rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Figyelj és tanulj!

"CTDP 2006-nak már elvileg kint kéne lennie, de késik. Március-április környékén érkezik, de elõtte valószínûleg az 1994 mod fog megjelenni."

Hányas vagy magyarból?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CTDP 2006 az lesz a jó már elvileg kint kéne lennie de késik rendesen márcisus vagy áprilisban kintlesz de elõbb a CTDP 1994 fog kijönni tuti<#szomoru1>

Spet! Pár napja kipróbáltam a modod. Tetszik de lenne néhány észrevételem. A Super Aguriban Yamamoto sisakja helyett 2005ös williamses Webber sisak van, illetve a Redbull kocsik hátsó szárnyán ott vannak azok a vonalak amik azért voltak ott mert Coulthard 200adik futamán vett részt. Az oké hogy coulthardon rajta van de Klienen mér van rajta<#szomoru1> De mondom ezek csak kis hibák, tetszik nagyon a mod és az a furcsa tudok is menni vele (valahogy nem pörög kifele annyira).<#taps><#taps>

Speedway
nekem annak a sisak szkinnek kellene a linkje

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

hsz: 23149 😄
Speedway
tudsz adni egy linket??

Megtudhatnám honnan lehet letölteni ezt a mod-ot?

Használd a modhoz tartozósisak-skin-t.
Ez a dolog sajnos nem megy simán,ha 1.150-es verziót használsz.
1.250-en jó.
JuanG
el van cseszve 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

<#eljen>
Speedway
szevasztok
letöltöttem az rfactorhoz egy 2006-os modot
jónakjó csak apilótákon fordítva van a sisak
mia gond??

Beszeltem Gjonnal, azt mondta "nem szandekozunk az rFactorral kapcsolatos munkat befejezni, igazabol csak most kezdodik igazan ;-)".

Ennek tukreben szerintem az updatek fizetosek lesznek, amivel semmi bajom, ha tenyleg rafekszenek az ugyre.
Istencsászár
Ha hibás lenne nem került volna fel rfactorcentral-ra... a hiba nálad van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

feltettem a RACE OF C. és elindítanám és ki írja ERROR lehet h hibás a pálya????

Alexease
Alexease
Warez. Olvass NFO-t, keress Google-n, stb.
leho94
sziasztok..
ha indítanám a játékot akkor elõjön a 3dConfig.eddig nem is lenne baj de amikor rámegyek az ok-ra akkor 5mp után egybõl elõjön ugyanaz az ablak..ha vki tud akkor lécci segítsen..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

köszi a gyors segítséget!!

JuanG
nem kell plugin...a controlsban állíts be rá egy gombot...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sziasztok!

Több rF videóban is láttam, hogy lehet valahogy zoomolni a TV Camokkal.
Honnan tölthetném le a pluginjét?

mirõl beszélsz ? olvasd el ezt #23122, #23123 #23125
copass
De miért nem a második, a fejlettebbet engine-t írják újra?
arty
bocsánat, baromságokat beszélek, nálam esõ=elsõ 😊

kösz Istencsászár ...

Forza.

igen..
és elvileg így tudod rendesen feltenni:
peccs fel

vagy

letöltöd ezt:
bemásolós jó peccs

és egyszerûen bemásolod az rf könyvtárba mindent felülírva

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

holmis20
Magyarul a 12,7 Megás a jó?

csak egyféle...rosszat tettek fel elõször..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

holmis20
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor megjelent az 1.250-es update, akkor leszedtem az rfactorcentralról (11,3 M exe fájl), most pedig megtaláltam az rfactorracing.yushon és ott 12,7 M az exe fájl. Kétféle update van?

Istencsászár
Az esõ enginérõl irt.

Srácok tudna valaki segíteni, hogy ez milyen betûtípusokkal van írva?

Örök hála elõre is!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

arty
azokban gmotor2 van, az f1c gmotor volt simán 😊

sztem immár sokadszorra nem fogják "ujrairni" 😊

Forza.

nem valószinü, hogy egy frissitésért egy teljes játék árát elkérjék, ha minden igaz akkor teljesen újrairj(t)ák az esõ engine-t, a GTR2 és a RACE-ben a régi F1C-s engine van, nem kell készpénznek venni csak ezt olvastam az rsc-n
Alexease
Egyelore semmi biztosat nem tudni, meg csak most jelent meg a 1.250, raar meg boven a 1.350-nel foglalkoni😉
Nah csõtök, most akkor az lesz h aki megvette az rfactort akkor annak most mégegyszer meg kell vennie h tudjon játszani az 1.350-nel???
Ja, megvan, ISI T-Bone írta; és talán az 1.350 lesz a következõ, immár fizetõs update.
Ok. Gjonon kívül nem igazán ismerem az ISI-s neveket.
Tomievo
De GJon után az egyik ISI emberke egyértelmûen írta, hogy ez az uccsó free update...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomo15
Izi rájder😄D A többi se gyenge.

Ezen dolgozom😉A kocsiszekrény Codexito munkályát dícséri,de azért sokmindent változtattam rajta,meg tettem hozzá.

Nem tudja valaki,hogy az 1.250-el érkezõ autómatikus váltógrafikon kalibrálást ki tudom kapcsolni úgy,hogy egyedileg csak egy adott modban?
😄DDDDD
pajti
egy pici Off:
crash (google video)
Érdemes megnézni 1:50-nél, ilyet még nem láttam. <#idiota>

Meglehet, csak Gjon azt nem írta, hogy "last free update", csak utolsó update a jelenlegi verzióhoz.
Mellesleg nem kéne spekulálgatni, értelmezgetni, ha világosan írt volna, nem ilyen "értsd úgy, ahogy akarod" stílusban.
Tomievo
Én úgy értelmezem és úgy tudom, hogy lesz még peccs, csak pénzé, plussz dolgoznak már új játék koncepción is....

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomo15
Meg kell venni.
ICEMAN15
Valaki letudná írni ide vagy az e-mail c.-emre ([email protected])hogy-hogy is lehet használni a játékot?Mikor elindítom kiad egy ablakot és valami ilyet ír ki: Buy / Unlock >
€34.99

Válaszokat elõre is köszi!!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

rFactor magyarítás (frissitett) , kompatibilis mindegyik verzióval
Viszont ami jó lenne, az a szellemautós megoldás, ami a GTR2-ben van. Annak szerintem lenne értelme.
Alexease
Nem lesz tobb ingyenes cucc😉 A Driving School is teljesen felesleges, legalabbis az rFactorba. Ez nem egy kulonallo jatek, nem is annak keszult, ez egy MOD alap.