rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem tudom nektek sehogy se feltölteni a képemet???
Hogy lehet VIP-é lenni?
Jacek
<#ijedt>

Személy szerint a f1es mclarent kezdtem el tutujgatni, mert annak az adottságai a legkézenfekvõbbek, amugy teljesen mindegy milyen autó, mert az értékek szabadon megadhatóak. De érdekesség képpen az általam elért legnagyobb sebesség 1083körül volt, ahol ugyan annyira irányíhatatlannávált a gépezet, hogy nem lehetett feljebb menni. Ez gondolom megint érthetetlen lesz... 😞((((
Istencsászár
visszafele nem😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ilyen hosszu egyenes tesztelesre, talan a legjobb LeMans-ban probalkozni... Nordschleife sem rossz - sot! 😛 - de az egyenesig eljutni, kicsit "maceras" 😉
Alexease
Valoszinuleg, az HDV Modified Contest volt😊))
Alexease
Az rFactor aerodinamikajan mar javitottak, ha jol emlekszem, mar nem lehet irrealis sebesseggel zuhanni😊 Vagyis most mar normalis 330-380 km/h kozott van a maximum sebesseg (szabadesesnel).
Panther
Az F1 Challenge pályákat át lehet hozni rFactorba. Konvertáló cuccok kellenek hozzá, meg némi szakértelem. A konvertáló cuccok nem ingyenesek, kivéve az ISI tools-t, de ahhoz én speciel nem nyúltam.

Az általad említett pályát is át lehet tenni, ha a készítõ beleegyezik persze.

Ööööö...valamit nem értek. tegyük fel, hogy valaki ment a GT test pályán valamilyen autóval (nem írtad te milyennel mentél). ha átírtad a hdv-t, akkor nincs értelme arról beszélni, ki milyen sebességet ért el, mert ugye azt írsz be, amit akarsz. Csak akkor van értelme errõl beszélni, ha mindenki számára azonosak a feltételek.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Valahol van itt egy sima egyenes betonpálya , csak egy lap...

Szerk: itt van e: betonplacc 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
amikor kiesel a pályárol és zuhansz a végtelenbe meg tovább😄, akkor elég nagy sebességet ellehet érni<#idiota> ( ez nem off hanem válasz 😄 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ingy
arra emlexem hogy még scgtben a szarrá tuningolt (10xx lóerõ) cart verdával mentem 571 km/h-t hockenheimen <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Na jó. összeszedem magam. Arra vok kíváncsi hogy végsebessében mi a felsõ határ amit ti elértetek challangeben, és hogy az öreg f1 feelinget áttoljuk a Factorba, ide hogy lehet áthozni a GT testtrackot?
Anno átírtam mindent a hdv-ben hogy minél nagyobb topspeedet menjen a gép minél rövidebb idõ alatt, amolyan drag-race szerûen.
szal ha tudtok GT t track konvertet vagy vmi hasonló egyenes pályát h eme beteges hajlamomat kiéljem, akko kösz!
Panther
"Van aki rajtam kivül foglalkozott azzal h mit lehet a f1ch-ba végre menni?
mindenféle határ ledöntésével persze. (hdv mindennemû átírásával) meg a Gt test tracken.
???"

Megpróbálom átfogalmazni, mit akartál mondani:

-Van, aki rajtam kívül foglalkozott azzal, hogy milyen idõket lehet az F1 Challenge-ben menni? A végsõkig elmenve persze, de a hdv és egyéb léyneges fájlok átírása nélkül, meg a GT test tracken."

Ha ez a mondandód lényege, akkor jelezd kérlek. <#alien>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Ingy
traktorral pláne <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Nah, nem offolunk, spamelunk, flameelunk mert delelek... <#idiota>
Istencsászár
"mit lehet a f1ch-ba végre menni" 😄 eddig nem lehetett ezek szerint<#idiota>

lac coo
A HDV-hez meg kiválképp te értesz ...Szal....<#nemtudom><#idiota>

Alexease
<#mf2><#idiota><#zavart2><#zavart1><#fogmosas>
lac coo
???? LOL

Arra célzol ki tud a legjobban csalni közölünk ?
Alex a nagy csíter , nála érdeklõdj !

Alexease
Ez az rFactor topic. Hol, mivel lehet menni F1C-ben, meg milyen hatarokat lehet dontogetni?!

Nem cseszegetni akarlak, de nem azert kell lehetoleg minnel ertelmesebben irni, fogalmazni, mert ez itt nyelvtanora, hanem hogy egyaltalan megertse valaki, hogy mit is szeretnel kerdezni.
Jóvanna... konvert! okosok!
Van aki rajtam kivül foglalkozott azzal h mit lehet a f1ch-ba végre menni?
mindenféle határ ledöntésével persze. (hdv mindennemû átírásával) meg a Gt test tracken.
???
lac coo
Lehet visszafelé szeretne menni Hungaroringhen 😊))
(inverz...)
Vagy konvert... 😛P

Alexease
"...pálya inverthez..." ?!?! <#conf><#wilting>
jáááááá!
télleg ott van! <#vigyor>
HSW
Amugy mi kell egy pálya inverthez (f1ch-ból) ?
Hali!
Baj van!
Nem találok HUNGARORINGet!!!! <#rinya>
Lécci, csináljatok már! Hiszen magyarok vagyunk!!!!
Amugy hogy hogy nincs telemetry???
lac coo
Rosszul írtam 😊)))

