52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Elképzelhető, hogy jobb alkalmazottnak maradni? mert láttam, hogy nem muszáj céget alapítani. Ha alkalmazott vagyok mindig kapok új truck-ot, de nem vehetek fel minden melót, ugye? Ti mit ajánlotok? -
91 ezerért csináltam gyógyszert :) -
ZOLEE22 #2420 most látam 152 ezerér robanoszer fuvart -
Akuma #2419 Hehe, nagyon király a játék :)
Nem tudok tőle tanúni :P -
cyrus #2418 [leszedte, játssza, meg fan elékedve...] -
a játék INGYENES letöltése:
- bittorrent kliens letöltése - innen
- torrent fajl letöltése, mely automatikusan megnyilik az előzőekben letöltött bittorent letöltésmanaggerben - innen -
Garfield #2416 ???
A fuvarokkal lóvét szerzel. Ebből veszel kamiont/felszerelést majd, ha eléred a 100 rugót. A kölcsön pedig, mint a valós életben, arra van, hogy ha nincs elég pénzed, akkor felveszed, ha meg már sokat kerestél, akkor visszafizeted.
A munkák megszerzéséhez nem kell pénz, viszont egyes munkákat nem vállalhatsz el alacsony presztízzsel. -
zoszt #2415 Loan és a Repay bankból hitelt tudsz felvenni gondolom kamatra. Mivel nincs csillagod csak az üres (fekete) csillagos fuvarokat tudod elvinni. -
Áhá! És ebből a kölcsönből mit tudok venni? A kamiont a befizetettből tudom tuningolni, vagy újat venni?
És a munkák megszerzéséhez is pénz kell, vagy hogy tudok akármit is elvállalni? -
Nemtom, én ha már egyszer megállok aludni, akkor legalább 6ot alszom.
Na valaki elmagyarázná a #2405-öst? -
Garfield #2412 Kölcsönt tudsz felvenni/visszafizetni. -
zoszt #2411 Az thiszem itt is úgy van, hogy menet közben nem érdemes 2 órát aludni, mert ugyanúgy pislog tovább. Legalább 4-et, nem? -
köszi -
A rakodóhelyeken, némely benzinkúton és a hotelekben. Ott az ágy jel, oda kell parkolni és lehet választani hogy hány órát akarsz ... -
tegnap már írtam 1et, olvass vissza :) -
lehet hogy hulye kérdés de hogy lehet aludni ?
-
Srep #2406 Köszi olvastam,..... -
Végre összejött a 100e $ amit be is fizettem, és így ugye csak a 100on felüli összeg maradt meg, de ott van az a Loan és a Repay, ezek mire jók? Tudom 10ezret lehet vele be és vissza fizetni, de miért?
Ha venni akarok a kamionhoz alkatrészeket akkor honnét vonja le a pénzt?
Miért nem tudok semmi munkát megszervezni? Egyiket sem engedi kiválasztani.
-
jaja, csak Kinetic 2T2 sajnos gyorsabb... -
Agressor powa!
-
-
köszi -
Easy CD-DA Extractor 6ban van audio converter -
Mert az időlimites demót töltötted le. ;) -
N1 #2398 help!! Miért lehet az ,hogy felraktam ..utána elindult játszottam vele aztán kiléptem egy ora mulva, mikor ujra elakarom inditani ,kiirja hogy corrupted installation ,és hogy instaláljam ujra az eredeti cdről.. -
zoszt #2397 Időlimites fuvart ha nem viszel be időben szinte az egész elvész. Ha töröd még negatívba is átmehetsz. Én már csak tudom. :-) -
Tudnátok ajánlani egy jó mp3-ból ogg-t konvertáló progit? :) -
küldtem privit -
Srep #2394 URL http://www.bitcomet.com/achive/BitComet_0.54.exe torrenthez ez kell -
bazze #2393 Hé fiuk letöltöttem azt a torrent valamit csak azt nem tudom mit kell vele csinálni
PLZ help me

-
nm
-
Az Us Army-nál vannak még jó fuvarok. -
zoszt #2390 Köszönöm, mindkettőtöknek! -
Garfield #2389 Nem tudom, nézegettétek-e a városokban az egyéb fuvarokat? Valamelyik mexikói városban voltak 80-90 rugós fuvarok (mobile office/house), kicsit durva. -
zoszt #2388 küldtem privit, kérdezz ha nem világos valami -
még csak a 7. fuvar után asszem, most apom meg a 4. kamiont -
Ger1 #2386 Honnan lehet letölteni a full verziót???
előre is köszi!!

[#csodalk
-
Hol tartasz a játékban? -
nm
-
Tudtam:))) Köszi a kijavítást