52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • volfika
    Sziasztok! Isteni ez a szerelvény jol néz ki grat.Hol lehet ezt le tölteni egyben vagy külön-külön.
    Tényleg jol néz ki!!
  • nenus
    ja apropó szép lett.grat.
  • LeWyTy
    www.sulyokg.hu de ott csak a T.I.R. mód van és regisztrálni kell.
    Igazából a 3dartpolon szereplő mappokon kívül több szerintem nemnagyon van.!!és ez nagyon fontos volt!!lol...
  • nenus
    sziasztok!
    bocs hogy ennyit kérdezketek mostanában de ez most télleg fontos.honnan tudok leszedni pályákat (a 3dartpolon kívül).előre is köszi
  • V43 1105
    Szép munka ;)
  • LeWyTy
    köszi.
    de azé vannak hibáji szépszámma
  • bajusza
    szuper lett.
  • LeWyTy
  • V43 1105
    Very good
  • gurkhas
  • Boconadi
    a színe
  • LeWyTy
    Én is ezt a pótot keresem!Le tudnád írni hol lehet letölteni?
    Előre is köszi
  • RaST
    Ezen mi van konvertálva ? :D
  • bajusza
    PTTM-hez EU-map nincs, ott van a Polish Pack. Az a legjobb.
  • volfika
    Csá kolléga!
    Ezt a tartályt keresem,hol lehetne letölteni?
    A segitséget elöre is köszönöm!
    Jo fuvarozást!
    Csá Csumi Csá!
  • gurkhas
  • V43 1105

• nenus
    sziasztok!légyszi segítsetek!van a ptttm-hez eu mapp?és ha igen valaki betudná linkelni?előre is kössz.addig is jó fuvarozást!!!
  • Plata
    Nekem ezt irja ki,amugy a fuvar megvan kösz.2GB ingyen tárhely mindenkinek
    Idegen frameset-es oldalak használata tilos.

Ha ez a frame mégis egy, a szerverünkön tárolt oldal része, akkor kérjük cserélje a "frameset" ill. "iframe" tagok "src" beállítását relatív hivatkozásokra.
    példa: "http://oldalam.extra.hu/konyvtar/frame1.html" -> "/konyvtar/frame1.html"
    We do not host frames in foreign framesets.

If this page in such frameset which hosted on our servers, please change frameset's "src" parameters to relative addresses (do not start with "http://")
  • Schwarz
    jó az oldal, fuvar írás tutorial az első cikk
  • Lack
    Én el tudom érni az oldalt, ott van fuvarírás is azt hiszem.
  • Plata
    Mivan a http://kamionszimulator.extra.hu -al?Nemtudok felmenni.
    Ja és hogy lehet fuvart írni???
  • kitt2000
    Sziasztok.Van valamilyen letöltés hogy több kamion söför legyen a játékba.A kistérképen követve kimegy és nem lehet látni hogy hol járók van valamilyen gomb amely oda visz hogy lásam.Elöre is köszi.
  • V43 1105
    Szép.
  • LeWyTy
    oksey köszi
  • Lack
    A pótokat megtalálod azon a helyen, ahol az iveco-t is, csak a MANTGA tandem.zip-ben és az Actros tandem.zip-ben.
  • LeWyTy
    © Lack !!
    !!nagyon szép meg minden:tényleg!de a pótot is felraknád?
  • Lack
    Jó ötlet, köszi. Itt vannak a módosítások.

A módosított gép letölthető !ITT
  • kalee
    Sziasztok!
    Az okozhat problémát a játékban hogy ha van egy pótkocsi és több festése is van(tehát több dolgot szállíthat könyvet tv-t akármit) akkor nem írok külön fuvart mindegyikhez hanem egy fuvarhoz beírom az összes variációját valahogy így:
    extdefs "/defs/cargo_base.def"

def cargo:cargo_base {

name: "@@Üres pót@@"
    trailer:"eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1: eu_mega1"
    variant:"0: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: 12"
    ico: "!empty.mat"

}
    Ugye azt lehet hogy egy áruhoz mondjuk két pót két különböző festése van írva!!!De itt viszont egy áruhoz ugyanannak a pótnak van 11 festése hozzárendelve!!!Ez nem okozhat ütközést mert megint elkezdett fagyogatni a játék és nagyon idegesít hogy mi lehet a hiba!!!!
    Hali
  • Tsaba01
    köszi.
  • MrXL
    Nagyon jól sikerültek, és külön köszönet azért, hogy önzetlenül megosztottad.
  • garam93
    Ezeket Te csináltad?Nagyon jók.Grat!:D
  • RaST
    Jól sikerült. Viszont amit módositanék rajta, az csupán annyi, hogy az oldalspoilereket levenném róla, és a tetőspoilert ivesebbre tenném. Legalábbis az emlékeim szerint igy néz ki ;]
  • Lack
    A Tandem Iveco letöltése INNEN !
    A Scania R580 tandem letöltése INNEN !
  • Tsaba01
    jól néz ki.
  • Lack
    Iveco Stralis tandem

• Schwarz
    nem AL hanem AI, bár köze nincs a mesterséges intelligenciához annak amit a játékban művel néhány jármű :-)
  • kalee
    Tényleg ez eszembe se jutott hogy a tandem pótot nyergessel is lehetne húzni csak a másik lehetőség hogy a felépítményessel húzni a félpótot de sajna szerintem az AL megoldja :-) !!!Na nem baj azé egy MAN TGA és egy Scania tandem combot én is beraktam most a játékba mindjárt megnézem mien!!!

Egy kérdés még gyorsan(ill kettő :-) ):
    1.Ha fuvart írok egy póthoz és ugye azt hozzáírom egy vállalathoz akkor az általam hozzáírt részben(pl: Goldhofer:1)a szám az mit jelent????
    2.Valakinek nincs véletlenül egy Iveco interiorja vagy nem tudna egyet csinálni nekem :-) ????Sajna sehol nem találok és ami alapból az Iveco-ban van az Mercedes :-( !!!!
  • Lack
    A tandem pótot bármilyen vontatóval húzhatod (sajnos), feltéve, ha fel tudod akasztani nyerges vontatóra (elég alacsonyan van a tandem vonórúdja).

Viszont a tandem vontatóra (szerintem) lehetetlen vállalkozás félpótot akasztani (bár lehet hogy az AI megoldja):)
  • kalee
    Sziasztok!
    A kifagyásra:
    Én így használom a játékot

és az a lényeg hogy a Detail Settings High-on legyen mert nekem is pl ha nem azon volt mikor rádióztak eltüntek a kerekek a kamion alól de legalább nem fagyott :-) !!!Nekem így működik!!!

Más: Lehet hülye kérdés de a Scania tandemet ugye elvileg minden AL is tudja használni!!!???Olyan nem lehet hogy csak a vontatóval félpótot vesznek fel mert az elég hülyén néz ki nem :-)!!!????Vagy csak azt a pótot lehet felvenni vele?