52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
USAMEN POWER #47046 Látom szereted Angerfist zenéjét :) Én is imádom ! :) -
oks:) -
Banánt eszik .__. -
szeretnélek megkérni titeket folytassuk onann ahol abba hagytuk szal csabi,laci képeket meg a többiek is:) -
Tsaba01 #47042 már a bannamákon nyaral:) -
USAMEN POWER #47041 És attól te jobban fogsz aludni éjjel ? Óvodás színvonal -.-
Másrészt ha te többnek érzed magad azoknál akik miatt bezárták az ETS topikot, akk sztem fogd vissza magad, és maradj csöndbe. Néha nem árt, vagy Banama szigetek. Te döntesz ! -
dj norboo #47040 Tankeres!
Nem fognád már be?
Nem fog miattad senki se szívni!
Jó lenne ha elkotródnál innét! És nem off-olnád itt szét a topikot!
Megértve?
Mellesleg nem kéne senkit se ótanod..pláne nem Tsabát,Cindast,Tonyót V43 1105 felhasználókat!
Jó? Még 1 rossz szólás és tiltva leszel! -
buzik -
Igen örüljek és ök minek örülnek mikor ök kezdenek mindent??????Elég érdekes h ök mindig meg usszák nagyon örülök neki de annak nem h át jönnek oda és ott vitáznak . . .ugy h erröl kéne öket leszoktatni vagy ameddig ezt csinálják én is csinálhatom . . . -
Főleg te maradj csendeben,örülj,hogy még fórumozhatsz! -
USAMEN POWER #47036 És ha a másé rendbe van azt is szét kell baszni ? Szánalom... Hány éves vagy ember ? -
Tölem bezárhatják h ök is tanuljanak me állandóan csak a ETS topikot baszatatják ök h be legyen zárva. . . .. -
Hát igen mert azt senki nem veszi figyelembe h oda átjárnak és ott kezdik és azt csukják be és az ö topikuk rendbe van . . . -
USAMEN POWER #47033 Most jelenleg nincs adás, de érdemes ezt nézni :) Láthattok egy kis Amerikát. -
Ha nem lessz rend ezt is becsukom!
Értveeee? -
Amugy meg nem csak miattam zárták be a nagy barátaid voltak ott is a kemények akkor nem tudtál irni h váloggasákk meg a geci szavaik?csak itt h ez a szar topik ne legyen ien? mi na? ugy h ne legyen nagy a pofátok miko át jártok oda azt veritek a nyálatok . . . -
Igen azé zárták be
nem véletlenül vagyok . . .ittt . . . .
47025:Tudok magammal birni . . .mér ne tudnék? nem mész Aludni vagy Anyád fürdik? NA PÁPUSZi;) -
ennek fail az egész élete... -
úgy látszik ennél a majomnál mégmindig divat:O -
idéznék: "Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . ." na itt derül ki mennyire szánalmas vagy, oviba volt divat hogy mások nevét írkáltam ki meg fikáztam te fasztestüü...teszar ujrekk :S -
Tsaba01 #47026 Na azért válogasd meg a szavaid. Ien beszólások miatt zárt be az ETS topik, v rosszúl tudom? Én a helyedben meghúznám magamat, mert nem alkottál olyan sokat.
#47024: Igen, de valaki ebben segített nekem:) -
na mivan csöves kecy bezárták ets topikot oszt most nem tudsz magaddal mit kezdeni mi? te szarházi -
Szép munka ;) tudsz valamit :D -
anyádis. -
Hát nem Pttmböl konvertáltam mert ebböl a szar játékbol nem konvertálok . . .:P
És ha ienn konvertáltam volna se lett volna kulább mint ez a szar scania. . .
Vann annyira kula mint a Volvo. . .annyira nagy fiuk vagytok . . .most csinálunk ott egy kis rendet. . .;) ebbe a topikba is. . . -
Amugy meg senki nem beszélt a volvorol és nem az enyém . . .
-
nem huzok sehova oda irok ahova akarok . . .;)
Tonyó :Anyád volt cigyán gyerek a putriba. . . -
Szebbet nem de csunyábbat se . . . -
Maradt egy régi fotóm a Rábáról... 

-
Köszke igyekszem...
Mégis honnan szerványoljak ilyen konténeres pótkocsit?
-
Fénykorában tuti ilyen volt.
-
na mer te szebbet csinálsz mi?:O -
naggyon zsuker!!! probáld ki konténeressel is:D -
danyr #47013 a kerekek nem újak egy picit? : D -
Egy igazi különlegesség
Hungarocamion-Rába EDE
Gepsys haverom figyelmébe külön ajánlom
A kamionért és a pótkocsiért köszönet: Gumikacsa és Cseno
-
tudom láttam!(sajnos) -
pttmből konvertált 1 kulva volvot... ott van ets topigba valameik oldalon
#47007:fajin lesz(H)
#47006:valahogy úgy:D -
mér az ő volvoja?öcsinálta modllezte vagy mi?az az övé amit megeszik meg amit ki****!:D
csabi szép! -
sukár -
Tsaba01 #47007 Haladunk:)