rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"CTDP 2006-nak már elvileg kint kéne lennie, de késik. Március-április környékén érkezik, de elõtte valószínûleg az 1994 mod fog megjelenni."
Hányas vagy magyarból?😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez a dolog sajnos nem megy simán,ha 1.150-es verziót használsz.
1.250-en jó.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
letöltöttem az rfactorhoz egy 2006-os modot
jónakjó csak apilótákon fordítva van a sisak
mia gond??
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Ennek tukreben szerintem az updatek fizetosek lesznek, amivel semmi bajom, ha tenyleg rafekszenek az ugyre.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ha indítanám a játékot akkor elõjön a 3dConfig.eddig nem is lenne baj de amikor rámegyek az ok-ra akkor 5mp után egybõl elõjön ugyanaz az ablak..ha vki tud akkor lécci segítsen..
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Több rF videóban is láttam, hogy lehet valahogy zoomolni a TV Camokkal.
Honnan tölthetném le a pluginjét?
és elvileg így tudod rendesen feltenni:
peccs fel
vagy
letöltöd ezt:
bemásolós jó peccs
és egyszerûen bemásolod az rf könyvtárba mindent felülírva
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Örök hála elõre is!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
sztem immár sokadszorra nem fogják "ujrairni" 😊
Forza.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Ezen dolgozom😉A kocsiszekrény Codexito munkályát dícséri,de azért sokmindent változtattam rajta,meg tettem hozzá.
Nem tudja valaki,hogy az 1.250-el érkezõ autómatikus váltógrafikon kalibrálást ki tudom kapcsolni úgy,hogy egyedileg csak egy adott modban?
crash (google video)
Érdemes megnézni 1:50-nél, ilyet még nem láttam. <#idiota>#idiota>
Mellesleg nem kéne spekulálgatni, értelmezgetni, ha világosan írt volna, nem ilyen "értsd úgy, ahogy akarod" stílusban.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
€34.99
Válaszokat elõre is köszi!!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!