rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze, világos😄
tisztában vagyok vele..😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Attol mert megbuntettek, egyaltalan nem biztos hogy szandekos volt😉
hamár ide tetted be..😄
hehe..amikor láttam nekemis mingyá eszembe jutott, hogy egy ilyen pro ember ekkorát nem hibázhat..de aztán ahver lebeszélt róla, hogy nem direkt volt

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ezt biztos ide akartad?
lac coo
..és csak megbüntették Schumit, szándékos feltartásért, 22. helyrõl indulhat 😊)))

Vicc !!!!!!!

Aki nem látta: video.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Én is valahogy így érzek...😞A sok haszontalan mod kezdi csökkenteni az rF fényét,ami amúgy is megosztja a véleményeket.Valóban van igény egy vw modra?
Lehet,hogy van,és csak engem nem érdekel,de azért akkor is elég kaotikussá kezd válni a kínálat....
Szerintem EZ még inkább megér egy próbát!
aesirbaba
Az bizony nem ártana😊 Alex a hangmágus😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Videóból tudsz kiszedni hangot?

Itt a legelsõ videó alapjáraton doromboló Zondát mutat 😄
Ingy
Apropo hang ha valaki képben van Zondához is kéne normális hang <#bdead>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ugyanez RSC fórumon képekkel:

itt
Nem tudom, linkelte-e már valaki, Racerbõl importált modellek (Some1 és TtR- munkái) alapján készülõ mod.. Videó az 52-es postban, itt egy link:

Supra at Mills
aesirbaba
Egész jó ez a BMWGTR. Már nem annyira ronda, a fizika viszont még most is jó. Alex, nincs valami hangod alá? Ez csak zümmögés, bár határozottan BMW-s, de valami hiányzik belõle.

lac coo
Nagyon szépek 😊Azt hittem rF ...😞((

Alexease
Ez a netKar Pro-hoz keszulgeto Nordschleife-bol van😉 De mar beta-teszteles alatt van egy Zandvoort is ala😊
lac coo
Ezek új képek???

1 kép

2 kép

Nekem így már nem jön be a kép, itt az oldal címe, tudni fogjátok mire gondolok 😊)))

Alexease
Nem probaltam, csak begyujtottem😉
Alexease
Amikor beirtam ide a linket akkor toltottem le, es jott rendesen😉
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

aesirbaba
"All download slots (200) assigned to your country (Hungary) are in use.
Please try again later. "

És ez megy már mióta...

lac coo
És má nem gagyi ?

Alexease
Az a gagyi, csak teljesen "felujitva". 😊
lac coo
Az az F1 mod , amiben az a szép Minardi volt, meg a Mercedes rendes kormánnyal kinek van meg esetleg?
Vagy mi volt a neve annak?

lac coo
Ez milyen?
Az a gagyi BMW ami nem régen kijött vagy valami másik? 😊))

Alexease
Alexease
Nekem is 130 palya korul volt mar fent, minden szutyuk😊 Aztan vagy 2 honap alatt kivalogattam azokat, amelyek a hasznalhato kategoriat megutik, igy maradt 65 😊 Persze, ezek kozott is van meg "ronda", de azok olyanok melyeken jo versenyezni.
Raadasul meguntam, hogy ahany palya annyi fajta konyvtar, file es palya elnevezes, igy ezt mindet rendbe raktam, atneveztem, kipucoltam, ujracsomagoltam stb. Totalisan unkompatibilis vagyok online, de ugy sincs idom jatszani vagyis mindegy😊))

Mod-okbol csak a gyari ISI cuccok vannak fent es a "jobbak": PCC, Megane, Legends, Lienz, Proton, McLaren. De nekem meg mindig a Porsche tunik a legosszeszedettebbnek (<#wilting><#idiota>) talan azzal megyek a legtobbet😊 De a Legends sem rossz, azt is szivesen tolom😊 Persze, mind gyari semmi tunning.
CodeRed
THX az infot...majd kiprónyálom ezt is..

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

b-type
én még nem néztem. 😊
Viszont jelenleg 114 pálya van fent és kb. 45 mod, 9,7 giga helyen. 😊
ahoz képest röccenés nélkül müködik a program.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Most nem azér, de kezd a hányinger kerülgetni amikor ilyen béta cumokat kiadnak, mutogatnak, bejelntenek... Alig van normális, mer valami mindig hiányzik belõle ami tönkreteszi az élményt... Ugytünik ez rossz irányba kezd elmenni az egész, mer még elején még nézegettem hogy milyen fasza lesz, de már nemis érdekel... Illúzió romboló...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
kijött a VW Gti mod:
- kép
- link

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy
Hajrá!!!! 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
üdv mindenkinek :-)

elsõ alkalommal próbálkozunk helyszíni frissítéssel a versenyhelyszínrõl, most éppen az orfûi depóban üldögélek :-)

ha érdekel valakit, akkor a proexmotorsport.hu -t nézzétek, ha van vélemény is, akkor megköszönném, ha tudnátok írni a csapat fórumába, mivel elég lassú dolog a gprs, az meg helyben van :-)

ja és aki a közelben van és ráér jöjjön ki :-)))

ciao :-)

-- http://www.x-plane.hu

k8bal
mármint a McLaren mod! 😄

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
nálam most a McLaren nagyon bejövõs... Hungaroringen! 😊))

