52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
CseNo #30787 Privát :P Már nem nagyon fogok publikálni. -
nagyon jó lett :)
Lnket tudsz adni? :P -
CseNo #30785 Ma láttam egy ugyanilyet, RÁBA Turbo vontatta...
Daru by Kesenyi avagy allock :D
-
hehe de jó látni gépem :)
ugyanúgy lehet mint a normálisokat, csak a vonohorog elég magasra került rajta és kicsit megemelkedi a tandem kereke
az ai kamionok nem válogatják emg milyet húznak -
Hello!
Ilyen kamionnal hogy lehet normális tandem pótkocsit vontatni mertt nekem nagy traillert húznak!
Előre is köszi!
-
-
Tsaba01 #30779 Nagyon jó Cindas:) -
szép Scania :D -
-
Akos1985 #30776 Igen már megoldodott a probléma. Ablakos futtatás volt a baja.
Köszike! -
Az sp2-ből annyi igaz, hogy az 1.00 nem kajálja. Az 1.04-ben kijavították (Elméletileg), de azonban van akinek megy az 1.00 is sp2-őn. (ha jól emlékszem kacsa az)
Momentán nekem sp2 van és sem 1.00-val, sem 1.05-tel sem 1.07-tel sem volt jó. Indítás után egyszerűen visszadobott az asztalra. 1.04-el tökéletesen fut, tehát nem akadályozhatja az sp2. -
Rakd fel újra a játékot, rakd rá az 1.04-et, aztán rakd fel a magyarosítást azt jó lesz, nekem is jó. -
Akos1985 #30773 1000x köszönet. Erre nem is gondoltam hirtelen :) -
Hello! A fuvarírás hogy működik, mert nem igazán értem! Előre is köszi!
-
a térképszerkesztőt csak ablakban futtasd -
Akos1985 #30768 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
A lényeg azaz, hogy pályát szeretnék építeni, de ahogy egy út szakasznak a tulajdonságát akarom beállítani azonnal homokóra és kicsit tölt aztán annyi. Vártam 1órát, hogy hát történik valami közben intéztem itthon a dolgom és ez után sem csinált semmit. Jó mondom okés újra indítom a gépem hát ha az a baj, de ezek után is ezt csinálta.
Nem tudtok rá valamit mondani miért van ez nálam? 1.04-es update-ig van fennt a patch. Lehet, hogy tovább kéne updatelni?
Amúgy a gépem elég jó tehát a gépemre sem lehet panasz főleg ennél a játéknál. Azt viszont hallotam fél fülel, hogy az WinXp SP2-öt nem komálja állítólag. Ebből nem tudom mennyi az igaz?
Előre is köszönöm a segítséget! -
majd kiszurja a szemed a KÉP BESZÚRÁSA vagy KÉPFELTÖLTÉS gomb :P -
volfika #30765 Hogyan kell ide képet fel tenni?
A segitséget elöre is köszönöm! -
Ildikó18 #30762 Szia!
Nem is tudom felrakni az 1.04-est, mert 1.07-esem van, és ezt állítólag nem lehet "visszapatchelni". De a magyarításom sem működik rendesen. Feltelepítettem egy üres mappába a magyarítást, és csak néhány dolgot raktam be a célmappába. Mert amikor az egészet beletettem, el sem indult a játék. De lehet, hogy nekem abban is hibádzik a dolog, hogy német nyelvű eredeti CD-m van. (Gondolom én! ;) ). Ha esetleg találsz megoldást a "problémánkra", írd meg! Ha találok én, megírom!
További jó játékot!
Szia -
akkor valamit rosszul raktál be
lehet ez 1 pót amihez nincs kerék rendelve vagy bármi más
shoowroomban érdemes megnézegetni a cuccokat amiket beraksz hogy minden 100%-os e rajta -
volfika #30760 Szia Ildiko18!
Neked müködik a játék 1.04-el? mert nálam leragad vagy lefagy az elején amikor el indulok a pottal a lerako helyre!
Jo játékot!
