rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomievo
Kuplung segítséget használ, csak a rajtnál lövi ki. 😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

apropó, már ezer éve meg akartam kérdezni, Norbi, neked milyen kormányod és pedálod van? és használsz-e kuplung segítséget?

ne mondj ilyet, én akciósan vettem 5!! éve a Tescoban, 30-ról 18-ra volt leárazva, és elhatároztam, hogy megveszem.
ez az elsõ kormányom, és soha, hangsúlyozom soha nem is próbáltam semmilyen másfajtát.
nem volt rá lehetõségem.
úgy néz ki idáig bírta, gyakorlásnak remek volt, igaz csak egy éve játszom helpek nélkül, elõtte segítségekkel nyomultam, de remek volt, jól bírta.
a G25 õsszel egy komoly váltás lesz, és szerintem egy jobb kormánnyal valamivel jobb is leszek.
hamarosan visszatérek..muhhhahhhhhhaaa<#idiota>

lac coo
Akkor száradt volna le a kezem mikor megvettem 😊))

De röhej , hogy nincs XP alá normális driver...Végül is semi közük a Microsoft-hoz ! 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jó neked, nekem azért van most a szekrényben a Sidewinder, mert folyton elment belõle minden FFB.
na kipróbálom már nem soká ezzel az új patch-el.

lac coo
Mióta új patch van , államdóan felülíródik a kormány driverében a középre húzás erje 😞(( Hiába kapcsolom ki, majdnem minden indításnál mire a pályára kerülõk már feszes a kormány😞((
Korábban is csinált ilyent (ez sajnos Sidewinder sajátosság) de csak ritkán .....

Alig tudok játszani ...Valaki nem tud valami megoldást erre ? Controlls-ban nem találok középrehúzás állítást ...

lac coo
Valszeg megint berúgott.....<#idiota><#banplz>

Gilb3rto
INGY merre lettél?Mi volt a baki?Tudsz adni majd 1 MSnt-t?Vagy vegyél fel lécci: [email protected]

Macbook Air M1 2020

lac coo
HrFL szerveren PCC megy , nürnburgringel, jelszó pcc05.......5 körös versenyek ...

lac coo
Ezer THX !!!!!!<#worship>

Off.
Feltettem neked a rapidra. Köbezárt lélek

On.
Tuti lett a Zonda! Köszönjük szépen! A régi SSC-ben is az egyik kedvenc volt az Audi melett. Teszik hogy normálisan ki lehet látni a cocpitbõl.
Lehet hogy a mostani változtatott FFB miatt, de középállás körül egy kicsit nyúlósnak érzem a kormányt.

lac coo
Off.:

Valakinek nincs meg véletlenül Markos-Nádas : Kõbezárt Lélek címû kabaréja ? 😊))

lac coo
Egyelõre ez így mûködik ....

lac coo
Vagy átnevezem az userdata/ nevem könyvtárat a prl file-t meg talán a gal file-t , bár azt nem tom mi ...

ZolEE F1
valaki nem akar 1 tutorialt irni a .gen fájlokról ?😊

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

JuanG
infogyûjtés helyett inkább tanulj meg írni <#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
NNMET 😊 ez is valami uj lap vagy uj ország?😄 ctdp német team, és mivel ha láttad volna az oldalukat akkor tudnád, hogy CTDP a nevük minden nyelven...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

melyik oldal? egy linket adnál?

mert NNMET oldal sok van <#idiota>

Istencsászár
Nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomo15
Hát persze fiam
lac coo
A nevemet át lehet írni anélkül , hogy ne kelljen új profilt csinálnom ?

NNMET OLDALRA NEM CTDP HANEM CTFP VOLT ÍRVA

lac coo
#18711 <#nezze><#idiota>

ZolEE F1
annyit=annyi <#idiota><#idiota>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

ZolEE F1
nem lehet annyit számot irni 1 hszbe 😊))))

ti hányszor szavaztatok a Zondára ?
Tomo15
<#taps><#vigyor3>

ZolEE F1
<#banplz>

lac coo
éN IS MELLÉÖÜTÖK NÉHA ....

amúgy meg szerintem te élvezed hogy leégeted magad állandóan <#idiota>
én nem vagyok valami nagy mágus helyes írás ügyben de azért a betüket nem keverem össze <#buck>
EasyDriver
Biztos valami CTDP kalózverzió..<#vigyor2>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

CTFP?<#wow3>

Vasárnap este már lehet szedni a CTFP 05 HIGGYÉTEK EL

lac coo
ABMoteurs, most !
Már nézem egy idelye , nem semmi Porsche-kat mutatnak 😉

Gilb3rto
Az már más<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

lac coo
Akkor benéztem 😊))

lac coo
Nekem Saleen szól alatta kicsit változtatva 😉 Ilyen..kis kicsúszás a végén ...

Boxster
Nekem csak az nem tetszik az alap PCC-s hangban, hogy szerintem tul keves benne a dinamika, foleg a mely hangok hianyoznak. Legalabbis nekem ugy tunik mintha a valodi belso kameras felveteleken tobb lenne a 'dormoges'.

Boxster
Suzukinak Enzo hang? Hayabusahoz szerintem siman passzolna egy enzo hang <#vigyor>

Gilb3rto
Már eleve hogy Saleen Hangot a Pcc-nek Olyan Vicces mint 1 Suzukinak Enzo Ferrari hangot adni<#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

EasyDriver
Porsche Carrera Cup 2005 Sound Update
Ez egy kicsit sportosabb hang. Érdemes megpróbálni..

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Boxster
Az alap PCC hang nekem kisse tul "zummogosnek" tunik

Boxster
Azt nem tudja valaki hogyan lehetne egyszeru modon a GTR2-bol a Saleen motorhangjat atultetni a PCC-be? (Regebben irta valaki hogy sikerult megcsinalni)
Szerintem sokkal jobban passzolna a PCC-hez az a brutal hang 😊

ibronk
Ja, azzal mentek, ott a video végén a köszönetmondórészben, amúgy jó kis bajnokság lehetett 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Biztos R&D-vel?

lac coo
Ezt mondom én is: csak a neve 2006 😊)))))

De állítólag ebben a videoban már a javított fizikával mennek ..Vagy nem tom 😊)))))) Idõt is írtak , hogy a filbem mikor kell figyelni de azt már nem tom 😊)))

ibronk
Ez nem egy fractor.org által szervezett PCC bajnokság 2006-os szezonjának az összefoglaló videoja? Mert szerintem az 😄

Gilb3rto
Lehet csak nekem új de a Zonda mod is megjelentetett😄 Köszönjük szépen a készítõknek asszem ezt mindenki nevében mondhatom!<#eljen><#eljen><#eljen>

Macbook Air M1 2020