.0-át klikk, majd lesz egy download mappa kép lefele mutató kék nyillal katt rá és már jön is a map.majd ezt amit kaptál megfogod és kicsomagolod egy ennek a számára nyitott mappába. Megnyitod a c dokument &settings/saját név/dokumentumok/18 whells pedal to the metal mappát és az egészet felülirod. Majd felmész ugyanerre a honlapra és letöltöd a polish pakk 1.1-et ez az első bövített pályája ( nekem az első hamburg után mindig kifagyott) és azt ugyanígy letöltöd és felülírod az elsőt. Az 1.0-val kezd mert abban vannak az európai kamionok,stb. Itt Ifával kezdesz menni, majd Tatrával nyomulhatsz és csak késöbb tudsz Mercikkel, Dafokkal menni. -
Lenne valaki aki türelmes és megosztaná velem hogy kell
berakni:kamion,pótkocsi,kerék... légyszi.!előre is köszi!msn-en lenne a legjobb. -
gurkhas #29779 -
-
-
-
kokosz #29775 ahonnan a Lengyelpaja letoltheto,linkel segittenel mert fogalmam sincs hol keressem -
kokosz #29774 Nagyon szepek!!!!GRAT -
Lack #29773 VOS Logistics Hollandia
Bocs a sok képért! -
elsőnek szvsz nézd át ezt:
| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE | -
keot #29771 Sziasztok! Nekem megvan cd-en eza játék, és egy ideig működött, majd meguntam, utána megint elővettem a játékot és a prism3d.exe nem működik... kmit tegyek? letöltöttem az itteni linkről és abban is rosszvolt nekem. A demót letöltöttem az működött.... Kéne ez a játék mert nagyon bejön... Lécci segíccsetek. -
pzolika978 #29770 Tényleg, Bocsi most néztem meg én is. (sorry)Menj a lengyellel,nekem az bejön. Az Orosz pálya viszont nekem valamiért mindíg belassul. -
Nem letölhető a Török pálya... -
pzolika978 #29768 A FAQ-al próbálkoztál már? Nem csak a török, de az orosz, és a lengyel map is fent van. -
kokosz #29767 Ki lessz olyan kedves es elarulja hogy a torok mappot honnan lehet letolteni? -
Nah pont ezért nem osztom meg veled a Volvot... És nem kéne kunyizni... -
ha ilyen stílusban beszélsz nem is fogja senki megosztani -
Már sok helyen szét néztem és nincs sehol egy rohadt 4-es széria Topline eredeti belsővel.
Itt sg-n is csak privibe láttam,de nagyon jól néz ki,és aztán senki se akarja feltenni netre ,vagy elküldeni. -
Istenem a FAQ-ra kattincs, és előbb nézz szét -.- -
Helo!!!
Kinek van egy jo SCANIA 4-es szériája Topline-ba.Eredeti belsővel.
Lécci irjatok,van nekem is egy-két jó gépem.
Kössz -
pzolika978 #29761 Sziasztok
Lenne pár kérdésem:1 Kinek kell jelezni,hogy a magyarítás 0.91 lefagy? Nincs fent semmilyen patch.(valamilyen volántefus szerelvényt vittem el pasonál a magyar városnevet nem tom.)Visszaléptem a játékba az elfagyás elött mentettem, de folyamatosan lefagyott. Leszedtem a magyarítást és azóta tökéletesen működik. Vagy próbáljam meg a 0.90-ás magyarítást?
2.Az orosz térképhez kell valamilyen patch?(a mapon kívül)?
3. Ha autobuszt szedek le vagy teherautót akkor az hogy kap árut (vagy busz esetében utasokat)?
Annyi info még,hogy csak kamionokat tettem fel plusszba egy scaniat és egy mb actrost. Ezek tökéletesen működnek. A válaszokat előre is köszönöm. -
Gratula Lack!
Megint maradandód alkottál :)) Ma MSN ? :) -
nenus #29759 kössz hogy segíteni akarsz (kedves vagy) de közben megjött a mélemre. -
No comment ..
A szokásos precizség
Grat ..
-
Szép lett! 
Látom megint van időd skinezni, csak így tovább még sok ilyen skint.
-
pzolika978 #29756 Sziasztok!
Letöltöttem a játékot, majd a magyarítást. Elindultam mentem majd kb a 3. küldetésnél egyszerűen lefagyott az egész. Javítást nem tettem fel egyet sem. A magyrítást leszedtem és azóta tökéletes a játék. -
szép lett;) -
adjad a mailcímedet -
nenus #29753 sziasztok!
az lenne a bajom hogy ami a faq-ban van tir mód letőltése (értem hogy kell használni) regisztráltam de nem adta meg az emailomra az aktiválást.tudna valaki nekem 1 másik óldalt adni ahonnan le lehet szedni a tir módot?
előre is kössz!!!! -
Lack #29752 Kralowetz szerelvény
-
hogy a "FAQ-úba" nem lehet ezt érteni? -
akkor a további képeidet IDE rakd! -
Úgydöntöttem h. hű leszek a nevemhez 
-
szerintem ebben minden le van írva érthetően
-
Amúgy ennyi van a FAQ-úba írva:
Telepítése:
"A zipfájlban levő fájlokat csak be kell másolni a dokumentumok mappába, ami alapesetben a "c:\documents and settings\windows felhasználó neve\dokumentumok". A zipfájlban a "18 WoS Pedal to the Metal" mappán belül levő 4 fájlt (config.cfg, controls.def, edit.ini, hw_caps.def) ne írd felül, ha más korábban beállítottad a játékban a grafikai és irányítási paramétereket!"
De ebbe nincs írva, hogy a 18 WoS Pedal to the Metal mappán belül kell-e másik mappába is vmit másolni, vagy kell-e hozzá valamilyen patch!!!
-
FAQ Bazmeg