rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az baj ha 1.020 verzió van nekem most fönt??? és az lehet, hogy ez miatt nem megy pár mód???
most fogom föltenni a 1.070 azt mondák azon jóleszm minden

avcom
az autók megvannak, most a mellékes dolgokkal szórakozunk

irlindy
télleg. magyar clio kupával mi a helyzet? mármint az rfactor verzióval 😄

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Alexease
Ez a gyari rFactor, a gyari rHez autokkal, a MOD-kent megjelent Oran Park palyan😉 A banner alatti linkeken megtalalsz mindent😉

De fo a biztonsag:
Itt tudod letolteni es megvenni (warez itt NINCS!): http://www.rfactor.net/
Máté94
Hello!

Tegnap láttam ezt a játékot a Youtube.com-on és nagyon megtetszet de nem tudom hol lehet estleg letölteni vagy valami infót rólaez az
Alexease
Amig nem jelenik meg hivatalosan, addig teljesen felesleges is rola beszelni😉 A lenyeg, hogy valszeg igenyes lesz😉
irlindy
ohhh.. azér van 1-2 hiányosság CC modban...pl h nagyon hülyék az ellenfelek és nemtudnak vezetni..felborulnak..falba mennek..rossz íven mennek. Meg a sisakokat nem tudja jól megjeleníteni vmiért. Én ezt a 2 probléát találtam csak eddig benne.

Alexease
Sajnos az utobbi idoben a BHMS is nagyon leallt;( Valszeg ott is "felnottek" az emberek - elfoglaltsag, csalad, stb. - es/vagy penzugyi problemak vannak (szerver fenttartas). Tobb site is volt, ami hasonloan leallt...

A domain fenttartas meg nem veszes - par ezer forint evente - de a tarhely, foleg manapsag a meghizott meretu coccopk miatt, mar eleg maceras. Meg ha sajat szerver van, vagy ha sajat hattertarak vannak, es ingyen van a tarhely, meg akkor is huzos lehet a bovitesek, meghibasodasok miatt😞 Van aki tudna errol meselni;P
SitatiS
Szépen haladtok vele.<#smile>

Let the good times roll.

JuanG
thx<#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
jájájáááj a vége nagyon ott van 😄DDD <#idiota><#idiota>
sra! 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Knife
Srácok! Magatoknál vagytok? Az emberek nézik milyen modokat csináltok és csak csorgatják a nyálukat. Hát szabad ilyet tenni velünk? De tudjátok mit? Csináljátok csak! <#worship>
További jó munkát! <#eljen>

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

egy kicsit késnek a BHMS-en a srácok a 2006-os év játékának bejelentésével😊

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
gtr2 topik? amúgy van V8 mod, de hogy 2006-os e azt nem tudom...

Hali!Van már GTR2V8Ssupercars2006Mod nevû játék?Érdekelne.

JuanG
rFactor Rally Mod WIP:
RSC Fórum

videó 😊))

Sziasztok!Az rFaktor nagyon király ,de csak a demoja van meg.Kéne a teljes változat.Tudna nekem valaki segíteni?Megköszönném.Zozi6403.

jp10000
A verseny monitor listában mit jelent a CLASS oszlop? Teljesen egyforma autók kapnak 1,2 v.3 számot.

irlindy
sztem ez a cc mod megállná a helyét gond nélkül kész modként is...csak a törés modellen kéne kicsit dolgozni..de 1ébként nagyon jó

már láttam, csak gondoltam beteszem.
Remélem kijön gyorsan mert a képek alapján naon jó lesz.

még csak most találtad meg ? <#crazya> még csak 20% kélszültségi állapotban van
tényleg jó!!!!<#eljen><#email>

Alexease
Nekem viszonylag normalisan szoktak jonni a cuccok a Rapidrol is. Eddig nem volt gond. Bar ritkan toltok onnan. Csak ma feltuno volt, es visszamentem 10 evet az idoben😉)))
Nekem 20-30 jött ma az a champcaros izé. De serverek terhelésétöl is függ de azért átlagban 10KB és 50KB között mozog a töltés rapidrol és léyngtelen hogy itthon vagyok(adsl 4Mbit) vagy a koliba(5MB vagy kitudja mennyi 😄)

