52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
volfika #30081 Sziasztok! Isteni ez a szerelvény jol néz ki grat.Hol lehet ezt le tölteni egyben vagy külön-külön.
Tényleg jol néz ki!!
-
nenus #30080 ja apropó szép lett.grat. 

-
www.sulyokg.hu de ott csak a T.I.R. mód van és regisztrálni kell.
Igazából a 3dartpolon szereplő mappokon kívül több szerintem nemnagyon van.!!és ez nagyon fontos volt!!
lol...
-
nenus #30077 sziasztok!
bocs hogy ennyit kérdezketek mostanában de ez most télleg fontos.honnan tudok leszedni pályákat (a 3dartpolon kívül).előre is köszi -
Szép munka ;) -
köszi.
de azé vannak hibáji szépszámma
-
bajusza #30074 szuper lett. -
-
Very good
-
gurkhas #30071 -
a színe
-
Én is ezt a pótot keresem!Le tudnád írni hol lehet letölteni?
Előre is köszi
-
Ezen mi van konvertálva ? :D -
bajusza #30067 PTTM-hez EU-map nincs, ott van a Polish Pack. Az a legjobb. -
volfika #30066 Csá kolléga!
Ezt a tartályt keresem,hol lehetne letölteni?
A segitséget elöre is köszönöm!
Jo fuvarozást!
Csá Csumi Csá! -
gurkhas #30065
-
-
nenus #30063 sziasztok!légyszi segítsetek!van a ptttm-hez eu mapp?és ha igen valaki betudná linkelni?előre is kössz.addig is jó fuvarozást!!! -
Plata #30062 Nekem ezt irja ki,amugy a fuvar megvan kösz.2GB ingyen tárhely mindenkinek
Idegen frameset-es oldalak használata tilos.
Ha ez a frame mégis egy, a szerverünkön tárolt oldal része, akkor kérjük cserélje a "frameset" ill. "iframe" tagok "src" beállítását relatív hivatkozásokra.
példa: "http://oldalam.extra.hu/konyvtar/frame1.html" -> "/konyvtar/frame1.html"
We do not host frames in foreign framesets.
If this page in such frameset which hosted on our servers, please change frameset's "src" parameters to relative addresses (do not start with "http://") -
jó az oldal, fuvar írás tutorial az első cikk -
Lack #30060 Én el tudom érni az oldalt, ott van fuvarírás is azt hiszem. -
Plata #30059 Mivan a http://kamionszimulator.extra.hu -al?Nemtudok felmenni.
Ja és hogy lehet fuvart írni???

-
kitt2000 #30058 Sziasztok.Van valamilyen letöltés hogy több kamion söför legyen a játékba.A kistérképen követve kimegy és nem lehet látni hogy hol járók van valamilyen gomb amely oda visz hogy lásam.Elöre is köszi. -
Szép. -
oksey köszi
-
Lack #30055 A pótokat megtalálod azon a helyen, ahol az iveco-t is, csak a MANTGA tandem.zip-ben és az Actros tandem.zip-ben. -
© Lack !!
!!nagyon szép meg minden:tényleg!de a pótot is felraknád?
-
Lack #30053 Jó ötlet, köszi. Itt vannak a módosítások.
A módosított gép letölthető !ITT -
Sziasztok!
Az okozhat problémát a játékban hogy ha van egy pótkocsi és több festése is van(tehát több dolgot szállíthat könyvet tv-t akármit) akkor nem írok külön fuvart mindegyikhez hanem egy fuvarhoz beírom az összes variációját valahogy így:
extdefs "/defs/cargo_base.def"
def cargo:cargo_base {
name: "@@Üres pót@@"
trailer:"eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1"
variant:"0: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: 12"
ico: "!empty.mat"
}
Ugye azt lehet hogy egy áruhoz mondjuk két pót két különböző festése van írva!!!De itt viszont egy áruhoz ugyanannak a pótnak van 11 festése hozzárendelve!!!Ez nem okozhat ütközést mert megint elkezdett fagyogatni a játék és nagyon idegesít hogy mi lehet a hiba!!!!
Hali -
Tsaba01 #30051 köszi. -
Nagyon jól sikerültek, és külön köszönet azért, hogy önzetlenül megosztottad.
-
Ezeket Te csináltad?Nagyon jók.Grat!:D -
Jól sikerült. Viszont amit módositanék rajta, az csupán annyi, hogy az oldalspoilereket levenném róla, és a tetőspoilert ivesebbre tenném. Legalábbis az emlékeim szerint igy néz ki ;] -
Lack #30047 A Tandem Iveco letöltése INNEN !
A Scania R580 tandem letöltése INNEN ! -
Tsaba01 #30046 jól néz ki. -
Lack #30045 Iveco Stralis tandem
-
nem AL hanem AI, bár köze nincs a mesterséges intelligenciához annak amit a játékban művel néhány jármű :-) -
Tényleg ez eszembe se jutott hogy a tandem pótot nyergessel is lehetne húzni csak a másik lehetőség hogy a felépítményessel húzni a félpótot de sajna szerintem az AL megoldja :-) !!!Na nem baj azé egy MAN TGA és egy Scania tandem combot én is beraktam most a játékba mindjárt megnézem mien!!!
Egy kérdés még gyorsan(ill kettő :-) ):
1.Ha fuvart írok egy póthoz és ugye azt hozzáírom egy vállalathoz akkor az általam hozzáírt részben(pl: Goldhofer:1)a szám az mit jelent????
2.Valakinek nincs véletlenül egy Iveco interiorja vagy nem tudna egyet csinálni nekem :-) ????Sajna sehol nem találok és ami alapból az Iveco-ban van az Mercedes :-( !!!! -
Lack #30042 A tandem pótot bármilyen vontatóval húzhatod (sajnos), feltéve, ha fel tudod akasztani nyerges vontatóra (elég alacsonyan van a tandem vonórúdja).
Viszont a tandem vontatóra (szerintem) lehetetlen vállalkozás félpótot akasztani (bár lehet hogy az AI megoldja):) -
Sziasztok!
A kifagyásra:
Én így használom a játékot
és az a lényeg hogy a Detail Settings High-on legyen mert nekem is pl ha nem azon volt mikor rádióztak eltüntek a kerekek a kamion alól de legalább nem fagyott :-) !!!Nekem így működik!!!
Más: Lehet hülye kérdés de a Scania tandemet ugye elvileg minden AL is tudja használni!!!???Olyan nem lehet hogy csak a vontatóval félpótot vesznek fel mert az elég hülyén néz ki nem :-)!!!????Vagy csak azt a pótot lehet felvenni vele?