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

lac coo
Én DXT 5 -ben szoktam menteni , alfa csatorna meg kell mert az szabályozza a tükrözõdést: minél sötétebb szürkére festesz egy részt , ott annál kevésbé csillog-tükrözõdik az autó. Ez pl. egy Porsche alfája ( lehet hogy maszek 😊):

[/img]

b-type
pedig nagyon hangulatos...nem is merek elmenni az RFX-es Spa-ról nehogy máshol másmilyen legyen 😊)))
Az autók külsõleg még nagyoltak szvsz, fõleg a felniken lehet észrevenni, de elég beülni a régi sorozatban szereplõ Porsche-ba és váááá 😊))
rögtön törném le a kezét annak aki pillangóváltót mer használni 😊
botváltóval, feltekert hanggal és szárnyakkal nagyon vigyorgok.

CodeRed
Ez sajna kevés info..így mentettem eddig énis, csakhogy változtattam a CAR_CUBE.DDS és a CAR_CUBE_DX9.DDS -en amitõl az autó más fényt kap, illetve így el lehet érni, hogy igazi krómozott autót is lehessen csinálni.Csakhogy mióta ez így van azóta az alábbi módszerrel mentett skinjeim túl fényesek, viszont a gyári skinek és pl. a megane mod festései ugyanolyan faszák.Ezért gondolom, hogy nem elég a DXT1 és a no alpha csatorna hanem részletesebb beállításokra van szükség mentéskor. Arra lennék kiváncsi, hogy ki lehet e kérni valahogy egy DDS fájlról az infot, vagy milyen beállításokra van szükség, hogy úgy mentsem el a dds fájlt ahogyan mondjuk az alapjátékban szereplõ festések vannak.

arty
hamar törölték innen is 😞((

Forza.

Panther
Ahhoz képest, hogy kalózkonvert, nagyon jól sikerült szerintem. A Bentley annyira gyors, hogy az új Spa-ban a lassítóval együtt is minden erõlködés nélkül 2:05-öt lehet menni. Most már értem mit nevezel te "vigyorgós menetnek", vagy valami hasonlónak. Amikor elrontottam az ívelt hosszú, gyors balos kanyar bemenetét (ötösben vettem), egyszerûen rárántottam az autót a belsõ ívre, hogy ne sodródjon, de a gumi nem vesztett tapadást, viszont a helyes irányba csúszott, hallottam, ahogyan csikorognak, zizegnek az aszfaltona kerekek. 😊))) Tényleg vigyorgós....😊

Egyedül az FFB-ért kár.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
RATB !

A házi-váltódon van üres fokozat?
Vagy he semelyik fokozatba sincs berakva akkor azt automatikusan üresnek veszi a progi ?

THX 😊)

b-type
Azzal ami az RFX-ben volt, azt kedvelem.
De utána pödörtem Lienz 24h és a GP-n is, ott már vigyázósabb, viszont nagyon jó ott is, van Lienz24h-n egy kanyar, ahol elválik a Foothills vonalvezetésétõl..az egy lejtõs bal kanyar,..na azt nagyon bírom, a rázókõrõl érkezve dobódik az autó az egyenetlenségek miatt, és frankón érezni az ffb-n is, pedig alapból az viszonylag gyengére van véve,..de jó a városbavezetõ balos is...meg az egész, de azért vigyázós, nem mindenhol van meg a tapadás.
kicsit a kinézeten kell vaxolni, és én hangosabbra venném a külsõ hangokat is, de egyébként teljesen faxa szvsz.

Panther
Melyik Spa-ban mentél? Én a 2005-ösön mentem egy Bentley-vel, de eszméletlen..😄DD

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type

b-type
hát ez egy kegyetlen frankó kis mod volt F1C alá, ami kicsit sokára állt össze, és pont akkoriban volt a Nr2003 alá a GTP, szal sok esélye nem volt, de ...
Talbot Peugeot..amugy is szvsz az egyik legszebb ilyen kasztnis járgány a Bentley mellett, és mondom kimaxoltam a szárnyat, és megtekertem Spa-ban..ami az RFX-l jött azon a Spa-n, és szénné vigyorogtam magam.
Fõleg van pár kanyar...hát arra nem is tudom mit mondjak...töri a hátad 😊))
és ezek a részek replay-ben nagyot sütnek szvsz.
szvsz kékvérû bitang <#eljen>

lac coo
Lökjetek már egy kis képet , mert nem jövök rá melyik mod lehet ez ! 😊)))
Pedig biztos láttam már...

b-type
Spa-ban lökjed Tomi max szárnyállásnál széjjel vigyorogtam magam..komolyan, pont írtam a PH-ra, van kanyar amiben elharapom a nyelvem <#idiota>, nagyon bejön. <#eljen>
Spa és maxos szárny...kisebb szárnyal még nem néztem.

Tomo15
Hát így pár kör után nagyon tetszik! Sok, szép autó. Az Essingtonon probáltam, és szerintem nagyon jól vezethetõ mod. Még ha a fizika nem is a legjobb de mindenféleképpen pozitívan csalodtam benne.<#eljen>
k8bal

CodeRed
Akik komolyan gyártják a skint, hogyan mentik le DDS-be? Úgyértem részletesen milyen beállításokkal?