rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Knife
Hát igen... sajnos van ilyen... én például itt nem szoktam választ kapni a kérdéseimre...

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Panther
Készítettem egy összecsapott videót Isle of Man-rõl. Igaz ez a GTR2-es változat, de Juannal majd összedobjuk az rFactoros változatát is. rettenetesen jókat lehet hasítani, ha ismered a pályát.

Isle of Man videó

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
jah, az autó fizikájában van a megoldás...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Köszi az ötletet!Megnézem.
Alexease
Modositani kell (talan😄) a Supension (.PM) file-okban is a poziciokat.
Hi!

Lenne egy kérdésem.
Arról van szó,hogy a modomban kicseréltem a kerekeket és tökéletesítettem a kerekek pozicióját,mert az elsõ kerék beleért az elsõ szárnyba.3DSimEd-el helyre raktam az object-eket,azokat is,amik a kerékkel együtt mennek.
A kérdés:Miért van az,hogy a Showroom-ban minden frankó,kerekek,fékek,féktakarók a helyükön,ahogy megcsináltam,de amikor betöltök egy pályát,akkor a kerekek ugyanugy (talán nem annyira)a szárnyba lógnak?

Akinek van ötlete segítsen pls.

b-type
helyesbítek: izomverda<#zavart1>
böszme kerekekkel (ehh)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
<#finom>
-Izomverdák
-Miami

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Hát csak nézz be oda 😊)))
Ha válaszolnak is , elég gúnyosan teszik. Csak a saját szakmabelieket tolerálják ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Panther
Na szóval helyesen: "Én az olyan embereket nem szeretm....."

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Nem nagyon szeretik a kérdéseket? Elég érdekes hozzáállás. Én nem az olyan embereket nem szeretem, akik nagy mellénnyel lekezelnek valakit, aki tanácsot kér. <#wilting><#wilting><#wilting> Persze ez nem általános tendencia....

lac coo
Köszi , már találtam megoldást ..<#idiota><#lama>

Van egy "deformáló" kapcsoló az orrom elõtt, azzal megoldottam , bár lehet hogy nem ez a legelegánsabb legszakszerûbb megoldás😊))

lac coo
Itt sok 3DS MAX-hoz értõ emberke van ...A topikjába nem akarok írni, mert a "profik" nagyon nem szeretik a kérdéseket 😊))

Rendert szeretnék készíteni de nem jövök rá sehogy arra, hogy ha beexportálok egy plusz modellt, akkor annak a méretét hogyan lehet a már meglévõ modelléhez igazítani ? Behozok egy Trabit, és 20-szor akkora mint a BMW 😊))))

Akinek van kedve segítsen, elég csak leírni sorban mit nyomjak , vagy hol probálkozzak ...

THX !

Ugy ertettem, hogy a boxkiallasok szamat miert nem lehet beallitani? Meg van olyan beallitas mindegyik kategoriaba amit nem lehet beallitani vagy modositani!?
Knife
Ha tényleg, flashként van feltéve (swf, vagy swl), akkor a forrást lemented, onnan pedig konverterrel átteheted aviba, vagy amibe akarod, én ajánlom ehhez az AVS Video Convertert.

avcom
ne aggódj már ennyit, még nincs semmi

ha lesz szólunk

irlindy
én sajnos nemtok ilyen kocsikat csinálni...vagy nemtom...de ha meglesznek akkor hova töltitek majd fel?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Flash videot valahogy le tudok menteni a gépre ?

lac coo
A fizikája szar .

Tomievo
Széphogy 😄
Pedig lehet a fizikához érdemes lenne hozzányúlni...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

avcom
az összes létezõ helyen le van írva, hogy a modellekhez nem szabad nyúlni (így hexeditorral tertúraneveket se szabad állítani) a fizikával dettó ugyanez a helyzet

én szeretek betartani minden szabályt, de van egy olyan érzésem, hogy bizonyos elemek a rapidshare-en fognak landolni, aztán nyomozzák vissza az ADSL-es IP-t...

irlindy
egy pill...ti megfogjátok csinálni az összes kocsit ami a magyar clio kupában benne van? vagy csak tévedek? <#vigyor3>
csak mert látom h a kocsikról meg pályákról beszéltek..