1500 process modul van ebbõl 39 fut 😛PP

lac coo
Fut is az, emlékszem új , friss winfossal lazán bírta a 20 Ai-val is a 60-70 fps-t.
Ilyen ez a windows, fél évente újra kéne rakni 😛P

Tegnap néztem 180 process modul fut 😊)))

Ingy
pedig kéne azon futnia rendesen, viszont amit eszrevettem erdemes rf inditas elott tolni egy restartot akkor jobbak a frameratek

Istencsászár
persze x800ban már van annyi kakaó hogy szûrõket rápakolva ne mennyen a sebesség rovására... dehát akinek ilyen kaliberû vgaja van az általában rádobja mer hát használja ki amiért fizetett és sebesség is elhanyagolhatóan csökken...

lac coo
Hát nálam sehol nincs egy deka árnyék sem , csak a kocsin és a cockpitben 😊)))

De tuti nálam van valami gond mert pl. Brazil pálya sem megy nálam soha ....

Meg most GTL-ezek 😊))
Tuti jó , aki nem próbálta tegye meg ! 😛P

Panther
Még egy dolog eszembe jutott. Állítsd be úgy a programot, hogy valamikor este legyen szabadedzés, amikor hosszúak az árnyékok, ülj ki a motorházra, menj egy kört és nézd meg, hogy a kocsinak van-e árnyéka. mindenütt nyilván nem lehet, az a nap elhelezkedésétõl is függ.

Panther
Tegyél már meg egy dolgot nekem...nézd már meg mondjuk DX8 alatt, hogy úgy sincs-e árnyék, normális. Mert senki sem panaszkodott eddig erre, az SCN fájlban vannak az árnyékbeállítások, tehát elvileg bármilyen videokártyával kellene hogy legyen árnyék bármilyen shader szinten.....

Ha nincs, akkor nem tudom, végigpróbáltuk b-type, Aesir és én, mindegyik shader szinten, jó volt.

Tomievo
De, majd megcsinálom, aztán felrakom a honlapra is.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Most az van max árnyékon, hogy az autón , cockpitben futnak az árnyékok de a pályán semmi nem látszik ebbõl 😊)))
Nekem gyárival akkor nem volt így hang mikor egy bacupolt prl-t másoltam vissza :SSS
Meg akkor renszeresen lenullázta a visszaváltás és a fék gombját-pedálját 😊))
Szal azért vannak rF-ben anomáliák rendesen 😊))

JuanG
ami persze nem mod lesz, hanem hivatalos kiegészítõ 😊))...és tényleg klassz lesz 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Panther
Én úgy csinálom, hogy az egyik gépemen van fenn 2 oprendszer (egy Win XP Media Center és egy sima prof), mindkettõ angol nyelvû. Mindkettõn fenn van az rFactor, az egyiken a virágbolti verzió (1.070-es crackelt), ezen próbálgatom a konvertált pályákat, fejlesztgetek, a másikon van a rendes verzió. De a virágboltit már annyira szétgyilkoltam, hogy nincs hang. <#alien> Pontosabban a kocsiknak nincs hangja, csak a váltást lehet hallani.......

Mégis ezen ad több fps-t a pálya. <#idiota>

lac coo
1024X768... De olyan szar már a winfos alig indul 😄DD

Az AMD sokkal erõsebb mint a P4! 😞 Vagy csak szarul van beállítva valami memoria vagy hasonló bios-ban azért ilyen lassú 😊))

Panther
Képernyõ felbontása? (Nálam 1280X1024) 4x anizotropikus filterezés, minden FUll, az árnyék MAX, így 60 fps. De nem esik lényegesen ha AI-t teszek be akkor sem.

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

lac coo
Nincs árnyék .Egyedül mentem a pályán 40-45 fps cockpitben... ( A video kari 600-600 mhz-n megy...)

Panther
Majd kilopjuk belõle, "oszt" csinálunk saját pályát vele. <#alien><#idiota><#ravasz1><#vigyor3>

Panther
És van már árnyék? 😊)) Mennyi az fps a pályán? mert a GTL verzió alaposan megfogja a gépeket, már teszteltem...

lac coo
Jaja, macskakõ rulez 😛PPPPP<#idiota> Hegyiverseny Pécs+ néhány falu érintése borért 😊))<#idiota>

lac coo
Hát nem tom...
Minden játéknál használok aniso szûrést mert azt tapasztalom , hogy talán kettõvel ha csökken az fps tõle..
AA meg 6X-os abból nem engedek 😊))

Panther
Az anizotropikus szûrés leveszi a kártya teljesítményének majdnem a felét, én sosem kapcsolom be. Nekem 3200+-os AMD-m van 2 giga rammal. De a helyzet az, hogy ez a pálya (eredtileg TRD-s) mindig is ilyen lesz (3 kritikus pont van), mert ott egy mesh fájl tartalmaz egy csomó tereptárgyat (értsd: ha egyet kitörlök törlõdik a többi is) és akkor is kevés lenn ott az fps, ha nem lennének árnyékok, fények, stb.

b-type
jaja, elég jónak néz ki a pálya <#eljen>
bár ami brutál az az autosimsport-ban a Lienz mod képek.
elképesztõen néz ki.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bertino
mekkora felbontáson megy a game amugy ? AA van ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
hát persze, biztosan az a kevés

mintha egy terep2nek kevés lenne 1800 Mhz

nem gondolod, hogy inkább VGA függõ a dolog ? ...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!