431
Dortmund Fan club
-
#391 le is lehet húzni a münkent a slozin -
IXEMGabeo #390 Ronaldoval se ment volna semmire a tegnapi Real
Dortmund küzdőszellem 5-ös:) -
#389 Sok ha ebbe a gondolatban, de teljese mindegy már.Amúgy meg ha náluk Ronaldo játszott volna a tegnapi meccsen akkor szinte biztosan lőttük volna legalább egy gólt/11-es minimum beverte volna:D/ és akkor nem lenne miről beszélni... -
#388 Csak a miheztartás végett a kinti meccsen a dortmund ugyan ilyen szerencsétlenkedéseknek köszönhette a góljait, amit most a real védők csináltak.
Sajnos azon az idegenbeli 1 rúgott gólon múlt amin a chelsea továbbjutása is, és az az 1 idegenbeli gól több mint valószinű, hogy meg is lett volna, ha lewa nem hiányzik, de mivel hiányzott és egy épkézláb csatár nincs a dortmundnál a pótlására így nem tudtak 1 gólt sem bekotorni.
a lehetőség megvolt rá.
A továbbjutást meg Mikinek meg lehet köszönni, azokból a 100%-os ziccerekből lewandoswski garantált hogy minimum 1-et értékesít, ha nem mind a kettőt, de mikitarian előtt adódtak a helyzetek ő meg ilyen 30 milliós árnyék kategória nem várható el tőle hogy amikor igazán kell akkor ne inogjon meg..
egyébként igen, a szerencse forgandó és most a real mellett volt(no nem mintha a real melett úgy általába ne lenne egy +40%-os hendikepp szerencse/bíró/uefa faktor alapból is...) -
#387 kár érte...:/
de jaja:D
a kamu bünti azért megvolt a reálnakXD -
#386 Azért ez erős túlzás.Sima 3:0-ra vertünk titeket otthon, idegenbe meg egy helyzetet se tudtatok igazából kihasználni csak azt amit a védőink szerencsétlenkedtek össze nektek.
Amúgy meg ilyen a szerencse tavaly kb ugyan ez volt, csak akkor mi futottunk az eredmény után és nem sok hiányzott a továbbjutáshoz, de végül kiesés lett a vége.Idén nektek nem jött össze a bravúros fordítás... -
#385 csak a szerencséjüknek - és kicsit Casillasnak - köszönhetik a továbbjutást. Pedig meg a kamubüntetőjüket is megkaptak :) -
#384 mikin ment el ez a meccs...miket kihagyott...
de nagy tiszteletet érdemel a dortmund.
nagyon látszik a hummel,reus,lewa tengely mennyit számít ha jól tolják...
Hummels istentelen nagy meccset játszott és Jojic is nagyon jó teljesítményt nyújtott és friedrich meg kirch is úgy ahogy megálta a helyét...
nagy kár jövőre lewa távozása.
-
argo001 #383 Nem érdemelte meg a másik csapat.
Minden tiszteletem a Dortmundé! -
#382 ejtsétek már ki a margitot -
#381 túl sok helyzet marad ki... de azért gyerünk Dortmund -
#380 GYERÜNK FIÚK!!! -
argo001 #379 Hajrá Dortmund!!! -
#378 gyerünk, gyerünk BVB!!! -
IXEMGabeo #377 szétszedik a csapatot:) nincs mit csodálkozni... -
Zenszkij #376 ennyit jelent, ha nincs Lewa, sebaj majd jövőre megy ő is a Bayernbe azt 200 ponttal nyerik a bajnokságot, jól tönkreteszik a Bundesligát -
argo001 #375 Eléggé sajnálom a Dortmundot, jó lett volna, ha legalább egy szépítő gól összejön. :( -
IXEMGabeo #374 csak továbbjutnak -
#373 -
Zenszkij #372 erős a csapat, ez nagyon kellett
HAJRÁ BVB -
#371 hát ócsároltam én mindent ami szent a meccs alatt, de így utólag kicsit lehigadva azért szép teljesítmény volt és egy baromi jó meccs is volt, csak kár h engem az ideg gyilkolt nem az élvezet:D -
#370 szép volt
3-1 -
Zenszkij #369 0-3, az kemény... -
Zenszkij #368 igen, ez az árulók sorsa -
#367 Betalált Götze.. -
#366 szerintem annyira nem vergódik, egyre jobb.
az más kérdés h a csapat a hertha elleni bajnoki után értékelhetetlenül szétesett...
sajnos a ezzel a vereséggel elég szar helyzetbe hozta magát a bvb, nagy blama lenne, ha bl döntősként kiesnének a csoportból...:( -
Zenszkij #365 Így legyen. Végül is Mhitarjan is bevált. Lewa helyett idehoznám Dzeko-t vagy Cavanit. -
#364 Götze-re is ezt mondták,aztán meglehet nézni,vergődik a Bayern-ben,míg a Dortmund meg továbbra is egy nagyon erős csapat. Pótolva lesz a lengyel is! -
Zenszkij #363 Szomorú vagyok, mert ezért maradt idén Lewa. Jövőre nagy eséllyel ingyen a Bayerné lesz, és őt pótolni szinte lehetetlen. -
#362 hát ez így necces lesz
lehet csak európa liga lesz
viszont azt simán nyerné a BVB -
Zenszkij #361 Tudom. Csak késő van már :D. -
#360 2 meccs van hátra a csoportkörből. -
Zenszkij #359 Utolsó 3 meccset bl-ben be kell húzni vagy korai lesz a búcsú. Makker Arsenal 1ből egyet bevert. -
IXEMGabeo #358 érthető a hízelgése:)
Én is játszanék a Dortmundban a fantasztikus közönség, a mentalitás nem utolsó sorban a fizetéssel se lenne gondom életem végéig ráadásul még sportolok is kemény melóval... -
#357 Mkhitaryan:
„Igen, több lehetőségem is volt – jelentette ki a Die Weltnek az örmény klasszis, aki megindokolta, hogy miért a sárga-feketék. – A végső döntést azonban az alapján hoztam meg, hogy a Dortmund milyen futballt játszik. Amióta a Sahtarral játszottunk ellenük a Bajnokok Ligájában, az összes mérkőzésüket megnéztem a televízióban."
„A BvB nem csak fantasztikusan játszik, de úgy, amely illik hozzám. Egy olyan csapat, amely biztosítja számomra a fejlődés lehetőségét. Élem, érzem a futballt, egész nap ezen jár az eszem, a pénz csak ezután következik. Azért jöttem Dortmundba, hogy játsszak és nem pedig padozzak, ami könnyedén megtörténhetne Angliában."
Ez a nem mindegy! -
IXEMGabeo #356 Arsenal - Dortmund 1-2
ehehehe -
Zenszkij #355 Köszi, ez jólesett :D! -
IXEMGabeo #354 Boldog születésnapot Zenszkij:D -
IXEMGabeo #353 Idén akár a BL cím is meglehet -
Zenszkij #352 4 meccs, 4 győzelem. Az egyetlen 100%-os csapat a Bundesligában. Klopp ott folytatja ahol abbahagyta. Az új igazolása is bevált.