rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
"Mivel majd' 10 eves az alap jatek, igy elofordulhat hogy problemas eletet lehelni bele, de megeri eletre kellteni😉 Nekem a megjelenes ota fent van😄DD"
haveromnak megvan ez a játék😊asszem Sierrás(?)igaz haveré,de nálam van😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Aztán majd elõkeresem a GPL topikot ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Minden toltheto rendes site-okrol, nem kell torrent!
http://www.gpllinks.org/
~460 palya😊
Mivel majd' 10 eves az alap jatek, igy elofordulhat hogy problemas eletet lehelni bele, de megeri eletre kellteni😉 Nekem a megjelenes ota fent van😄DD
A felinstallalt, updatetelt, beallitott, modolt jatekot erdemes a vegen kiirni egy az egyben DVD-re;D A plusz palyakhoz hasznalj GEM++.
A GPL topic-ban van sok sok link es egyeb info.
http://www.gplshift.dk/
- core.ini
[ Joy ]
allow_force_feedback = 1
force_feedback_damping = 20
force_feedback_latency = .085
max_steering_torque = 500
FFB-t a gyökérben található core.ini file szerkesztgetésével lehet állítgatni a [ Joy ] bejegyzés alatt, bár teljesen kielégítõ beállítást még nekem sem sikerült összehoznom.
Nagyon nem szeretem a torrentet, fõképp a nyílvánosakat, de lehet keresek valami fullt.Esetleg valaki nem tud adni meghívót valami normálisra , ahol játékok is vannak ?
Ma is mentem rajta 1-2 kort, es ugy hogy mar jobban "ismerem" a palyat es allitgattam minimalisan az auton olyan ~40 masodpercel mentem jobbat😊)))
Downhill!!
Viszont a Discoveryn multkor mutatták, hogy azon a részen bizonyos összegért bárki mehet utcai autóval is.. Gyakorlópályának használják..
Downhill!!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Downhill!!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Valamelyik gamehoz (rfactor, GTR2, Race stb) Nincs meg a Nurburgring Long? Tökre megnézném milyen pálya volt az.. De nem találom sehol, gondolom nem véletlen de azért megkérdzem!
Üdv..
Downhill!!
Nagyon frankón összerakott pálya.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amúgy tuti a cucc !<#eljen>#eljen>
Csak nem birtam ki, ezert ossze kellett raknom kormanyt😛 Nagyon jo palya lett (vagyis volt;D), kellokeppen hosszu, sok hosszu es rovid egyenessel, kellemes nagy- es kis ivu kanyarokkal. raadasul valtozatos, ahogy a faluk kozott szaguldozik az ember😊
A kozepetol mar eleg ovatosan nyomtam neki, 1-2 kor gyakorlas utan nem emlekeztem meg a kanyarokra, raadasul a default setup folyamatosan "mozgott alattam", meg az egyenesekbenis😄DDD
Most hogy kimosakodtam magam, palyabemutato filmecske (ahoz kepest, hogy %$#@$#^%# sokaig renderelte, eleg ocsmany lett😄DD)
GPL, 1969 MOD, Brabham, Brno, 1949 (AVI, DivX, 52Mbyte)
- cockpitinfo.ini
ezek a felelõsek...hogy mit tegyél? gõzöm sincs...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Valaki nem tud egy olyan helyet ahol lehet venni Logitech DFP -t? <#rolleyes>#rolleyes><#confused>#confused>
Charade GTti
😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
köszi a videot, jót mosolyogtam <#worship>#worship>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Brno "tortenelem"
Brno 1949 (GPL track)
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Meik fáj felelõs a gémben a müszerfalért!! Fs one mod 07 skinel és nem jelez semmit a müszer falon,sõtétség.............. csak a képernyõ szélén jelez! Segitsetek! mit teygek??