52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Rocco:Figyej!Nem 13 vagyok hanem 14!És akkor mivan te nemvoltál 14 éves vagy mi?Meg én legalább mostis tesze fel képet..mert az h te régen itt akkora sztár voltál már kit érdekel? -
érdekes hogy te pattogsz az idősebbeknél!Meg te mondod hogy tojáshéj?A 'héj' szót 'ly'-nal írják lúzer!Tanulj meg írni
-
NAgyon jól néz ki, Az órák privátok vagy esetleg meg tudnád osztani velem? 

-
Hanyagold már magadat!
-
az enyém nézd meg
-
ezaz, megjött a negyedik, zsírkígyók vagytok tesókáim!;) :) -
#36499: gyönyörűűű az a Scania
-
igen, a tied lehet, de daf akkor? -
Liftezett :D -

Ígyvan te még csak egy kósza gondolat voltál..:D -
Tsaba01 #36508 :D Kisfijam, nézd már meg az adatlapunk.... te még akkor zacskóba voltál, mikor mi meg már megszülettünk. -
csak azért mert nem hagyom magam nagy az arcom? nem hagyom hogy pár kis droja csicska itt pattogjon,mikor még a tojás hély se esset le a seggetekről? -
Én mindig figyelem a fórumot attol függetlenül h. nemírok bele de te most különleges eset vagy nagyon nagy az arcod kedves barátom.
Szivesen beletenném a cipöm nyomát... -
Tsaba01 #36505 rendben. Egyébként jogosan vagyunk felháborodva. Te meg csak reszeled a fingot -
meghát azt majd max elmegyek sírni a sarokba..te farok agyu. -
döff mastahh világosíts fel! -
Tsaba01 #36502 fejezd mostmár abba. Állítsd le magad mostmár, mit képzelsz kisfiam???
Ha valami bajod van és azt állítod hogy "csak többen nagy a szátok" akkor gyere majd egyedül felvilágosítalak rá.
Jó lenne ha befejeznéd, vagy különben a Moderátor tesz rendet. -
wáóóó hirtelen de sok lett itt a raj, azért befigyel, csak többen nagy a szátok! szivesen lefreezelném mindet, dehát aztán megbántanám a lelki világotokat!:/ -
szééép az a scania:) -
-
JÓl mondtad daf xf KOCKAFEJJJJ
-
Ááááá te barom én a veszekedésre mondtam h. kuss.
De különmbe mit vitatkozok itt veled?
Ha valami nemteccik lehet menni egri csillagot olvasni... -
mért te kivagy itt?..te se vagy több semmivel
-
Idézlek téged - Na mostmárt aztán kuss legyen.
Kivagy te hogy engem vagy a többieket kussoltasd? Semmivel sem vagy több, mint mi! -
Barátom én nempofázok ha nemvennéd észre csak próbálnám lezárni ezt a kurva vitát mert rohadtul elegem van már belöle... -
barátom, te is pofázol, az nem számít? nekeed tán szabad? -
Na mostmárt aztán kuss legyen.
A faxom kivan ezen a rohadt fórumon sosem lehet mást olvasni csak hogy a sok semmirevaló monitorfejű 12 éves kölykök veszekednek...
Jólenne ha mindenki magábol indulna ki és aztán kezdene el másnak ugatni..
-
grrr tellerlacika hamarabb ittvolt mint rocco :D -
az lehet de nem bántás képpen mondtam nem állt szándékomban oltani akkor javítom:az ilyen majmokat ki kell ba**** -
ja átt vették a világ uralmat;DDDD
#36487: nem kell ide jönni? fogadunk elöbb itt volt a fórumon mint te?:) -
vicces de ha nem oltjátok egymást nincs vita két ember lezavarja az ő problémájuk de inkább azt is priviben amúgy télleg szemétség a képlopás -
má' neharagudjál de akkor nem kell idejönni persze vannak lámák meg mindíg lesznek is am minden fórumon van egy pár majom de azokkal nem kell foglalkozni vágod? -
Persze, tisztelet a kivételnek.. pl Te, Cindas.. , de pl ez a polirozik a csajom .. úristen .. kis 13 éves ilyenekkel nyomod teli egy topicot?:| hát grat .. -
Tsaba01 #36485 :) -
Kérdeztek téged? XD Mennyi láma van ebbe a fos topicba, és haulinba is pff.. 
-
kogyo #36483 na geri hol jársz a térképpel? -
Tsaba01 #36482 ha látnád, a kép dettó ugyanaz:)
És te tudod hol van a tied?:) -
Te csak ne cigányozz le mást....és nemtom kinek kelett honapoig magyarázni mi az a válasz gomb!
Ikább nézzétek az EB-t,vagy mennyetek játszani... -
az teleg ugyan az a daf!csak nezd meg az idot !ugyanaz!!! -
Te most vagánynak érzed magad mer ennyizgetsz? :s Pöcsöd megtudod mondani hol van? :\