Panther
Hogyhogy a franciák ennyire nehézkesek? kereken megtagadtak mindenféle együttmûködést? <#wilting>

avcom
Alexek ahogy gondoljátok <#wave>
de az ne feszélyezzen titeket, hogy a festések valszeg hamarabb kész lesznek stb

egyrészt még az is gyerekcipõben jár, másrészt ahogy elnézem sajnos ez nem nagyon lehet egy olyan igazi mod, szal úgy tudom csak elképzelni, hogy külön jön a skinpack aztán egy kis ez meg egy kis az

francia barátainkkal valszeg nehéz lesz egyezkedni, szóval szerintem arra érdemes koncentrálni, hogy a részekbõl kijöjjön egy egész

egyébként ha nincs idõtök/kedvetek stb de mondjuk a nyomvonal megvan húzzatok végig a szélén 1-1 szalagkorlátot és kész, az is jóval nagyobb eredmény, mint a semmi, ami eddig volt <#vigyor2>

Panther
OK, majd dobjál linket és megnézem. 😊

irlindy
clio cup-ban van1 kis gondom...van hogy teljes körös sárgazászló van...és az elõttem lévõ kicsik csak várják a safety car-t...ami nem jön...szal mit tudok tenni, mert a menüben a szabályok között csak olyat találok, hogy teljes, vagy csak fekete zászló...de nemtom kikapcsolni sehol sem a teljes köröset...azt hogy lehet megcsinálni?

Willi Betz
Alex ebben én is benne lennék a tesztelésben,imádom azt a pályát.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Alexease
Akkor elobanyaszom Kiskunlachazat, az mar "kesz van", "hasznalhato", lehet tesztelni, kinek milyen otletei vannak, mit kellene valtoztatni, szepirteni, modositani😉))
Panther
Sajnos szerintem is ez a helyzet, a kocsik hamarabb készen lennének, pedig jó lenne néhány, vagy legalább egy pálya is....

Alexease
Az osszedolgozas jol hangzik, de vegig gondolva, nem biztos hogy gyorsitana, foleg ha mindkettonknek vannak negyedbe-felbe hagyott palyaink😉 Max felkesz palyakat tudnank cserelni, ami csak lassitana😉))

Ketten csinalni 1 palyat szerintem hatekonyan csak ugy lehet, ha egymas melett van a 2 gep, mert barmilyen kisebb valtoztatas erinti az egesz modellt. Es mivel egy ilyen palya munka file-jai 2-4 Gbyte, igy nem egy mobil adathalmaz amit neten lehet cserelgetni😊))

Amit el tudok kepzelni osszedolgozasnak, az a textura es model csere-bere (MAX-ben, pl. lelatok, oszlopok, korlatok, lampak, tablak, fak, stb.). A masik egy harmadik-negyedik szemely, aki tesztel, otletezik, AIW-ot, CAM-et keszit, stb.

Nekem napi atlat 1 oram van foglalkozni a dologgal, ami nagyon keves;( Ez max 1-1 epulet, nehany meter szakasz, stb.😞 Valszeg az autok elobb lesznek kesz😊))
Panther
Nekem jó, nekem is van/volt pár pályám, amiket feélbe, negyedbe hagytam, szóval választék volna. Összedolgozás is lehetséges, kérdés az, kinek mennyi ideje van és mikorra kellene, vagyis mikor jönne ki a Clio mod....

ez volt már <#buck>
Alexease
Ahoz nincs, de leteznek XXX2DDS konverterek😉)
De attol fuggetlenul, a Paint-tel semmit nem er, nehezkes a munka a layerek hianya miatt, de foleg nincsenek mask-ok😉
Vagyis PhotoShop, PaintShopPro, vagy hasonlo kategoria, ami layeres es plugin alapu.
Painthez mióta van dds plugin? <#idiota>

Istencsászár
Kezdjük legalul: Paint 😊

Bármivel... Corel, Photoshop vagy amihez ért az ember.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

laci 700
Hali
milyen progival lehet a kocsikat átfesteni?
köszi

Ház ezt én is így gondolom, csak hát akárhogy keresem, nem találom...

