rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Alakul, jo lesz ez😉) <#idiota>
Alexease
Nekem is egy kicsit hosszu, de attol fuggetlenul nezheto, bajnokiosszefoglalo videonak meg teljesen jo. Erdemes minden futam uan csinalni egy hasonlot, amit a szezon vegen lehet nezegetni😉
JuanG
<#action><#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
hah, akkoriban még nem volt remegéskiegyenlítés <#zavart1>

A videódon a verda pokoli...az eleje elég pokol, olyan ...bélzivataros. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

r4f1
csõ srácok!
én lfseztem eddig , de szeretném kipróbálni az rFactort is.
Olyan problémám van ,hogy amikor belépek a játékba akkor megáll az egész.
Régebben is próbálkoztam. Asszem sikerült eljutni a menübõl a játékba 10 perc alatt 😊. A játék már nem akadt. Csak a menü. Mit lehet tenni?

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

JuanG
én most ilyen darknoir-képregényes-rajzfilmes képen dolgozom 😊))

kisvidi

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
elég zsír...viszont a kameramozgatás túl sok, vegyé kicsit vissza 😄DD...

JuanG
legyen harmad ilyen hosszú, sztem nem sokan nézik végig 😊)...többféle szabadmozgású kamera, több fps (vhogy) 😊

amúgy klassz!!! Nem könnyû ilyen összefoglalókat csinálni, én is szenvedtem vele az ETCC bajnokságunknál 😊))

b-type
kulcsokkal, az effekt ablakában(is), van alul egy a kiválasztott filmszakaszt követõ mérõsáv...ott el tudsz helyezni 'kulcskockákat', amikhez különbözõ effekteket tudszhozzárendelni.
A méretszerkesztésnél detto.

Nekem túl sok kulcskocka használatnál renderelésnél elhasal a Vegas, szal ha belefagyott a renderelésbe, akkor ezekre figyelj.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Knife
Köszi! Nagyon ratyi kameraállások vannak nekem Malajziához, és én ennyit tudtam belõlük kifacsarni most. Lehet több idõt kellett volna rászánnom. Elõször ki akartam vágni a francba, ezért is nem pepecseltem a zenérevágással. Majd a következõnél.
Kicsit off:
Azt nem tudjátok Vegas6-ban meg lehet oldani, hogy pl a TV effektek mozogjanak vetítés közben? Mert én csak egy helyben állóra tudtam állítani a szöszöket, csíkokat stb-t.
A TV rácsozást pedig azért nyomtam rá, hogy kevésbé látszódjon a gyenge minõségû aszfalt textúra, az SLN updatere késõn gondoltam.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

b-type
Alex!
fel is buzdúltam (könnyen buzdulok).
..és igyekeztem használni a technikádat a kamerakezelésben 😊
A régi mint az országút címû film részlet. A film zenéje Morricone...másképpen.
<#zavart1>

b-type
nagy. 😄DD
Húztam-néztem, sztem egy jó videó (bár kinek mi a jó), az elég sok pepecs.
sok mindenre érdemes ráutazni...a jó jelenetek kiemelésére, a zene ritmusára vágni,..a laposabb részeknél vmivel átvezetni..effekt..gyors vágások.
De sok jó felvétel kell az egészhez...

Az elején a sok jó nyersanyag összeválogatása, aztán az összeillesztés hogy folyamatos menet legyen, aztán a zene, a finomítgatás..és végül az effektelés.
Nálam.
De én lófütyi vagyok, most is zavartan nézem a szerkesztõmet hogy most éppen mivel nem tud megbírkózni, elõtömörítettem de úgy néz ki nem figyeltem vmire, mert eldobja egy részét a vidszerkesztõ...ráadásul pont ott ahol sírni kellene a moziban..ehh 😞 😊 (pedig szem nem maradt volna szárazon..)
De zúzzad csak, sztem egyre jobb lesz minden. 😊

Knife
Hali srácok! Elég próbálkozó stádiumban vagyok videókészítésben, most tanulgatom a kamerahasználatot, meg magát a vágást is. Az OWClub által rendezett F1OB bajnokság harmadik futamáról készítettem egy szösszenetet. Mi a véleményetek?

F1OB 2007 - Sepang összefoglaló

Várok hideget meleget érte.<#dumcsi>
Jó szórakozást a videóhoz!

(Két hibát ismerek a vidben, csak nem volt idõm még újra renderelni, nincs benne az oldalunk linkje, és a végén egy sor elsõ és utolsó betûje hiányzik.)

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Alexease
Ebbol van egy hosszabb valtozat is, a "mentesrol", ami eleg gyatran sikerult😞 50 masodpercig egett a ficko az autoban, amire eloltottak, es miutan kiszedtek, ott hagytak a foledon fel percig, szerencsetlen felallt, elesett, felallt, stb.😞
JuanG
durva <#guluszem1><#szomoru1>

JuanG
hát ezen bes..rtam 😊))))

Alexease
Ha mar az az oldal, akkor most talaltam ott az egyik kemeny balesetes videot, eredeti hanggal: http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=4CgIVq1SxMs9Dsa1 <#wow1><#wilting><#csodalk>
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Go CMR !!!!<#banplz>

Alexease
Nem nem, semmi auto, inkabb gepeszkedem es szenvedek😉))<#idiota><#zavart1>
lac coo
Bazz ezt még olvasva sem értem 😊))))))))Autoblip on !!! 😊)))))

