rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Miert nem vagy kepes korbenezni a banner alatti linkeken?!?!
De mindjart kilinkelem oket kozvetlenul, mert hihetetlen milyen emberek vannak...
és f1 2005-van PC-re?????????
A "Formula 1 2006 carset v2.0" modhoz nem használhatók a CTDP-s carsetupjaim? valami furmányos módon?...😊
Átírtam a fejlécben a modhoz és .veh filehoz tartozó dolgokat, hogy egyátalán megjelenjen a setup, de tök más, pl a váltófokozatok is...

ok.kösz
<#worship><#eljen>

ha vársz még 10 percet,akkor jó lesz😊

találtam benne egy hibát,most megy fel a javított😉
blory
Ez eddig a legjobb F1 mod amit probaltam kosz a linket, de a GP4-hez kepest kurvara gyors a jatek meg az AI is lehet ezen valamit valtoztatni vagy hozza kell szokni. A trackpack nekem sem jo.

Aszongya a trackpack, hogy "this file contains invalid data" 😞
és nem csak nálam..
😞

leho94
oké.kösz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Alexease
Szerintem teljesen onallo MOD.
leho94
ez a carset meik módra épül??

Alexease
F1 2006 MOD-dal probalkozhatsz ezzel: http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=8316&lm=800
nincs, de az rFactorhoz készülnek 2006-os F1 modok, elõbb az rFactort vedd meg itt, a modok-pályák-egyéb kiegészítõk ingyenesek
van már f1 2006?meg lehet vásárolni PC-RE?
Firerock
kössz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
sziasztok
tudnátok adni 1 F1es Track Packot??

Köszi!

Crome

probáld ki a demo-t, vagy vedd meg, vagy olvass NFO-t
Sziasztok!

Nekem a progival lenne egy kis gondom. Az 1.150-es verziót szertném ugye a vásárlás elõtt full-ban kipróbálni és ehhez használnám a hozzá való loader-t. Viszont hiába indítom el vele, ugyanúgy demóban indul el. Nem tudom lehet e köze annak hozzá, hogy az ottohni gépemen nincs net, mert kipróbáltam 2 másik gépen is, ahol simán futott teljes módban, és azon a két gépen net is volt. Az 1.070-est is leszedtem, az viszont fut az otthoni gépen is fullosban. Használhatnám azt, de azért mégis csak jobb lenne az 1.150-es, a 1.250-esrõl már nem is beszélve...

Crome

b-type
Sok minden lehet, attól még hogy látja nem biztos hogy rá tudja húzni.
Sõt ha létrehozok a skins mappán belül egy szöveges dokumentum.txt-t és átnevezem szöveges dokumentum.dds-re akkor is látni fogja a program, de persze nem történik semmi ha rákattintasz.

érdemes a festésedet .bmp-ben betenni a skins mappába, és letesztelni.
Ha azt látja akkor a dds pluginnál érdemes tovább keresgélni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Csak átalakitottam az egyik autó skinjét, ami nekem tetszett, és azt módositottam, lementettem a dds formátumba a dxtbmp progival, és az autó mappályába készitettem egy SKINS mappát, oda bemásoltam, és a játék észreveszi, hogy van 2 skin, de mindkettõ ugyanaz, pedig én módositottam az egyiken. Erre valami ötleted?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

b-type
fox1skintésLineled.

-Ha csinálni akarsz, akkor az autóhoz való template-t kell összevadásznod, nagyot.
ezek után megfested és dds-be kimented.

Ha pedig megvan a skin, akkor pl: X:\Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\ZondaRS\Zonda\ABRT Zonda mappán belül létrehozol egy Skins mappát és oda beleteszed, a játékon belül kiválasztod.
vagy ha véglegesíteni szeretnéd akkor az adott autó .veh-ben átírod a .dds hivatkozását.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Valaki meg tuná mondani, hogy hogyan kell skinelni?

