rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- http://www.x-plane.hu
egyébként ha a pálya tapadása megvan (amilyenre megírták), akkor már csak pár mért kör kellene, és ez a program ami a telemetriát használná.
Jó ötlet 😊 maga a program felépítése az már magas nekem 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a progi annyit csinalt volna, hogy beviszed a palyat (kanyaronkent, es egyenesenkent) es ez alapjan szamol vmi korulbeluli szarnyallast + rugozast + valtoattetelt, ami elvileg idealis lenne. a referencianak egy 0 szarnyallasos es egy max szarnyallasos kor lett volna...aztan ido es kedv hianyaban annyiban is maradt a dolog 😊
Nekem már régóta nem tetszik ez az egész beállítási sokszinûség, közelebb áll hozzám egy 'fõmérnök' által javasolt beállítás (persze ez a modkészítõ által meghatározott keretek között), tehát amiket soha semmire nem szoktam használni...a setup oldal elején lévõ csúszkákkal állítható autó..- ezt szeretném használni, úgy hogy az ott elért változtatásokon már a finomhangolásnál csak nagyon keveset lehessen eltérni, és azt sem mindenhol.
sajnos ehez lövésem sincs..azaz hogy hogyan lehetne ezt így megváltoztatni, így marad az hogy leszûkítem a lehetõségeket.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csinálok egy Porsche-t, két fokozatban állítható váltóval, verseny és idõmérõ gumikkal, amik valóban olyan tulajdonságokkal bírnak, azaz a qual gumival tényleg gyorsabb idõket menni, de alkalmatlan legyen versenyre.
Olyan nehézséggel ami sztem(!) jobban áll egy Porsche-nak.
Sajnos nem mindenhol tetszik az elért sebesség.
Elég sokat lehet játszani a vezethetõséggel, ha jól megírt engine.ini van és a váltónál pont oda engedjuk esni a fordulatot ahol okoz kis örömet a teljesítmény. 😊
...csak persze ez pályánként változó, pl. ahol Toban Short-on jó vele kijönni egy lassú kanyarból, addig mondjuk ott ahol magasabb fordulaton vesszük a kanyarokat ott ez az egész nem kap jelentõséget, ezért csinálok kétfokozatban állítható váltót, most a pályákon tesztelem.
De ez a kétfokozatot tartani kellene sok mindenre, mert pl. Spa-ban a qual guminak teljesen más tartományban kell müködnie, mint egy rövid pályán...és akkor még a pályák tipusairól nincs is szó (gyors kanyaros, dombos, sík, lassú pálya..stb).
Viszonylag jól hûlnek vissza a gumik, de Spa akkor is kihívás.
érdekelne hogy hogyan lehet úgy lassítani az autót, hogy az semmilyen mértékben ne változtasson az autó viselkedésén.
Egyenlõre erre igazából csak a engine.ini-t tudom, de érdekelne más lehetõség is.
illetve még az is, hogy a 3 lehetõség a gumiprofilban (LatCurve,BrakingCurve, TractiveCurve) az benne volt az F1c-ben is, vagy ez az rFactor-l jött?
En altalaban ketfelekeppen hasznalom, de igazabol ritkan cserelem😊)
Alapban mindig 1/1-re (gaz/fek) allitom oket. Ilyenkkor a leghosszabbak a pedalutak, ekkor ki van hasznalva a teljes erzekenyseg, finomabban lehet adagolni a dolgokat. De ha verseny van, akkor valoban hasznos lehet "szukebbre" venni oket. Foleg, ha az embernek mindig a fekpedalon van a laba, es akkor eszre sem veszi, hogy minimalisan mindig nyomja egy kicsit😊 De ha ilyenkor kesobb kezd el "mukodni", akkor nincs gond.😊)
Én is ezt mondom, de plusszban és nem mínuszban.Ha az X (gázadás) és az RZ (fékezés) tengelye is 1.0, aránytalanul megnövekszik a fékút. Ha a gázadás 0.5, a fékezés viszont 1.0, akkor lehet szerintem a legjobb idõket futni, bár Mikko Saren, aki nem éppen lassú finn szim versenyzõ mindkét értéket 0.5-ön használta. Szerintem egyszer próbáld ki....😊)))
Nekem így néz ki ez a rész, legalábbis GTL-ben....
