52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
CseNo #30457 Nem warez ne is zavarjon haver.
Hűtsd le magad wazz, ne csináld a feszültséget! Szerintem neked akkora az egod. Kisapa majd ha csináltál HASONLÓT, akkor ugass be! Ha nem tetszik a fórum, meg fáj hogy ingyen használod, akkor csendben el lehet sunnyogni innen apafej! -
Mekkora buta egy gyerek vagy.. -
Kuss már... -
Plata #30454 Lol,akkora az ego-d hogy nemlátod töle a napot. -
Plata #30453 A Pttm is warezban van meg neked nem?Az nem zavar? -
nenus #30452 Na jó te ebbe ne szólj bele.Én ezt már rég elintézten CseNo-val. -
ha modi lennék ezért simán rk-t kapnál...
szerk: kaptál is -
Vanni van éppen csak az privi.. -
nenus #30449 Sziasztok.Van a pttm-hez német mapp?Ha igen légyszi segítsetek.Kösz! -
Hali CseNo.
Légyszives segítsél már nekem.
Amikor megcsináltad a térképet és mész rajta hogyan csináltad emg a fuvarokat mert nekem nemad pótokat semmit.
pedig a companys meg a cargos mappa mind rendben van. -
nenus #30447 Ok.Bocsi de mi lehet a baj a tir móddal mert eddig nem vólt vele baj és most minden szó nélkűl kidob.Újratettem és ugyan ott dob ki,mármint a betőltésnél mikór a gémet kezdeném.légyszi segíts.köszi -
CseNo #30446 Egyébként meg NEM VETTED MEG! Úgyhogy te csak ne pattogj, inkább húzd meg magad kedves Erdey Renátó. A vásárlásokról adatbázist vezetek, nagyon jól tudom ki használja jogtisztán, és ki nem! Szóval nincs okod sírni, mert egy qrva garast nem kaptam tőled! Még egy köszit se! -
CseNo #30445 Már megbocsáss, de sérti a jogaimat, mint a warez a többi készítőt és szerzőt. Mivel ő nem vette meg, ezért nem is jogtisztán használja. -
nenus #30444 Már megbocsáss.Tudom hogy van kettőnk közt kórkülőmbség de mi közöd van hozzá hogy amit én megveszek pénzért azt kinek adom oda? -
CseNo #30443 Mivel én csináltam, azt hiszem nekem
Privátban megbeszéljük.
-
trobi00 #30442 Hali ha meg akkarom veni Magyar Utakon modit akko kinek kell küldeni a lét meg milyen cimre??
-
CseNo #30441 Köszönöm a bővített térképet! Ebben a forróságban úgyis itthon vagyok, unalmamban neki kezdek holnap lehet. -
jaja, eddig jutottam vele anno:
a bővített, átdolgozott alapkép itt van -
WanWan #30437
Sziasztok!
Lécci segítsetek!
Ami be van karikázva, az a kereszteződés, ott mindig kifagy a játék.
Próbáltam lejjebb venni a grafikát, de nem segített.
A rádió megy alatta, de nem hiszem, hogy ez zavar be.
Lécci segítsetek!
Válaszaitokat és ötleteiteket előre is köszönöm. -
bocs -
CseNo #30435 Nincs felvéve, nem is lesz, de jobb is... Egyből eldurrant az agyam. -
Ez nem az a topic öreg .. -
Az igen!!!!!!Fel volt nálad véve msn-en?
Mer ha ighen akkor az q**va nagy pofátlanság. -
CseNo #30432 Ma befejeztem pályafutásom, innentől SEMMIT nem fogok publikálni. Majd a nagy okosok csinálnak egy jobb map-ot. Mindezt köszönjétek meg barátunknak, Renárónak!
-
CseNo #30431 Csak az a baj, hogy privát lesz :D A legfőbb emberek megkapják ingyen, de nem fog rajta játszani a sok lopós azt garantálom! -
CseNo #30430 Ja már leesett... Te csináltad a magyarosítást, és az rakta bele, ugye? :D -
uramatyám, mi van ebben a topicban már megint?
plata: állítsd már le magad! semmi szükség arra, hogy más munkáját fikázd. nem is láttad, ki sem próbáltad. ráadásul "ingyen jobb", ja amíg apuci fizeti a procit, ramot, videokártyát, meg mindent, lehet ez a véleményed, majd, ha minden forintért meg kell dolgoznod nagyot fogsz koppanni. ha nem tetszik valami el lehet innen húzni! -
ez nekem valahonnan annyira ismerős... xD -
tdeejay #30427 SŐŐŐT!!!!
CseNo, ez nagyon király lenne!!! Mindent bele, csak igy tovább! -
bajusza #30426 Nagyon jó térkép. Jókora munka lesz megcsinálni. -
nenus #30425 sziasztok.honnan lehet leszedni térképet a 3dartpol-on kívűl?légyszi segítsetek -
Húúúú ez a térkép nem lenne gyenge !!!
-
akkor hajrááááá:) -
CseNo #30422 Wazz mit találtam... Kár hogy ilyen késő :( Ezt betöltve a térképszerkesztőbe meg tudom csinálni az egész országot :)
-
-
Szép! :)) -
Csináltam AdBlue tartályt a scaniára.:
-
CseNo #30418 Egyedül csinálom, örülök hogy ennyit is meg tudtam csinálni úgy, hogy nem fagy ki sehol. Nemsokára át lehet menni majd Szlovákiába is. -
CseNo #30417 Akkor nem kapod meg b+ 

-
tzsoltika(noname):síma paintal
V43 1105(ROCCO):megpróbálom