Knife
Ez nálam is megtörtént kb egy hónapja. 2 héttel késõbb elszállt a vinyóm. Bízzál benne, hogy nálad nem ez lesz. 160GB-os WD volt.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

b-type
nézd meg mit használ az rFactor-al együtt.
-nálam

Istencsászár
Tegnap raktam újra a wint, annak a reményében hogy gyorsabb lesz a mindenség, ám valami hiba csúszhatott a gépezetbe és pl az rfactor-nál a proci kiakad 100%ra és idõközönként megáll, beakadt a kép... fogalmam sincs mitõl lehet, ilyen még nemvolt.. fpsel nincs baj az megvan...
Kép

5let, +oldás??

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
Huh te ez elég nagyra sikerült katasztrófa sztem 😊) (ebben a verziószámban persze)
Az autók arányaiban sem igazán stimmelnek nekem, a mod színvilága kb. krómozott csávesz lila feszületen énkicsipónim tapétán.
A hang nekem nem jön be (züm).
A fizika az bátor, kicsit retro az egész, óriási fékek, visszadugva ráengedett kuplungon megblokkolt kerekeknél is beton stabil féktáv.
igazából a kigyors az talán nem is lenne rossz, de túl bátran lehet fordítani.
éérdekes volt 😊
Nekem azért nem jött be.

irlindy
nemtom...bevallom kéziféket nem szoktam használni...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

bardocz
ok,játékba mért nincs?vagy mért nem mûködik?nem úgy írták meg a fizikáját a kocsinak?egy kocsiba sem mûködik
irlindy
az h a játékban nem müxik az nem azt jelenti h igaziból sincs benne...szal igaziból van

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

bardocz
405-ösében
bardocz
létezik hogy vatanen peugeot 405-örében nem volt kézifék?kiába állítom be nem akar fogni sehogy se
Köszi. Kipróbálom.
bardocz
jó azt megtaláltam
Istencsászár
Találd meg, ugye most nem várod el, hogy egy menüt leírjunk neked...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

bardocz
úristen ennek nagyon szokatlana menüje😊 hol tudom beállítani a gombokat?
bardocz
sziasztok

sajnos nem eredeti játékom van így hivatalos oldalról nem tudok leszedni mod-ot hozzá de én nagyon szeretném kipróbálni a HRC mod-ot amit viszont nem találok:S
leho94
ha csinálsz szervert én pl. szívesen mek oda..csak szólj
msn : [email protected]
😄

Hello! Segitsetek mar hogy lehet a neten jatszani vele,nekem sehogy sem akar sikerulni. Ha keszitek egy palyat miert nem jelentkezik senki?Lehet hogy rosszul csinalok valamit? Nem vagyok valami jo a jatekban de a gep ellen nem szeretek jatszani. Szokta ezt valaki a neten (bajnoksagokon kivul) jatszani. Elore is koszonom a segitsegeteket.
Hali, végre megvan a játék és mikor elkésztettem a profilomat, kiválasztom a bajnokságot, és akkor "Shadow project bump shader level -1 not found"-al kidob a játékból. Nyomok egy OK-ot, és akkor visszamegyek, de nem látszik az autó. Légyszi segitsetek!

leho94
ahol kiválasztod ott megkell venni😛

Olyankor mit lehet csinálni amikor van egy játék mod (R.Clio mod) aminek mindegyik autoi felett ott van a pénznem és ki sem tudom probálni még tesztelésre sem és igy nem tudom beirni a chat-hez ISI_BABYFACTORY-t.
leho94
rákerestem..és nincs még készen

DTM -et Én is keresgéltem, de nem találtam. Ha valaki tud róla !!!

(GTR2 -höz van, csak kíváncsi lennék az rFactorra!)
leho94
nem tudjátok honnan lehet leszedni a DTm modot???
bocs hogy mindig kéregetek😄

leho94
nekem sincs benne 😄

Firerock
nekem miért nem akar elindulni az Fsone Beta 0.9b??
beámosolom oda ahol kell
de a szezon kiválasztónál nincs ott!!
miért van ez?