52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Plata
    Miért nem szeretitek a csöröst?Nekem tetszenek,tetszik nekem az Iveco is de a csörös klasszabb.
  • Plata
    Visszajöttem,csak közben nyaraltam.
    Ha a magyar utakon mododdal csak borsodban lehet menni akkor nem lehet valami nagyszám.
  • tdeejay
    Szia!
    Aki tud az tud!:):):)
    Kellett hozzá jó 5perc mire sikerült:):)
  • CseNo
    Szuper! Ilyen szerelvénnyel hogy sikerült betolatni abba a kis udvarba? :D
  • V43 1105
    Nem úgy akartam... :DDD Hanem hogy ne csőrös verzió legyen hanem sima EU..:d
  • tzsoltika
    mivel rajzolgatod?
  • LeWyTy
    Másodszorra már nem is ojan nehéz.
  • LeWyTy
    Mer ez nem az??
    Szerintem ez az csak nem látszik a nyereg.
  • V43 1105
    Szép! Csinálj még egy nyerges verziót is! :))
  • tzsoltika
  • LeWyTy
    Rajzolgattam.Nemsokára a játékban is kész.
  • balucca
    szép lett
  • tdeejay
    Herczegh Special Transport
  • CseNo
    Nem tudok róla . .
  • LeWyTy
    van valahol tutorial a pájakészítésről?
  • LeWyTy
    Qrva jó a képeken keresztüld a (18 w...magyar utakon)! de honnan lehet letölteni?
    Emlegettétek a pénzt. meg kéne vennem?
  • CseNo
    Ja, meg minél nagyobb a térkép, annál instabilabb a játék (fagyásra hajlamos) lásd pl a TIR mod... Ez tuti nem fagy ki.
  • CseNo
    Igen, ez csak Borsod megye. Megcsinálnám az egész országot, de akkora munka, hogy ez is 3 hónap volt. Egyedül rengeteg idő lenne. Ha már megvan a térkép, nem kell külön fizetni a bővítésekért. Értelek :D Mindent meg lehet unni. Én ezt még nem unom, mert nem 2 perc alatt érek át egyik településből a másikba, hanem 10 perc alatt. Tehát az utak hossza még hosszabb, mint az eredeti amerikás térképen. Ez csak pár település, de olyan hosszúak az utak, mint ha egész Amerikán keresztül utaznál a gyári térképen.
  • pzolika978
    És a GPS térkép javítva lesz,vagy azért is külön kell majd fizetni. Valamint nem láttam Bp. Győr, Sopron, Pécs,stb városokat. Észak kelet magyarországgal mit kezdjek? Tom azt írtad nem nagyon lesz bővítés,de ez így kevésnek tűnik. Félre ne értsd, nem lehúzom a munkádat,de 8 faluért nem adok ki 1000 Ft-ot,mert 1 hét után megunom,és megy a levesbe. Ha esetleg tudnád bővíteni a közel jövőben ,mondjuk északnyugat magyarországgal,még fizetnék is mondjuk 500ft-ot bővítésenként. Gondolkodj el rajta.
  • CseNo
    Nem TIR mod. Ez nem fagy ki, de csak úgy tudtam elérni, hogy elég "kicsi" lett a térkép. Nem akarom 1000x leírni, adok egy linket, ott le van írva minden róla amit tudni érdemes. GPS térképet nem tudok adni, mert a szerkesztés során nem figyeltem rá, így "szétesett" a játékbeli térkép térképe :D
    Ebben a topicban ha lejjebb mész, találsz egy írásos doksit a térképről
  • pzolika978
    A térképről kéne kép nem a tájról,Ezek a tájképek majdnem olyanok mint a TIR mod. Na de az az amerikai térképen alapszik,ennek a mapnak kéne a térképe. Ha belinkelnéd megköszönném,mert ha rendes magyarország térkép akkor kiadok érte akár kétezret is. Pláne ha nem fagy ki sehol,mert az idegesít.(azért nem játszok a játékkal mert minden map kifagy kivéve az eredetit,de azt meg unom már.
  • pzolika978
    Szia ez egyezik azzal a magyar pályával aminek a TIR cimű film volt a bevezető zenéje? Mert az tetszett csak mindig lefagyott,ezért leszedtem. Ha már ki van javítva kérlek szólj mert akkor vevő lennék rá.
  • Leo 1991
    hopsz!én csak a tetejét olvastam el SRY
  • CseNo
    Egyébként aki használja a térképemet, az kap meghívot a VIP tagok fórumra, ami a weblapomról érhető el. És megkapják azokat a dolgokat, amiket nem teszek közzé sehol. Úgyhogy ha a térkép nem tetszene valakinek, akkor kárpótolja majd a sok nyalánkság.. Hamarosan bővítem a mapot, át lehet majd menni Szlovákiába is.
  • CseNo
    Nézd meg mégegyszer a 7es pontot a GYIK vagy FAQ-ban, ott találsz 2 linket
  • CseNo
    7. Ez tetszik. Honnan tudnám beszerezni?
    A játékot magyarországon nem forgalmazzák, magyarországban nem vásárolható meg semmilyen boltokban sem sajnos. A játékot vagy külföldről tudod megvenni, vagy van egy egyszerűbb megoldás, a játék letöltése. Ezt megteheted Torrent oldalakról, vagy más warez honlapokról. De hogy ne legyek szemét le is írom nektek:
    Torrentet szeretőknek: Link

Sima letöltési link (gyorsabb): Link

Nem olvastad el elég figyelmesen!
  • Leo 1991
    jó ez szép és jó.de ebből nem tudtam meg honnan lehet letölteni
  • bajusza
    Olvasd el ezt
  • Leo 1991
    csá!ezt a játékot honnan lehet beszerezni?
  • bajusza
    Nem fogok elmenni innen, érdekelnek nemcsak a magyar, hanem a külföldi PTTM-es dolgok is. Egyébként a saját map készítéssel felhagyok, majd egyszer. Felőlem a Hun mapos téma lezárva. Maradok a jól megszokott pályáimnál.

Addig is szívesen segítek bárkinek, ha valami gondja van.

Bocsánatot kérek, ha megbántottam valakit ez ügyben.
  • CseNo
    Fogd már be a szádat, jó? El lehet húzni ha nem tetszik valami, nem kell 1000x leírni ugyanazt! Csinálj ettől jobbat apafej, és aztán pattogj!
  • V43 1105
    Nézzé körül a Haulin topickban :]
  • rajmi19921222
    Elfelejtettem hogy ingyen
  • rajmi19921222
    Hali fiuk.Valaki tudna 1 oilyan oldalt mondani ahol az Across Americát vagy a Haulint le lehet tölteni?Kösszönöm
  • Magnumrolcsi
    Figyelj! Nem kell kötekedni és kelteni a feszűltséget, mennyél inkább szerkeszd a mapodat vagy húzogasd a kukidat!
  • bajusza
    Én még egy 100-ast se adnék érte, az fix. Ingyen sokkal jobb. Egyszerű a dolog: CseNo-nak lehet írni privát üziket a jelszóval kapcsolatban.
  • garam93
    Nagyon gyönyörű az egész, és az a város is profi munka!Csak gratulálni tudok!
  • VolvoScania
    Sztem király!!
  • leho94
    én megvenném most csak a haulin topikban leírtak miatt hiába is veszem meg nemtudom használni
  • CseNo
    Köszi, ez csak 1 kép a sok közül...
    Itt van több is, a topic aljáig görgessetek le:
    Katt ide több képért