16
-
#16 Ma már 15-20?? :) -
Cat #15 ez ma már nem igaz -
b2nary #14 Sziasztok!
Nem is tudom mit mondjak. Az ilyen cikkeknél, mint ez is, az jut először az eszembe, hogy általában a katonság technikailag 5-10 évvel előbbre jár, mint amit nekünk meg mernek mutatni...
Byz -
bthom #13 Jó az 5let! Fogsz egy digit camot, és nem kell bele mem kari, mert van 1 vinyó az öveden amihez hozzáérsz és automatice odamenti! Skin rulez! -
#12 Ezért írtam kivonást. xA-30nA=yA
Ebben pont a megadott érték nem érdekes, a többi viszont az lenne.. -
dez #11 Hát van 1-2 következetlenség a cikkben... 2. bekezdésben még meg kell érinteni az autót, a 3.-ban meg már 50m-es a hatótávolság (levegőben)?
Meg nem lehet, hogy az a 30 nanoamper a rendszer áramterhelése? Az nem sokat jelent, hogy enyivel kevesebb, mintha egy kvarcórát viselnénk.
Ezek talán így voltak a cikk eredetijében is, de így mi értelme van átvenni? Jobb lenne ilyenkor kicsit még utánanézni (még 5 percet rászánni a nagy melóra). -
muerte2 #10 A közelkeleti verziója a dolognak egész költséghatékony lesz, "kisebb" VESA-s kártyákat ültetnek az illetőbe, esetleg PCI-ost hogy gond nélkül kommunikálhasson az eszközeivel .) -
morgo #9 bocs, vegig kene olvasnom a cikket:) -
morgo #8 ezt az otletet nem most vedette le az MS par hettel(nappal) ezelott? -
#7 #3 nem 30nA hanem annyival "kisebb" mintha kvarcóráznál :P .. de amugy foggalam nincs -
#6 na ja , de ezér jók a böralá ültethető csipek . extrémebb esetben nagyobb hosszúkás tárgyak "más" testnyílás(ok)ban is elférnek -
robocop #5 50 méteres hatótáv...
Egy átlagos tanterem ennek a törtrésze. Előre látom a nagydolgozatok idejét: minden gyerek meztelenül, egy db tollal mehet csak be a terembe :) -
Mice #4 most aztán majd mehet fel a gyerek a netre a Hogyan lopjunk újlenyomatot szüleinktől nevezetű how2 oldalra, hogy kinyithassa a mikróban hagyott pudingot este :D -
#3 Nekem is ez jutott eszembe. Haha
/a 30 nA-t miből kell kivonni? -
#2 király.. majd gyorsabban futok h. hangosabban szóljon a MUSiC-iMPLANt :D -
#1 Ez tetszik. Bye bye elemek.