Cowek
Biztos van olyan beállítás, ami nem az IP-re kérdez rá, hanem az alkalmazást engedélyezi. Akkor a káposzta is megmarad, és a kecske sem jön be a gépedre...

http://www.f1-info.hu/

Jo Reggelt!
A kiallasok szamat, miert nem lehet megadni a gp79 mod-ban?
b-type
Tûzfal mindenképpen kell, ki nem kapcsolnám.
Kerio-t még nem használtam, de biztos vagyok benne hogy frankón be lehet állítani. Sztem céltopikban kérdezz rá hogy mi módon.

Ez a kérdés nem teljesen kapcsolódik ide, de azért mégis megkockáztatom:

Nem tudjátok, hogy lehet úgy beálítani a Kerio tûzfalat, hogy nem zaklasson mán engem minden egyes szerverre csatlakozáskor és persze közben mûködjön is?
Az, hogy "emlékezzen erre a beállításra" nem mûködik, mivel minden csatlakozáskor más címre és porton keresztül teszi ezt, és még az "Advanced Packet Filter"-nél se tudom engedélyezni minden portra...

Vagy ti tûzfal nélkül játszatok?

JuanG
<#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
most jött ki az FRRacers-es template, ami legalább sokkal jobb, mint az eddigiek, Toya most dolgozza át 😛

sehol, alapból mükõdik, csak rá kell klikkelni a szöveg mezõre és utána már irhatsz is
jp10000
Hol kell beállítani, hogy legyen chat a játékban? A gomb inaktív.Amikor kigurul a járgány, akkor mûködik a 'T' betû, de verseny után csak hallgatok mint az a bizonyos a gazban. Hülye egy helyzet.

JuanG
beszéltem Misu-val, 4-5 autót (egyszerûbbeket) be tudok vállalni 😊...a szabvány logokkal egyetértek 😊)

Nálam most ez készül 😊

Aki festeget majd magyar autókat az kérem várjon egy kicsit.
Jó lenne ha a szabvány logók egyformák lennének az autókon, majd megcsinálom egy layeren a piros V-Power-es feliratokat és egy másikon a fehér V-Poweres feliratokat és a lámpák feliratát és a Misu által említett helyrõl letölthetitek.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
sztem is!! Sup már nagyon jól vágja...

esetleg Kiskunlacháza "szépítkezésében" én is segíthetek, úgyis megvan a pálya 😊

Knife
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a gumifizika állításához. A *.tbc fájlban a WearRate sort milyen fokozatonként lehet változtatni, illetve mit jelölnek a számok? Ugyanis a F1CTDP2005 gumijai teljes távra készültek(pl.:FrontSoft->WearRate=0.72e-6), de ezt lejjebb szeretném venni(200km-es távhoz), hogy a kerékcseréknek értelme és szükségszerûsége is legyen. Van egy másik értékem(FrontSoft->WearRate=5.20e-6 ez elvileg 200km-es távhoz jó lenne 3 cserével) ez viszont már túl gyorsan kopik. Szóval aki tudja, melyik szám mit takar pontosan, illetve milyen mértékû változtatás mit eredményez, az kérem segítsen.
Próbáltam a gumikopás szorzóját beállítani, ami 5x-értéknél körülbelül megfelelne, ez viszont a tapadáshoz megadott értékeket(WearGrip1és2) teljesen felismerhetetlenné tette a pályán, azaz nem a kopással egy ütemben romlott a tapadás.
Elõre is köszönöm mindenkinek!

avcom
mert mondjuk Parád nagy érték Clio mellett/nélkül is