rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Misu : mindentbele.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Vírusírtók továbbra sem indulnak, négyet néztem meg minda négynél blokkolja valami a frisítést illetve az automata védelmet ...
Valaki nem tud esetleg többet errõl a vírusról, igazán nincs kedvem egy format:C-hez ...
Talán webmic.O a neve de nem biztos ...
.: mobilize.hu :.
De okos, lesz egy formatc-m, mert az általam használt összes írtónak kikapcsolja az automatikus védelmét 😊))
A Pandánál el sem indul többet 😊))Plusz tönkreteszi a vírusleíróadatbázist és blokkolja az automatikus frissítést 😊)))
scvhost vagy svchost? Nem mindegy 😊
SVCHOST az a windowshoz tartozik, nem kell, és nem is szabad bántani.. Egyfajta ellenörzõ egység, rendszerleiró adatbázisokhoz. Ha egyszerre több példánya fut, az sem gáz, teljesen természetes dolog, akkor van hasznuk, ha valamelyik program esetleg critical errort okoz, akkor pl ez az SVCHOST segítségül hivhato..
Ha viszont SCVHOST, akkor az egy - viszonylag régi - vírus, ha jol hallottam még annak idején.. De nem okoz nagy károkat, asszem IRC-seknél kell ügyelni rá 😊 Csak szívatós a neve miatt 😊
ON:
.: mobilize.hu :.
Ügyes kis cucc 😊))
Leblokkolja a vírusírtók frissitését, a Panda Platinumnak még a scan-elést sem engedélyezte 😊))
Csak próbából kilõttem, egybõl megy rendesen a víruskergetés ...
De már amúgy sem ártana egy formatC 😊)))
Nem is tudom újrarakni, leáll végzetes hibával 😊)))
Norton Internet Security 2006 ...
kivûlrõl maga S.Vai mester vigyorog rád, belül meg Sokol radió.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
vázz ez olyan mint az automata mosógép, aki szedett már szét az tudja, na hát ha vmi kiábrándítóan überszrul néz ki belülrõl akkor az az....mégis megy évekig.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De az nem is számít, csak ne legyen 50 kilós 😊))
Vagy beüzemelem a rajztáblát a BMW-t is már ideje lenne befejeznem 😊)))
Ha van tervrajzod rola, akkor erdekelne privatban, megneznem😉) Hatha "belepofazhatok"😊)) Amugy koszi!!
a szürke doboz..elvileg ini-ben (multiplayer.ini asszem), vagy a plr-ben be lehet állítani mennyi idõ múlva töltse be a belépett player skinjét (feltéve, hogy megvan a te gépeden is)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Persze elõtte kipróbálhatod milyen lett 😊))))
Sajnos az esztergályos még nem melózik , így a legfontosabbat , egy gömbcsukló szerkezetet még nem tudtam lebeszélni vele ....
De ahogy számolom nem lesz azért nagyon olcsó , egy 15 000-be tuti benne lesz, drágák a kapcsolók ( legalábbis ami jó minõségû), és kell ugye egy gagyi gemepad is ...
És ahogy tervezgettem, sokkal egyszerübb ha CSAK H-váltóként mûködik szekvenciálisan nem, ugyhogy az bukta 😊)))
A festésben igazad van azt hittem a mod alatt ezt is értik. Nekem mindegy csak ne legyen szürke a doboz, ja és guruljon.
a doboz autók meg nem a helyes/helytelen mod telepítés miatt vannak, hamem nincs meg az adott játékos festése neked pl.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Tavaly ilyenkor pörgött a topic, meg ZR Civic-kel versenyt is mentünk, most meg halott minden(ki).<#wilting>#wilting>
Nekem mindegy hogy néz ki belül, mindaddig amíg mûködik...na és ez persze a jövõ zenéje.
Egyenlõre tökéletes.
ésjesszaBUÉK