rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
az alap autók között talán a H6 Howston lett a legjobb ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nagyjából...a GTR1-ben még teljesen gáz a gumifizika, a GTR2-ben már jobb...ugyanígy fejlõdött az rF modok népes tábora is, van amelyik egész jó lett pl. a gumitnézve (pl Zonda 😊)) ), van amelyik nem ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
nagyjából
de az én esetemben ez mûködik is, a fiktív gyári rF pályák többségét meg sem tanultam és az autók egy részével sem mentem 10 km-rel többet eddig <#vigyor>

GTR2-ben, rFactor bizonyos modjaiban meg lehetett már fogni, csak nagyon szûk határokon belül és (nekem legalábbis <#zavart1> ) eléggé esetlegesen. De ezeket a szûk határokat lehet tágítani, ami a videó szerint egész jól sikerült... <#worship><#eljen>
Helló tömeg,
kérdésem lenne a spotterplugint használókhoz: lehet a wavfile-editáláson kívül más módon is lehalkítani kicsit a spotter hangerejét? Teszemazt vmi PLR-beli változóval, vagy ilyesmi?
Na de hát eddig mindenki csak azt hajtogatta, hogy az ISI engines cuccokban (pölö GTR1,2) azért nem lehet megfogni az autó fenekét ha megindul és driftelni, mert a motor az ehhez szükséges dolgokat nem számolja. Te ezzel szemben meg most azt mondod - ha jól értem 😄 - hogy eddig egészen egyszerûen minden autókészítõ (beleértve az ISI-z is) szimplán lusta volt, hogy az egyes autófizikákat rendesen megcsinálja...

Most már télleg nem értem a dolgot...<#fejvakaras>

Tomievo
Az SLi-t a nvidia drivernek kell támogatnia nem a játéknak ha jól tudom.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

ZolEE F1
Hi!

Lehet hülyeséget kérdezek...<#idiota>

az rFactor támogatja az SLI-t ?😊)

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

copass
höhöj, ez dúrva! kézikamera effekt rulez és azok a skyline-ok! <#worship>

Tomievo
Nem a játék motorja lett átdolgozva. Valahogy úgy van ahogy mondod, alapvetõen mod célokra készült a game(ezért is éri meg annyira sztem). A fizikában rengeteg paramétert lehet variálni, ezeket kell minél jobban beállítani, ami nagyon nehéz és sok munkával jár. Sajnos real adatok ritkán vannak és még az sem hoz teljes gyönyört.

Atiwrc: nyertél 😄

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

ömmm...ha szépen megkérlek nem fejtenéd ki kicsit bõvebben, elég egy kíváncsi fazon vagyok! <#vigyor3>

...persze ha nem mûhelytitok

Szerintem az alap pályák közül 2-3 a nevét nemtom.
De az egyik kékfehér rázóköves az szeritem az euroring nemde???

JuanG
"várhatóan ugye átírja/kiegészíti majd a motor egyes részeit is, ami majd az összes kocsi fizikájára kihajt majd"

nem...

copass
gallardo varano 😊
a motorhang az kész van nagyon, sokkal jobb lett a v2.0-ben.

Na jó, engem igazából az érdeklne, hogyha most kijön ez a mod és felrakom, akkor azon kívül, hogy bekerülnek az új kocsik, várhatóan ugye átírja/kiegészíti majd a motor egyes részeit is, ami majd az összes kocsi fizikájára kihajt majd...vagy nem! 😄
Uhh, lehet hogy most hatalmas fogalomzavarral küzdök, nem lenne vki olyan kedves, lerántani a leplet -kicsit részletesebben- a hülye fejemrõl?? <#wilting> <#smile>

Misu - arra célzol, hogy az ISI megcsinálta a game-t alapvetõen mod célokra, és csak úgy a miheztartás végett feltöltötte pár verdával hogy azé' legyen vmi, de igazából azokat nem dologzta ki rendesen...<#confused>

avcom
azért, mert az alap rF autók leginkább azért vannak, hogy irányt mutassanak, hogyan kell beállítani mondjuk egy AWD autót

mondjuk sántít a koncepció, mert a profik úgyis tudják, akinek kell a modell akkor meg úgyis mindegy 😊

Tomievo
MErt eddig nem kellett, meg nem volt Ingy-jük...😊, mostmá van 😄

Tehát akkor ezt most úgy kell elképzelni, hogy az engine-hez nem is nyúltok, csakis kizárólag a kocsi fizikáját tökéletesítitek?

Fura, akkor erre az ISI miért nem volt képes?