Axis <00, 00>00, 00> Center="0.50000" // 0.0=min, 0.5=center, 1.0=max (use to correct centering or split-axis issues)
Axis <00, 01>00, 01> Dead Zone="0.00000" // Controller 1 Y
Axis <00, 01>00, 01> Sensitivity="0.60000"
Axis <00, 01>00, 01> Center="0.50000"
Axis <00, 02>00, 02> Dead Zone="0.00000" // Controller 1 Z
Axis <00, 02>00, 02> Sensitivity="0.50000"
Axis <00, 02>00, 02> Center="0.50000"
Axis <00, 03>00, 03> Dead Zone="0.00000" // Controller 1 RX
Axis <00, 03>00, 03> Sensitivity="0.50000"
Axis <00, 03>00, 03> Center="0.50000"
Axis <00, 04>00, 04> Dead Zone="0.00000" // Controller 1 RY
Axis <00, 04>00, 04> Sensitivity="0.50000"
Axis <00, 04>00, 04> Center="0.50000"
Axis <00, 05>00, 05> Dead Zone="0.00000" // Controller 1 RZ
Axis <00, 05>00, 05> Sensitivity="0.20000"
Axis <00, 05>00, 05> Center="1.00000"
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
tényleg a WDT f1 mod mennyire van már kész nem tudjátok?
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Az igazi élmény nyilván , 3 pedál és egy rendes botváltó lenne , autóblip meg ilyenek nélkül 😛PP
De hát az nem nagyon lesz sajna nekem 😞
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csekk....
szó volt itt korábban arról a PRL beállításról, ami egy bizonyos sebesség alatt (25 km/h alapon) megnöveli a kormányszöget és így segíthet a boxutcában vagy kicsúszás után visszakeveredni a pályára.A nevét nem tom 😄D
DE !!!! Másban is segít: ha ezt nem vesszük le 0-ra az biztos módja annak , hogy rajtnál ha ne adj isten becsületesen kipörgetjük a kereket akkor biztos hogy kersesztbe rakjuk az autót! Mert mivel még nagyon lassan megyünk a legkisebb kormány mozdulattal is alávágjuk a kormányt ahelyett, hogy korrigálnánk...Szal kapcsoljátok ki , vegyétek 0-ra...
Eddig nem akartam elhinni, hogy nem tudok a P-vel brutál gumiégetõsen elindulni mert mindig keresztbe állt, ma jöttem rá hogy mitõl 😄DDD
Most raszantam az idot, es egy "folyamatos" mintabol kiindulva (sajnos ez sem az igazi:/), daraboltam, vagtam, efekteltem, es osszedobtam egy "Capri" hangcsomagot😊 Csak hangok, nincs belove egyik autohoz sem. Ebben sincs meg az az igazi "diesel motor kattogas", de azert megprobaltam valtozatosra😊 Akinek van meg ideje, betolhatja valamelyik auto ala😊)) Amugy meg szabadon felhasznalhato, modosithato stb.
Alexease_Capri_Engine_Sounds.rar (7,5Mbyte)
Én is többször írtam , hogy milyen jó lenne hallani azt , amikor beleugrok a gázba váltás után és megremeg a motorhangja 😄DDD
amugy tudod mi hianyzik nekem belole? az a mely nem egyenletes ropogas szeru hang.. nincs egy olyan motor sem, ami teljesen egyenltesen jar - nemtudom ez megvalosithato-e a hangokkal, hogy ala tenni vmi veletnszeru mely duruzsolast... hasonlot mint ami gazelvetelkor van, az nagyon ottvan...a kigyorsitas hangja nem tetszik annyira...azojan tul gephang 😊 (joszandeku kritika volt 😉)
A Sebring-i gép már elment . 😄DDD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ha nem így történt, akkor manuálisan át tudod írni notepad-del az elérési utat, ez egy jellemzõ para volt F1C-ben is
Az a célegyenesre fordító nagyon jó lehet P-vel 😄DDD
Tehát ez megint valami hasonló dolog lehet PCC-vel , mint a kinyitogatott menüvel volt....
Mivel a PLR-ben az a mod maradhatott bent,és most meg nincs felrakva az a mod,az is okozhat hasonlót.
F1C ki is dob az asztalra ez esetben😞
Nem lehet hogy van valami olyan modhoz kapcsolódó dolog a profilba , ami más nincs az új rF-emen ? Mert néhány modot már nem raktam rá erre a verzióra....
Korábban a kinyitogatott menû miatt csinálta ezt , de a patch-el megszûnt , és mostmár nem a kinyitott menût használom egyébként sem...
Nem tom mi lehet .Tökéletes mása az eredeti progm file-ban levõnek még sem mükszik rendesen....
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Forza.
azt a rohadt zondat alig lehet keresztbe rakni 😄
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Ezt a hang csinálást még megptanulnám, de általában akárhogy próbálkozom csak valami fehér zaj lesz a végeredmény 😄DDD
Jó, jó csak kérdezem 😄