51
-
Luminas #11 Megnézte, és nem volt ráírva a monitoromra, hogy 5t-nál nagyobb tárgyak tárolására nem alkalmas... Majd ha emiatt esik rá a kamion a lábamra, akkor jól perelek :D
Egyébként ezzel az ügggyel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy az elején egy olyat is udéztek ,amikor az áldozat apja szapulta a Manhunt-ot, hogy be kéne tiltani. Akkor ezexerint ő sem tudta, hogy az a fiánál volt, és nem a gyilkosnál? -
BlueGold #10 1. A "gyürötteb homlokuak" talán még emlékeznek rá, hogy minket a krimitől féltettek, akkor arra fogtak minden hasonló esetet. Most meg a számítógépes játék az aktuális bűnbak.
2. Amig a kedves szülő max. a passziánsszal tud játszani, addig NEM várható eltöle, hogy kideritse, hogy a gyerekek mit tettek fel a gépre és azt honnan szerzték. Max. ha látja, hogy mivel játszanak akkor letörölteti a számítógépes ismerősével, utána a skacok jobban eldugják az általa tiltott játékokat a gépen. -
davos80 #9 Egy játék azt befolyásolja aki HÜLYE, és nem tud különbséget tenni az anyja és szörny között (játék <=> valóság.) -
Skyline #8 Ennél már csak az a szánalmasabb amikor valaki betette a macskáját szárítani a mikrohullámú sütőbe és ugye a macsek nem a legjobban tűrte--> megmurdelt...Beperelte a mikrohullámú sütőt gyártó céget mert nemvolt a használati utasításban hogy nem alkalmas élőlény szárításra a mikrohullámú sütő és a poén az hogy megnyerte a pert kártérítést kapott...Külföld rlz...:) -
Skyline #7 Elég komoly agyi bajnak lehetett kitéve a srác HA A JÁTÉK MIATT (faxság..:) ) ilyet csinált...
Szvsz mehet minden hülye a francba aki szerint a játék miatt tesz ilyet egy ember...
Dehát ez van...Mindig kikell találni valamit amire fogni lehet:) -
#6 Ennél nagyobb baromságot!!!
Nem értem mikor hagyják ezt abba. Mikor fogják fel, hogy gyerekgyilkosságok a játékok előtt is voltak. Most ez a sláger? Mindent a játékra kennek. Nem tagadom, biztos van egy-két barom akikre ilyen hatással lenne, de akkor ennyi erővel az összes filmet és erőszakos könyvet (nameg az összes újságot) be kéne tiltani.
Tutko, hogy a gyilkos csávesz is csak azért hozta fel a Manhuntot, hogy ne legyen ővé a felelősség. Kis mocsok! -
#5 A napokban éppen láttam a tv2 Aktívjában egy riportot, ahol az összes számítógépes játékot vérig fikázták. Most ez lesz a sláger, ha egy 18 éven aluli gyilkosságot követ el? Ráadásul tényleg, ha ott van a korhatár a dobozon, akkor az eladó miért adja el a kölyöknek? Őket is ugyanúgy felelősségre lehetne vonni. Vagy anyucit és apucit, amiért hagyja hogy a gyerek ilyen játékokkal játszon. Azért szerintem a drog még mindig nagyobb probléma (a cikkben is valószínű ez volt a főbb gond), mint a számgépes játékok hatására elkövetett bűncselekmények. -
Xantia #4 Mi lenne, hogy kedvenc Fideszes politikusunk jó tanácsára hallgatva felakasztanám magam? Ekkor betiltanák a Fideszt és minden termékét a polcokról? -
Dinosaur #3 Az sztem is igaz és mindent elmond, hogy:"...egy játékot nem lehet a tulajdonosa tetteiért felelősségre vonni".
Másrészt ki a faszom ez az ügyvéd hogy így kell fosni tőle???
Sztem ez a csávó nem az ügy miatt ideges hanem azért hogy megnyeri-e majd a pert és megkapja-e majd a pénzt, de sztem ez nyilvánvaló. Szóval undorító.
Egyébként Isten nyugosztalja a megölt gyereket. -
Yv@n #2 Az is hozzátartozott hogy a rablás oka állítólag az volt, hogy a 17 éves srác kifogyott a pénzből amin drogot vehetett volna...
"Ezt a tényt azonban úgy tűnik a legtöbb, az esetről tudósító médium nem hajlandó tudomásul venni. Mindez azt mutatja, hogy a dolog jóval komplikáltabb, mint ahogy azt az első beszámolók beállították."
Ez érthető, hisz mégis kit érdekell már egy hagyományos kábítószer miatti gyilkosság? Hát nap mint nap történik hasonló. Valamivel meg kell kicsit fűszerezni a történetet!! Jaa, hogy semmi valóság alapja? Nembaj, attól még növeli a nézettséget/eladott példányszámot.
Ennyi az egész, egy sima mezei gyilkosság már nem hozza lázba a tisztalt publikumot (ami szerintem inkább csőcselék), kell valami új, valami extra, amit még nem unt el a nép. -
#1 "a borítón szerepelt a 18 éves korhatárt jelző embléma. Arról pedig nem ők _/* hanem a szulok *\_ - tehetnek, hogy ezt a jelzést a gyerekek rendre semmibe veszik, ráadásul egy játékot nem lehet a tulajdonosa tetteiért felelősségre vonni." - szerintem ez mindent elmond.