Ja és persze alig várom, és eszméletlen jó lett a videó!!!! Nagyon bejön, hogy "kézi" kamerákat használtatok, nagyon sokat dob rajta!<#taps> <#worship>

Ingy
egyébként ahogy sorra raktuk be a valos adatokat(köszönhetõ egy ausztrál tuningcégnek), realisabb lett a kocsi, akkor hol a trükk? 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
érezni a kocsi minden mozzanatát 😛
az miért tuning ha valos viselkedésre törekszünk?<#idiota>
a video ota sokat fejlõdött a fizika, direktebb valosagosabb lett a verda

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
amíg meg nem látod <#nevetes2>

Tomievo
Azér a hangszórót elfogadom 😄

avcom
ssssst <#worship>
bár ha senki nem mondja el, aki tudja, akkor jó sokáig találgathat a fórum népe <#vigyor>

Tomievo
Én tom, de nem lenne fair. 😄

JuanG
kis help: 1 új pálya látszik benne 😊))

laci 700
Hali
Honnan lehet letölteni ezt a módot?
Vagy mikor jelenik meg?
köszi!

avcom
aki felismeri az összes pályát a videoban nyert egy hangszórót <#integet2>

Alexease
A 3 gorbes gumi az alap, vagyis az jo😊 Azzal mar sokat lehet javitani. De ott a masik problema is, amit csak engine-bol lehet megoldani: a kasztninak a felfuggesztesekhez kepest valo elmozdulasai, csavarodasai, dolesei, folyamatosan valtozva a sebesseg es a gumik tapadasainak a fugvenyeben😊))))))))) Aztan lehet hogy szamolja, csak nem erezni😊)))
lac coo
És ez hivatalos ISI project lesz ? Mert akkor grat ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomievo
Ingy annyira sokat foglalkozott vele, hogy inhüvelygyulladás lett a lábában. 😄
Amúgy nem lapos a gumi...

JuanG
a te kritikáidat Ingy nem viselné el 😊))

türelem, majd jön ...

JuanG
a gumi asszem az a 3 paraméteres amirõl régebben már volt szó 😊...élvezetes és hihetõ ez a lényeg 😄

lac coo
Nem kell béta-teszter ? Igazán kritikus vagyok ezen a téren !<#idiota>

Alexease
Nem hinnem, hjogy uj felfuggesztes fizikat vagy gumit irtak hoza😊)) Vagyis tuning😉 De talan jon majd valami uj p[atch, es abban lesz valami meglepetes... De azert egy LFS vagy netKar szintu cuchoz azert sokat kellene meg kodolniuk😄 De mivel az egesz fizikai engine egy nagy "trukk, tuning", igy valszeg azert eleg jo lesz😉
lac coo
Mondjuk jól driftel,. de ahogy én látom mikor elkezdik tekerni a kormányt egy darabig semmi nem történik, mintha full lapos gumikon mennének. Vagy nem ..?<#zavart1>De azért várom, kíváncsi vagyok 😊)) Mikójönki ?

Tomievo
Ingy és Juan van a viden egyébként 😄

Tomievo
Ingy szorgos munkájaa gumin és a fizikán(és tudja..😄), és ez még egy viszonylag régi verzióval készült, azóta sokat fejlõdött a fizika úgy tom.

Alexease
<#wow2><#zavart1>
lac coo
Valamit frissitettek a motorban, vagy ez gumival sikerült?

(Ezt nem Ti csináltátok ? >😉)

JuanG
Drift addon from ISI WIP 😊))

youtube

laci 700
Hali
Az rF alá nincs valami trabantos mód?
és ha van akkor linket letszi... köszi

arty
najah, csak ott meg a hangulat hiányzik - szvsz 😊 bár az UPS postakocsit nem találtam meg 😄

pl a wv gti mod vagy az octvia nagyon tetszett, ez utobbinak a 2.0 változatát még meg sem néztem ... remélem nem gyorsult 😄

Forza.

avcom
ilyen szempontból rF-re vannak igazi csemegék (UPS postás autó, fûnyíró stb) <#smile>

(ismerõs a szitu egyébként <#vigyor>)

arty
uhh, ehez képest az elõzõ gagyi volt! kösz az infot 😮 ez vmi gyönyörû ... csak azért várnám, mert én bénán megyek a komolyabb autókkal, jól jönne valami IGAZÁN lassú 😄

Forza.

Alexease
Teljesen felesleges😊 Mar 99x kerte a palyat az utobbi fel evben, adtunk is linket tucatszor, de keptelen regelni😉 Ha elkuldod neki mail-ben, az a legjobb😉))))))))))
Istencsászár
Õ is tujda hogy ittvan már vagy fél éve, ... használni😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
nekem sajna nincs regem, de gondolom megértés szintjén elég lesz a babelfish is 😊

pajti
<#eljen><#taps> 2takt