52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
dzoli93 #35636 jóvan akkor rossz ötlet volt most így jó? -
Zodiakus #35635 Először cindas küldött el engem azért, mert valami olyat mondtam, ami neki nem tetszett. Erre mondtam a gyökér fórumozót. -
Zodiakus #35634 Igen, erre ha egyszerűen rámondjátok hogy rossz ötlet, akkor most nem tartanánk itt. Elismerem, hogy rossz ötlet volt, de nem tudom miért kell egyből leugatni érte. -
dzoli93 #35633 ja és azé küldtelek el mert szépen le "gyökér fórumozóz"-ztad cindas-t
utána meg engem utána meg mindenkit aki hozzá szólt volna ehez a témához.ennyi itt a vita lezárva kész. -
ja az nemtom h. milegyen:D -
dzoli93 #35631 ja és esetleg vissza kellett volna olvasni.h cseno kiatta-e vagy meg kellett-e tőle venni! -
dzoli93 #35630 Sokra megyek akkor csenoval ha nincs meg neki :/
Valakinek itt a fórumon nincs esetleg meg, mert az igazán feltölthetné valami fájlmegosztóra (pl. rapidshare), mert láttam, hogy régebben is keresték többen a kiegészítőt, de senki sem volt túl segítőkész. Szal valaki igazán tehetne valamit.
Ez igaz, de akkor ehez már más nem tud hozzájutni?
Akkor talán az is egy megoldás, hogy akinek megvan, az eladja pénzért.
akkor ez itt mi?"valaki igazán tehetne vmit".és mit akinek kellett megvette.nem kell ebből problémázni!!! -
Zodiakus #35629 Istenem, ekkora egy segghülyét, már bocs.
Mutass rá, hogy hol törtem magam azon, hogy küldjék már el nekem. Egyszerűen csak feldobtam egy ötletet, erre elég lett volna ennyit írni: Nem, rossz ötlet. Erre jösztök ti kis taknyos 15 éves keményfickók, hogy warez meg takaroggy stb...
Nem akarom tele offolni az egész topikot, majd jön egy admin és szépen rendet rak.
...amúgy már írtam Csenonak mailt, még benne bízok hogy valahogy meg tudjuk oldani. -
dzoli93 #35628 azt a büntető pontot pont azé kaptam mert ien gy*****láda értetlenkedett.am ugyan mit rakod magad?tegnap regiztél vagy tegnapelött és idejössz elkezdesz pár embert itt idegeíteni és kioktatni!!! -
dzoli93 #35627 és már el magyaráztuk h ez nem ingyen van!!!!!!!!!ha nem tetszik ez a helyzet akkor ne törd magad h ugyan mért nem küldi át vmeik "gyökér fórumozó".daf xf jó lett:D -
Zodiakus #35626 Na mégegy 
Úgy látom neked már büntetőpontod is van, szal nem tudom mire fel küldesz el engem innen. -
dzoli93 #35625 ha nem tetszik a fórum akkor ne gyere ide!!!!!!! -
ha te mondod biztos igaz
-
Zodiakus #35623 Te szánalmas vagy öreg. Fennakadtál úgy látom ezen a rapidshares megoldáson. Ok. Legyen igazad, rossz ötlet volt. De azért ha már te is belémkötsz, hagy kössek már én is beléd, ne dobálózzál azzal, hogy ez warez, mert nem. Nem vagy tisztába a warez fogalmával.
Én csak megpróbáltam valami megoldást a problémára, mivel az ilyen gyökér fórumozók mint te, leszarnak másokat, de érzik magukat olyan keménynek, hogy elküldjenek innen embereket. Szép vagy! -
ha te segítség kérést warezolásnak érted akkor tuti a legjobb hely afórum nem?... -
Zodiakus #35621 1.Én nem kötöttem bele itt senkibe, nem értem hogy neked mért kellett belém kötnöd.
2.Lehet, hogy az én hibám, és nem volt kivehető a hozzászólásomból, de én meg is venném a mapot(és gondolom sokan mások is), de már Csenonak nincs meg, így nyílván ez nem lehetséges. Ezért dobtam fel tippként a rapidshares megoldát. Ez csak egy ötlet volt. De ha nincs semmilyen megoldás a problémára, akkor ez van, kibírom nélküle.
Nem értem miért kell egyből elküldeni az embert ha segítséget kérnek. Elvégre erre van a fórum.
-
1.te is tehetnél valamit: menny inenn ha nem tetszik!
2.meglett mondva már sokszor csak megvárásrolni lehetett a mapot letölteni nem!ez van... -
Trans-Wombat
-
Mi van írva az ingre? -
Tsaba01 #35617 nagyon jó lett, már csak vmi cégnév -
Lessz azis xD
-
gyönyörűűű
de 1 daf se mutatna ott rosszul:D
-
ejha szép
-

-
mennibe került annóó -
Zodiakus #35611 Ez igaz, de akkor ehez már más nem tud hozzájutni?
Akkor talán az is egy megoldás, hogy akinek megvan, az eladja pénzért. -
nincs mit daf xf 
-
dzoli93 #35609 hát igen.azé nem töltötték fel mert ezt pénzért vették meg.és azért nem lenne tisztességes h megvették és más meg ingyen letölti. -
Zodiakus #35608 Sokra megyek akkor csenoval ha nincs meg neki :/
Valakinek itt a fórumon nincs esetleg meg, mert az igazán feltölthetné valami fájlmegosztóra (pl. rapidshare), mert láttam, hogy régebben is keresték többen a kiegészítőt, de senki sem volt túl segítőkész. Szal valaki igazán tehetne valamit. -
dzoli93 #35607 nekem meg a menü akad 1 kicsit az opció non:Dde ebben az a jó h a játék nem akad csak a menü:D Zodiakus.a magyar utakon című mapot csenotol kell + vásárolni(mondjuk már nincs meg neki).am a tri modtól annyiban kül.h cseno csinált mapot -
Zodiakus #35606 Üdv!
A Magyar utakon nevű kiegészítőt hogy tudnám megszerezni?
A másik kérdésem az, hogy miben más, mint a TIR mod? -
DHL Logistics
-
Tsaba01 #35604 én megmaradok a saját megszokott mappon:) -
nem szóltam!megoldottam!;) -
Wííí nájsz ez a map! xD
Csak annyi van hogy ha wroclawba akarok indulni akkor kifagy a game.
Az miért van az? -
Hali!Nem tudtok vlmi matatós babrálós megoldást,h ne a C meghajtón legyenek a játék fájlai?Mert nincs annyi helyem a meghajtón,h visszamásoljam.[elő akarja venni a játékot] -
thx a mapot levi nekem ez nincs meg és kiis akartam próbálni -
Cb tábla ügyben tudnátok segíteni??? -
már nem igazán. -
erre raksz még cuccokat vagy már nem??