52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • RenaultMagnum
    ne gyenyozatok már 1esély csak 1 ingyen és bérmentve
  • RenaultMagnum
    lécci nah rast.kiásom magam.
  • RaST
    Ne legyél már gyerekes !
    Már eltemetted magad elöttünk ..
  • RenaultMagnum
    nem akarok kamiontársaimal rosszba lenni ne gecizetek má csak 1esélyt kérek nah?
  • RenaultMagnum
    NAH JÓ ESETLEG NEM KEZDHETNÉNK VELEM SZEMBE EGY UJ ÉLETET?MAGYARÁN KAPOK MÉG EGY ESÉLYT NA MIT SZÓLTOK VISSZA VONNOK MINDEN ROSSZAT RÓLATOK ÉS TI IS RÓLAM NAH???
  • RenaultMagnum
    ja ja inkább már én se ugatok lefárasztotok teljesen a hülyeségeteitekel ja és ha elolvasnád az egészet látnád hogy nem én kezdtem el a veszekedést te szerencsétlen biztos a tükör elött azt szoktad mondogatni hogy "nem vagyok debil" 1órán keresztül nah szeva kismukso
  • soprano
    nézzél vissza az utóbbi fél órára,csak te pofáztál...nem tűnik fel valami? Te írtad,hogy "...miért van az ha egy embernek ugatok rögtön 100ugat vissza mi a fasznak kell belszolnotok ti verebek"...
    Te ugatsz,minek kezded el? amúgy ezt a hangot nem itt de szerintem máshol se tűrik!!!!! Nemhogy tőlünk,de egy ilyen kis csitritől mint te pláne nem!

--itt befejeztem a veled való "tárgyalást",főlj a saját levedben---
  • RaST
    Esetlegesen nem kellene "tudóst" játszanod kamionok kapcsán .. Én benne élek, ez az életem, mégsem okoskodom .. Ennyi az egész ..
  • MBActros1848
    Jaja nagyon faja kis autó faternak egy nagyfülkés királykék 480-as vasa volt. Nagyon csippáztam. Az ővébe volt kima csak nem szerette mert egyszer nyáron megfázott benne :).
  • RenaultMagnum
    ezaz nyaljunk be rast-nak!!!!!!rast minden elismerésem a tiéd hogy tudtad elérni hogy behódoljanak neked???
  • CB Dávid 18
    MB ACTROS az is jó autó faternak ilyen van csak neki 1835. nincs benne klíma az a baj.
  • RenaultMagnum
    de láttod semmi közöd az egészhez és bele ugatsz!
  • RenaultMagnum
    hmmm nem kellet volna visszadumálnom miért ki ö isten?nekem ugyanany jogom van vissza dumálni neki mint ö nekem ugy hogy létszi ne okoskodj
  • CB Dávid 18
    hogy kell képet berakni?
  • RenaultMagnum
    ugy hogy hadjuk
  • MBActros1848
    RenaultMagnum ha egy kicsit összébb fognád a szádat akkor nem lenne senkinek semmi baja veled, ja és az a sok kép se kellett volna. Valamint új forumozó léttedre nem kellett volna vissza dumálni annak aki régebb óta itt van pl. Rast
  • RenaultMagnum
    de végülis neked mindig igazad van nincs tga-ám
  • RenaultMagnum
    khmm fogadjunk?
  • CB Dávid 18
    kár
  • RaST
    Elhiheted, nincs neki Man Tga-ja, hiszen még nem terveztek a játékba ..
  • RenaultMagnum
    elég ha én játszok vele bár te dávid rendes voltál velem de minyá bannolnak
  • CB Dávid 18
    Tedbe MAN ra kiváncsi vagyok.
  • RenaultMagnum
    már nem tehetem kiutáltak én is utálom öket mindjárt bannolnak kell ennél több? :(
  • RenaultMagnum
    ha ez a vágyotok
  • CB Dávid 18
    tedbe
  • RenaultMagnum
    nekem8 nah mikor bannoltok már ki??mi lesz már tony?
  • RaST
    Rendben van ..

• RenaultMagnum
    kár pedig belineltem volna a saját készitésü kamionjaimat pl:daf xf a (a belseje is az igazi) vagy a régi lámpás magnumot man tga (igazi belsö) meg egyebeket de igy
  • RenaultMagnum
    de legalább bunkok ne lennétek
  • MBActros1848
    Fejből nem tudom ha fater hazajön megkérdem.
  • RenaultMagnum
    nem értelek benneteket
  • RenaultMagnum
    nyugodtan ha neked ez jó.csak 1kérdés miért van az ha egy embernek ugatok rögtön 100ugat vissza mi a fasznak kell belszolnotok ti verebek
  • RaST
    Ha más sofőrt váltanék az sem lenne baj.. Csak itt nem kell állandó jelleggel ki -be pakolni minden cuccot .. Megcsináltuk közösre amit tudtunk .. Meg tudjuk, hogy a másik vigyáz az autóra, odafigyel rá ..
  • CB Dávid 18
    az jó apja fia dolgozik.
  • RaST
    Melyik cég ?
  • soprano
    nem hiszed el hogy ki tudunk bannoltatni innen mi?
  • RaST
    Igen. Csak a retarder hiányzik belőle .. Igy hosszabb lejtőn nehezebb lemenni mert hamarabb felmelegszik a fék ..

Váltó vagyok, de csak 1 autót váltok .. Illetve egy sofőrt .. Méghozzá apámat :)
  • RenaultMagnum
    na ne már mindenki gecizik velem szembeszállok veletek
  • MBActros1848
    Rast Hegedűs Lacit véletlenül nem ismered véletlenül, egy piros mélybölcsös magnummal jár.
  • RenaultMagnum
    dávid te hiszel neki?mondom hogy egy suzukival huzom a hütökocsikat a rave-töl