52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
ne gyenyozatok már 1esély csak 1 ingyen és bérmentve -
lécci nah rast.kiásom magam. -
Ne legyél már gyerekes !
Már eltemetted magad elöttünk .. -
nem akarok kamiontársaimal rosszba lenni ne gecizetek má csak 1esélyt kérek nah? -
NAH JÓ ESETLEG NEM KEZDHETNÉNK VELEM SZEMBE EGY UJ ÉLETET?MAGYARÁN KAPOK MÉG EGY ESÉLYT NA MIT SZÓLTOK VISSZA VONNOK MINDEN ROSSZAT RÓLATOK ÉS TI IS RÓLAM NAH??? -
ja ja inkább már én se ugatok lefárasztotok teljesen a hülyeségeteitekel ja és ha elolvasnád az egészet látnád hogy nem én kezdtem el a veszekedést te szerencsétlen biztos a tükör elött azt szoktad mondogatni hogy "nem vagyok debil" 1órán keresztül nah szeva kismukso -
nézzél vissza az utóbbi fél órára,csak te pofáztál...nem tűnik fel valami? Te írtad,hogy "...miért van az ha egy embernek ugatok rögtön 100ugat vissza mi a fasznak kell belszolnotok ti verebek"...
Te ugatsz,minek kezded el? amúgy ezt a hangot nem itt de szerintem máshol se tűrik!!!!! Nemhogy tőlünk,de egy ilyen kis csitritől mint te pláne nem!
--itt befejeztem a veled való "tárgyalást",főlj a saját levedben---
-
Esetlegesen nem kellene "tudóst" játszanod kamionok kapcsán .. Én benne élek, ez az életem, mégsem okoskodom .. Ennyi az egész .. -
MBActros1848 #9022 Jaja nagyon faja kis autó faternak egy nagyfülkés királykék 480-as vasa volt. Nagyon csippáztam. Az ővébe volt kima csak nem szerette mert egyszer nyáron megfázott benne :). -
ezaz nyaljunk be rast-nak!!!!!!rast minden elismerésem a tiéd hogy tudtad elérni hogy behódoljanak neked??? -
MB ACTROS az is jó autó faternak ilyen van csak neki 1835. nincs benne klíma az a baj. -
de láttod semmi közöd az egészhez és bele ugatsz! -
hmmm nem kellet volna visszadumálnom miért ki ö isten?nekem ugyanany jogom van vissza dumálni neki mint ö nekem ugy hogy létszi ne okoskodj -
hogy kell képet berakni? -
ugy hogy hadjuk
-
MBActros1848 #9015 RenaultMagnum ha egy kicsit összébb fognád a szádat akkor nem lenne senkinek semmi baja veled, ja és az a sok kép se kellett volna. Valamint új forumozó léttedre nem kellett volna vissza dumálni annak aki régebb óta itt van pl. Rast -
de végülis neked mindig igazad van nincs tga-ám -
khmm fogadjunk? -
kár -
Elhiheted, nincs neki Man Tga-ja, hiszen még nem terveztek a játékba .. -
elég ha én játszok vele bár te dávid rendes voltál velem de minyá bannolnak -
Tedbe MAN ra kiváncsi vagyok. -
már nem tehetem kiutáltak én is utálom öket mindjárt bannolnak kell ennél több? :( -
ha ez a vágyotok
-
tedbe -
nekem8 nah mikor bannoltok már ki??mi lesz már tony? -
Rendben van ..
-
kár pedig belineltem volna a saját készitésü kamionjaimat pl:daf xf a (a belseje is az igazi) vagy a régi lámpás magnumot man tga (igazi belsö) meg egyebeket de igy
-
de legalább bunkok ne lennétek -
MBActros1848 #9001 Fejből nem tudom ha fater hazajön megkérdem. -
nem értelek benneteket
-
nyugodtan ha neked ez jó.csak 1kérdés miért van az ha egy embernek ugatok rögtön 100ugat vissza mi a fasznak kell belszolnotok ti verebek -
Ha más sofőrt váltanék az sem lenne baj.. Csak itt nem kell állandó jelleggel ki -be pakolni minden cuccot .. Megcsináltuk közösre amit tudtunk .. Meg tudjuk, hogy a másik vigyáz az autóra, odafigyel rá .. -
az jó apja fia dolgozik. -
Melyik cég ? -
nem hiszed el hogy ki tudunk bannoltatni innen mi? -
Igen. Csak a retarder hiányzik belőle .. Igy hosszabb lejtőn nehezebb lemenni mert hamarabb felmelegszik a fék ..
Váltó vagyok, de csak 1 autót váltok .. Illetve egy sofőrt .. Méghozzá apámat :) -
na ne már mindenki gecizik velem szembeszállok veletek
-
MBActros1848 #8992 Rast Hegedűs Lacit véletlenül nem ismered véletlenül, egy piros mélybölcsös magnummal jár. -
dávid te hiszel neki?mondom hogy egy suzukival huzom a hütökocsikat a rave-töl