rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
ez az elsõ kormányom, és soha, hangsúlyozom soha nem is próbáltam semmilyen másfajtát.
nem volt rá lehetõségem.
úgy néz ki idáig bírta, gyakorlásnak remek volt, igaz csak egy éve játszom helpek nélkül, elõtte segítségekkel nyomultam, de remek volt, jól bírta.
a G25 õsszel egy komoly váltás lesz, és szerintem egy jobb kormánnyal valamivel jobb is leszek.
hamarosan visszatérek..muhhhahhhhhhaaa<#idiota>#idiota>
De röhej , hogy nincs XP alá normális driver...Végül is semi közük a Microsoft-hoz ! 😊))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
na kipróbálom már nem soká ezzel az új patch-el.
Korábban is csinált ilyent (ez sajnos Sidewinder sajátosság) de csak ritkán .....
Alig tudok játszani ...Valaki nem tud valami megoldást erre ? Controlls-ban nem találok középrehúzás állítást ...
Macbook Air M1 2020
Feltettem neked a rapidra. Köbezárt lélek
On.
Tuti lett a Zonda! Köszönjük szépen! A régi SSC-ben is az egyik kedvenc volt az Audi melett. Teszik hogy normálisan ki lehet látni a cocpitbõl.
Lehet hogy a mostani változtatott FFB miatt, de középállás körül egy kicsit nyúlósnak érzem a kormányt.
Valakinek nincs meg véletlenül Markos-Nádas : Kõbezárt Lélek címû kabaréja ? 😊))
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert NNMET oldal sok van <#idiota>#idiota>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Már nézem egy idelye , nem semmi Porsche-kat mutatnak 😉
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
Ez egy kicsit sportosabb hang. Érdemes megpróbálni..
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Szerintem sokkal jobban passzolna a PCC-hez az a brutal hang 😊
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
De állítólag ebben a videoban már a javított fizikával mennek ..Vagy nem tom 😊)))))) Idõt is írtak , hogy a filbem mikor kell figyelni de azt már nem tom 😊)))
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"