13
-
#13 Nagyon helyes! :)
Ki kell állni az igazunkért, aki mindenbe beletörődik az a mai világban 1 Lveszett ember. -
#12 en mar voltam ugy, hogy ki volt irva hogy akcio es a kassanal meg tobbet blokoltak... csinaltam egy kis cirkuszt es elvittem az alacsonyabb arert. Tesco rulez -
#11 Aha. Ez olyan mint a rosszul árazás. Ha Mo-n látsz 1 terméket több árral v irreálisan alacsony árral kirakva, akkor törvényes jogod van a kevés árért megvenni! Csak 1értelműnek kell lennie. (És egy TVnél legyen legalább 2 tanú, kiabálj meg minden h deqrvaoccsó! :) -
#10 Ezt ahhoz lehet hasonlitani, hogy szerzodesbe foglaljatok hogy pl 100 euroert veszel egy sz. gepet, alairjatok... kozbe szoban - aminek igazabol ebben az esetben gyakorlatilag nincs jelentosege - kozlik veled, hogy meg u.a. kell fizetni. Mivel szerzodesbe nem volt benne, ezert a dolog erdektelen.
Ha a ebayes felkinalast vesszuk szezodesnek, ott az induloar 1 euro volt... es csak a szovegbe volt benne, az osszeg... amely az index cikke szerint, csak szandeknyilatkozatnak tekintheto, tehat igazabol jogilag - amihez nem ertek, csak index cikke alapjan gondolkozok - nincs kotelezo ervenye a felekre vonatkozoan.
Tovabba volt egy hasonlo precedens erteku itelet nemetorszagban - szinten az index cikk alapjan -amely szerint a mervado az ebayen megadott kezdolicit, es nem a kiegeszitoszovegben leirtak. -
#9 Pedig egyszerű. Az ebayen lehet automatikus licitet használni, ahol te csak az általad elfogadható maximum összeget adod meg, a licitet elvégzi a rendszer, ha felüllicitálnak. -
#8 Ezenkívűl még én azt sem értem h mi ez:
"Csak akkor építjük fel a házat, ha a nyertes ajánlat 104 ezer euró felett van."
Ugyanis ha télleg le volt írva, akkor 1 értelmű, ha meg nem, akkor azért.. tehát a jogi döntés 1 esélyes. Vagy nem?? -
#7 kúl , de kár hogy nem új-dél-kínában kapott 1 bungallót 100 eur- ért :D -
DW #6 Na látod ezt én sem értem:) Képzavar SG módra:) -
így kell -
Yv@n #4 "Sabine Willke döntött és 102,52 eurót kínált fel a házért."
Akkor miért 2.52 euro-t kellene fizetnie? Ezt nem értem, valaki magyarázza el pls. -
Cat #3 http://index.hu/tech/jog/ebay0806/ -
#2 ja, pont a számítástechnikához vág. -
davos80 #1 Micsoda hír.