Alexease
Utanakerdeztem, neztem, nincs korlatozas. Tobb szerverrol is max 50k-val jonnek a cuccok, de vannak olyanok, ahonnan normalisan. Valami tulterheles lehet, vagy a kinti szerverek "korlatoznak" valahogy, valami trukkel😉
aesirbaba
Lehet, hogy a T sávszélnövekedése átmeneti korlátozásokkal jár mondjuk külföldre.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Alexease
Akkor nalam van a gond, meg mindig jon, 6kb/s-sel😉)) Megnezek mas kulfoldi site-ot, lehet hogy korlatozott a T-Online kulfodre (itthonrol jon rendesen: 800-1000kb/s)?!
aesirbaba
Most szedtem le 740KB/sec.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Én mostanában sokat töltögettem onnan, jött maxon ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez a RapidShare mostanaban erdekes, nem nagyon megy 6kb/s fole:/ Vagy csak nekem?!?!
EasyDriver
Tegnap az rfactorracing fórumjára felkerült egy link, ahonnan letölthetõ egy "champcar 2006" mod. Néhányan le is töltöttük, de rövid idõn belül törölték a fórumból. A mod valószínû még nem végleges, viszont már így is nagyon ütõs. Ma este szervezünk is egy funrace-t vele (laguna seca, surfers paradise..) Akiket érdekel részletek a HrFL fórumán.
ChampCar2006

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

igen, a bilentyüzet kiosztásnál be kell állítani
copass
nem semmi cucc

jp10000
Az ülés magasságot lehet valamilyen parameterrel állítani? A GTL-ben ezt olyan jól kitalálták az egér huzogatással.

EasyDriver

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Tomievo
Még nem tudni, úgy tudom már nagyrészt készen van Ingy, gondolom már csak a munkatársaitól függ a dolog

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Csövi Srácok!Van egy videó amiben 2 Nissan Skyline R34-es Driftel,az a mód mikor jön ki?

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Ninja
12 pályán 2007 Március 12-én kezdetét veszi ASC-OWC FIA GT Bajnokság!!

Kérek minden jelentkezõt s nevezést leadott játékost, hogy a Szabályzatot olvassa el!
A Mod-ot s a hozzátartozó csomagokat Letöltésekben megtaláljátok.
Ehez már csak további kiegészítésként a nevezett játékosok elkészített autói kerülnek fel.

Résztvételi feltételek:

- ASClub Tagsági
- OWC Tagsági
- Nevezés leadása
- Csapatnév
- Autó tipus megnevezése GT és NGT, (Késöbbiekben kiválasztott autó nem modosítható )
- Csapattárs megnevezése
- Egyedi festés engedélyezett.

Szerver beállításai:

Zászlószabály: Full
Benzin: Normál
Gumi: Normál
Mechanika: On
Damage: 50%
Vezetési segítség: "Csak" automata kuplung
Felvezetõ kör: ON (felvezetõ autó nélkül)

Pályák:

- Barcelona(GT) - Brno(NGT) - Enna(GT) - Oschersleaben(NGT)
- MagnyCours(GT) - Valencia(NGT) - Nurburgring(GT) - Hockenheim(NGT)
- Monza(GT) - Hungary(NGT) - Spa(GT) - Imola(NGT)

18.00 óra: Gyakorlás
19.20 óra: Qual ( 30 perc - 12 kör )
19.50 óra: Warmup
20.00 óra: Race ( 45 perc ) 1 Boxkiállás kötelezõ!

Szabályzat olvasható: Fõmenü/Bajnokságok/ASC-OWC GT alatt.

További tájékoztatás felmerült kérdésekre a Fórumban, ASC-OWC Közös topicban! (külön regisztrációt igényel)

Mindenkinek jó játékot!

nagyobb hütõnyilás
jp10000
Idáig még nem égettem el a motort, de most sikerült. Lehet ez is a 1250 patchel jött. Szóval nem váltottam el mégis szép lassan kb 1 kör alatt lángra kapott a motor. ETCC 1.2 Volvo volt az áldozat. Igyekszem a váltó jelzõ elõtt felfele kapcsolni. Más ötlet van?

jp10000
Az alapjáték 1.150 patch-el tölthetõ valamelyik linkrõl. kb 700MB
Persze egy példányban ahonnan a leggyorsabban jön.
példul
utána kell a 1.250 patch az olya 10 MB körül van. mondjuk

Csövi!Még annyit kérdeznék,hogy a letöltések közül mindet le kell tölteni vagy csak egyet és kb. mennyi megabite az egész?

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

avcom
kicsi a rakás <#wink>
amúgy olyat félig-meddig már láttam, amikor F1 2002-rõl F1C-re portolt egy program persze csak félig <#email>

Gilb3rto
Ha találsz ilyet dobd be a linket<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#vigyor2><#vigyor2><#banplz>

Macbook Air M1 2020

lac coo
Az is kell nekem ! 😊))))))

Alexease
MOD keszito program van? Beirom a nevet, es kijon a MOD (autok, palyak)?! <#idiota><#zavart1><#duma>
nincs kifejezetten 3D-s autószerkesztõ program.... gondolkodj ember, ha ezt nem tudod felfogni akkor inkább hagyd az egészet, mert lövésed sincs a 3D modellezéshez /mint ahogy nekem sem de én nem is akarok autókat modellezni, én inkább ráhagyom a profikra a dolgot/
lac coo
Egy ilyen 3dautoszerkesztõ nekem is jól jönne 😊))))