Alexease
Na ez az, hogy en csak a ket labu tipusu vagyok😊)

Es van amikor kicsit beerdozom, mert jobbal fek-gaz, ballal kuplung-fek, es ha ez eppen kanyarban, fekezesnel, visszavaltasnal van, foleg ha valaki beijeszt, meglok, volt mar hogy a nagy ijedtsegre ket labbal tapostam a feket, es "erintoleg" tavoztam a zoldovezetbe😊)))))
lac coo
Elméletileg lehetne olyan "meleg levegõ" efekt a játékba, kipufogófüstöt lehet belerakni, csak feljebb kéne modellezni egy átlátszó, kicsit animált shaderrel ...
Majd ha nagy leszek, úgy 10 év múlva csinálok ilyent 😊))))))

V43 1105
Szerintem, te az 1976-os Tyrell-re gondolsz!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

lac coo
3 lábú vagy-e ...?<#vigyor1>

Alexease
Ma mar nem errol szol - sajnos - az F1. Ha mar F1, akkor ezert szeretem itt a GP79-et, mert minden kanyar es minden visszavaltas izgalmas😉 Ha lecsuszik a labam a gazrol mikozben fekezek (pluszban a kuplungot taposom), akkor mar mehetek is a susnyasba😉)
Dzsezi
Szevasztok!
Olyan modot keresünk rFactor-hoz ami tudja a 24h-ás race-t és egy csapatban 2-en tudjuk váltani egymást serveren.tehát én is itthon és a csapttársam is otthon.
Ha van valami megoldás elõre is köszönöm.
arty
mind1 leszedtem az egész modot, imádom ezeket a régebbi verdákat 😊 teljesen rally tropy érzés volt menni (csak 1 renaultot néztem, ami ugy néz ki mint 1 dacia) a pályák zseniálisak, imádom 😊 esélyem sincs persze végigmenni, rommátöröm mindig a kocsit, de nem is ez a lényeg 😄

f1 79 et is megnéztem, hááát .... nekem ez tul nehéz, 1 kört nemtok vele menni, még kipörgésátloval sem 😞 igazán hangulatos lenne egy F1 mod, ahol a legendás 6 kerekú kocsival is lehetne menni, azt nemtom hányban mentek vele, de extra kocsiként jo lenne akár az 79-be is, akkor asszem még küzdenék vele 😊

Forza.

Amse
naja 😊 néha szoktam csapatni ismerõs környéken, ha kihalt a város, de nem egyszerû egykézzel tartani az autót (fõleg rendes biztonságiöv nélkül, mert az ülésbõl is kiakarok esni 😊)

Amse
pfff...
itt azért nem nehéz falhoz csapni az autót. nagyon jó volt ez a botváltós idõszak az f1-ben.

b-type
király ja, amikor az egyik résznél egykézzel ellenkormányzott, és a másikkal lenyúlt váltani, akkor azért elvigyorogtam magam 😊)

JuanG

JuanG
elképzelhetõ hogy külön van a pálya ...

Istencsászár
Biztos nem fekte, fogadjunk ráraktad a 2007es skin packot?😊 amiben ha jól emléxem, csak a winter testes Honda van, ami fekete volt😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lobig
ok, köszi, sikerült...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

arty
IRLIndy, Gilb3rto, JuanG: köszönöm, már szedem is a HRC modot, meg a spikes peak addont 😊 (gondolom abban lesz)

Forza.

lobig
kár, jó lenne, ha lenne benne ilyen motorhõ-effekt <#nyes>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Alexease
Screenshot/Photoshop
Be kell állítani , hogy felvegye a replayt, valamint, ha instant replayt akarsz, akkor annak idõtartamát érdemes még növelni. > Controls> Replay Fridge
lobig

ez játékbeli screenshot? vagy replay? vagy photoshoppolt?
ja, és hogy mûködik a REPLAY. én hiába nyomom az R gombot, semmi nem történik... F1 mod...

SD456
Hy all!

Ma játszottam egy kicsit elsõ vezetõszárny nélkül<#vigyor>

Bye all!

PS3 ID: SDani456

SD456
Hy all!

Megszeretném kérdezni, hogy volt e valakinek olyan problémája, hogy az FSONE 2006 Mod-ban fekete színû a Honda? A matricák látszanak csak az alapszín fekete. Remélem tud valaki segíteni...

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

JuanG
<#eljen><#worship><#taps>

JuanG
Alpine rally ... a Pikes Peak aszfaltos változata 😊...

lobig
köszi! szóval akkor 2005-ös CTDP. és ez a SPET F1 2006 MOD meg TRACK PACK? ezek milyenek? és az FSONE 2006 MOD?

Istencsászár
Nincs CTDP 2006os mod, sõt 2007es sincs, és nem is lesz még egy jó ideig!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lobig
senki nem forma1-ezik?

F-Sum v3 ez milyen mód????
itt van a mód

Ginger17
Fanatikus...<#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

b-type
<#eljen><#eljen>
nagyon jó az a pálya is, nehéz beleállni szûken a célegyenes utáni elsõ féktávba, zavar a balos 😊
Onnan viszont nagyon jó a kigyors, és az átfordulás (lehet riszálni), és jó sebességnél eluszik a hátulja a bukkanós enyhe jobbnál, aztán teligáz. 😊)
A következõ is jó mert palánk mellett kell elfordulni, és a célrafordító kigyors is jó mocorgós. <#eljen>
Versenyt még nem is mentem rajta..