Szia! -
Ildikó18 #30759 Sajna így sem működik. De azért köszi a segítséget! -
a magyarosítás csak 1.04es patchig megy asszem
az 1.04essel nemtudod visszapatchelni az az 1.07et
töröld le a játékot vagy a magyarosítást telepítsd fel egy üres mappába és a fájlokat másold át a Doc.&Setting/felhneved/dokumentumok/18wosptt mappába -
atiwrc #30757 De egyébként thx -
atiwrc #30756 Jobb mint ami votl csak kicsit nagyobba kéne 1,5 szeresébe vagy dupla ekkorába mert recés lesz ha nagyitok, én meg mostanság nagyon megszoktam a jó ksi vektorgrafiksu logokat :D és már nem akarok csunya skienekt csinálni. -
Ildikó18 #30755 Sziasztok! Valaki hozzáértő tudna segíteni: a játékom 1.07-es patch-al megy, és szeretném rátelepíteni a magyarítást (0.91). Ahhoz viszont kell a beta 1.04-es patch. De sajna nem tudom, mit kell azzal a pach-al csinálni. Nem telepíti (ha egyáltalán telepíteni kell). Bejön egy ablak, felül nagy gomb, a közepén "PATCH"-felirattal, rákattintok, és ezt írja ki: "18 WoS Pedal to the Metal patch failed. Incorrect game executables." Ilyenkor mi a teendő??? -
Az úúj gépem! Vááá de babaaa!! thx gigant!!;)
http://users.cwi.hu/sgupload/1186514720.jpg -
Ez, jó?
link -
atiwrc #30751 A kocsi orrán lévö felirat kéne csak a transport
Nem kamionra kell hanem rallyautora :) és csak picibe találtam meg ezt a logot, de néztem pl a pttmes révészes skint lehet a pttmbe csinált poton lévő logo is kicsi lesz nemtom. -
Valami képed van a pótról, segítek ha tudok =) -
atiwrc #30749 SZiasztok egy nagyméretü szk transport logot keresnék a neten nem találtam sajna, de ugy emlékszem valaki itt mutogatott egy szk-s potrol skint. Ha valakinek van dobjon egy privát üzit. THX! -
Tsaba01 #30748 így van, de tisztelet a kivételnek persze. -
CseNo #30747 Hacked and Stolen by: runner
A holland srácot is elítélik, itt mindenki bűnös aki nem büdös német barátaim... Ezt mindig is tudtam, minden téren hogy a német nép egy rakás ganéjlyj.. -
CseNo #30746 Miért lettem volna lejáratva? :) Régen sokat alakítgattam át, de utóbbi időben már csak saját modellt adtam ki a kezeim közül... Pl. a térkép is, amiben ami nem saját (az a 3-4 modell), Gumikacsáé. -
CseNo #30745 Nekünk is csinálni kéne ilyen listát. Az IVECO TurboStar modellét, ami ugye le volt zárva, feltörték és átalakították. Gumikacsa Rábáját úgyszintén (nem tudom adott-e engedélyt rá). Az első béta verziós IKARUS 280-ast szintén más nevével reklámozták, nem is baj (a 255-ös volt az alap, amit Sash készített.) Szal luderék is tudnak, 3DArtPol miattuk is szedte le az oldala tartalmát... Az meg vessen magára, aki nem ír readme fájlt, de még lezárni sem képes egy modellt...
LOL ez pl. soha NEM is LÁTTAM, nem tudom honnan szednek ilyen baromságokat:
-
nenus #30744 sziasztok nem tudjátok hogy ennek a keréknek mi a kódja?
kössz előre is. -
de még mindig tiszteljük mert sok jó dolgot csinál a PTTM-be
-
volfika #30742 Itt aki a legjobban le lett járatva az CSENO lett! -
volfika #30741 Sziasztok!
Most jöttem rá,hogy milyen igaza van Csenonak az hogy vannak olyan emberek itt akik kihasználják az embereket Pl: bocsa18 nevü emberke...stb és még sorolhatnám de nem baj! Szeretném kérni azokat az embereket akiket át vertek azok szoljanak vannak tippjeim!
Ovatosan!! -
tdeejay #30740 Ez aztán a jó kép!!! (Borsod volán VS. rönkszállító)