26
garancia???
-
#26 Ez nem HW téma, ez garancia téma... -
Torry #25 Nem ugyanezt a topic-ot láttam én a Ph!-n?
:D -
Zsolty #24 kedden délelött kiderül minden.
csak kivárni, ez a bizonytalanság, ez a legrosszabb. -
K.András #23 Neked legyen igazad! -
Takezó #22 ööö... hmm? -
Zsolty #21 legalábbis a magyarország.hun találtam, ilyet -
#20 Mi?
Ezt most nem igazán értem... -
Zsolty #19 ezt a számla dolgot megnéztem, a kormányrendeletben, és már nem kell a számla a garijegyhez, a nélkül is kötelesek elfogadni. -
Zsolty #18 de a másik részt a kisker tölti ki ami nincs kitöltve a nagyker kitöltötte ami az ő dolga. Gondolom.
valaki nem megy kedden vásárolni a Pulsar-hoz adok neki 5E -et ha érvényesiti az én garimat is.
kedden megyek pestre. -
K.András #17 Sok helyen viszont kell a számla is ha jol tudom anélkül nem érvényes a garancia! -
Takezó #16 Faszság. Ha nálad van az ALÁÍRT, LEPECSÉTELT garanciapapír, mindenki szarik rá, hogy ki vagy :) Viszont hiába sorszámos a garipapír... az eladó aláírása és pecsét mindenképp kell hozzá. -
#15 Jólvan akkor, megnyugodtam! -
#14 De ha én nem érek rá visszavinni és a nagyanyámmal küldöm vissza akkor írnom kell egy meghatalmazást? Baromság.
2 dolog érdekli a boltost, ne legyen látható sérülés a cuccon, lehetőleg dobozzal és minden tartozékával vidd vissza és meglegyen a garanciajegy és a számla, ha az utóbbi nincs meg mondhatod, hogy a könyvelődnél van. A számítógépükben gyáriszám alapján vissza tudják nézni mikor lett eladva. -
#13 Dehogy igaz, megkérdezheti az adataidat, nincs joga elkérni a személyidet.
Így azt mondasz amit akarsz. -
#12 Ez komoly?
Csak így érvényesíthető a garancia?
Ez nagyon gáz ha ez igaz!!!! -
#11 Elég csak a neve és a címe, a gyári szám alapján vissza tudják nézni, hogy mikor lett eladva. -
blackgamer #10 garanciát csak az érvényesíthet, aki a kártyát vette, mivel az ő adatai vannak a cég számítógépében
szóval keresd meg a gyereket, és küld el a kártyával a bótba -
#9 vidd vissza, ha megvan a számla is, akkor meg pláne nincs gond, de ha nincsis meg, bármikor jogod van számlamásolatot kérni -
#8 Gondolom a venti pörög rendesen, tehát nem azért meleg.
Már a vásárlás után elkezdett hibázni vagy csak most kezdte? Ha most kezdte mit állítottál el? Feszültség, biosflash stb. -
Zsolty #7 ezt úgy mondod mintha 100% lenne, de remélem igazad van (lesz).
köszi -
#6 A garival semmi gond, nyugodtan visszaviheted! -
Zsolty #5 nf7-S
2800+ barton
1bb ram -
Zsolty #4 pecsét nincs a karin de sorszámozott hivatalo fejléces.
a vásárlás napja nincs kitöltve, csak a JÓÁLLÁSI JEGY KIBOCSÁTÁSÁNAK DÁTUMA: 2004.06.01
próbáltam mindennel a karit, de mondom még a biosban is szétesik a kép. -
#3 Nem kell izgulni, vissza lehet vinni.
Nem szoktak mindent kitölteni. Ha meg ellenkeznek, akkor erőszakoskodni kell.
Itt a topikban se fog tudni semmit mondani. -
#2 A vásárlás napja sehol sem szerepel rajta?
(pecsét van rajta?)
Amúgy meg nem biztos hogy a kártyád a szar, milyena vas alatta?
Mellesleg többen is szívtak már kataliszttal, pl nekem is ha fölnyomom a Catalystot, majd reinstall, csupa csík a képernyő.
TEdd föl az OMEGA drivert, lehet hogy segít! -
Zsolty #1 Hali .
Olyan embert keresek aki már vásárolt a Pulsar Hungary Kft számtek boljában a Soroksári úton.
Milyen Jótállási jegyet kapott?
A eset a következő: Junius 6.-án vettem pesten egy sráctól egy Club3D 9800pro vga-t bontatlan csomagban, és adott mellé egy Jótállási (sorszámozott, fejléces stb, hivatalosnak tűnő. )
de két rész van ami kitölthető rajta, de csak az egyik van kitőltve, ami a következőt tartalmazza---
(általános adatok
Club3D 9800pro 128MB
........................... .............................
termék megnevezése termék tipusa
E0401536753 2004.06.01
............................ ..............................
gyári szám jótÁll jegy kibocsátásának dátuma
jótáálás időtartama: 24 hónap
.......................................................
na ez volt az egyik rész ami ki is van tőltve, és itt a másik ami nincs.
kereskedő tölti ki
vásárlás napja:
20........., ..................................hó (betüvel) ........... nap
P.H. aláírás
na ez a rész nincs kitőltve.....
valaki segithetne aki vásárolt már náluk, vagy bárminemü segitséget tanácsot szivesen fogadok.
Ugyanis az apropója , hogy valószinüleg meghalt a kártya, haldoklik.
csak úgy tudom használni, hogy leszedtem csökkentett módban a catalistot, de a nélkül is a képet szemeteli állandóan a kártya, úgy hogy néha nem látni a betüket sem. catalistot ha felrakom el sem indul , betőltésnél állandóan ujraindul a gép.
már a gép bekapcsolásakor is teljesen szemetes a kép.
ja és a kari valamiért TŰZ forró! nem húztam)