rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Juan:..majd ha erre jársz, rakd fel légyszi a bímeredet amirõl tegnap dumáltunk, mert nem találom mégse 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ginger17
Annak aki nem akar veszõdni a GPL beállításokkal, annak itt egy közel jó konvert... már az v1.4-nél tart a srác, biztos sokat veszõdik vele. Majd értékelitek... le, vagy föl, mindegy. <#wink>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Iszonyat nehéz a GPL... csak fanatikusoknak. Én háromszor játszottam el az install/delete dolgot, mire "ráéreztem"... na mondjuk ez túlzás. Nordon még mindig másfél percet kapok a GPLMasteresektõl. <#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Csabesz6
most jut eszembe
"Mivel majd' 10 eves az alap jatek, igy elofordulhat hogy problemas eletet lehelni bele, de megeri eletre kellteni😉 Nekem a megjelenes ota fent van😄DD"
haveromnak megvan ez a játék😊asszem Sierrás(?)igaz haveré,de nálam van😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

lac coo
Ja, és letöltött-bemásolt setupot hogy kell behozni rajta ? 😊))))
Aztán majd elõkeresem a GPL topikot ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Plussz pályáknál frissiteni kell a a két ini filet ( fejbõl most nem tom, valami '65 meg a bajnokság ...)? Mert én nem mertem , és nem tudok pályát váltani .....

Alexease
Erdemes allitgatni, mert a mai napig az egyik legjobb "valodi" felfuggesztes FFB van benne.
köszi, letöltöttem, belenéztem, sok használható dolog van benne 😊
Alexease
A Demo olyan mint a teljes, csak a palyak hianyoznak belole😉 Ami potolhato (link lent, ahogy elottem irtak)😉
Minden toltheto rendes site-okrol, nem kell torrent!

http://www.gpllinks.org/
~460 palya😊

Mivel majd' 10 eves az alap jatek, igy elofordulhat hogy problemas eletet lehelni bele, de megeri eletre kellteni😉 Nekem a megjelenes ota fent van😄DD
A felinstallalt, updatetelt, beallitott, modolt jatekot erdemes a vegen kiirni egy az egyben DVD-re;D A plusz palyakhoz hasznalj GEM++.

A GPL topic-ban van sok sok link es egyeb info.
Alexease
- GPLshift programot/patch-et hasznalok hozza (ami lekezeli a G25-ot is, 3 pedal, H-Pattern, stb.). Ezzel mindent lehet allitani (FOV, mindent gombokra, valtas mod, uzenetek, nezetek, stb.)
http://www.gplshift.dk/

- core.ini

[ Joy ]
allow_force_feedback = 1
force_feedback_damping = 20
force_feedback_latency = .085
max_steering_torque = 500
A GPL_2004_Demo-t érdemes feltenni, ebben minden benne van kivéve a pályákat, de azok a pl. #30872-ben lévõ linkrõl könnyen pótolhatók. El lehet indulni az eredeti változatból is, de ahhoz nagyon sok egyéb cuccot fel kell tenni (hivatalos patch(ek) FFB-hez, DX támogatáshoz, GPLEA-s autófrissítések - ezek nélkül igen csúnyácska szegény mai szemmel, stb.)
FFB-t a gyökérben található core.ini file szerkesztgetésével lehet állítgatni a [ Joy ] bejegyzés alatt, bár teljesen kielégítõ beállítást még nekem sem sikerült összehoznom.
lac coo
Demot tudtam csak szerezni, ott van valami FFB beállítás? Mert én sehol nem találom, persze gondolom ehez a játékhoz készült ezer féle plussz dolog .....

Nagyon nem szeretem a torrentet, fõképp a nyílvánosakat, de lehet keresek valami fullt.Esetleg valaki nem tud adni meghívót valami normálisra , ahol játékok is vannak ?

Milyen FF beállításokat használsz hozzá (core.ini)? Nekem még nem sikerült jól belõnöm - pedig itt szerencsére csak 3 paraméter van összesen - hozzá; vhogy nem találom el úgy, hogy érezzem is az utat, ugyanakkor az ellenkormányzások alkalmával ne borítsam fel az asztalt...<#idiota>
Alexease
Messze van a durvatol, ez csak tanulo kor volt😉))
Ma is mentem rajta 1-2 kort, es ugy hogy mar jobban "ismerem" a palyat es allitgattam minimalisan az auton olyan ~40 masodpercel mentem jobbat😊)))
Ginger17
Imádni fogod... <#eljen>

gordon 24
Na ez komoly? Ezt nem is tudtam.. Akkor sorry.. Viszzavonom..

Downhill!!

Ginger17
Rendeznek rajta versenyt... nem sokat, csak évente huszat, harmincat. Köztük egy 24 órásat is GT osztályú autóknak.

gordon 24
Ginger17
Te Alex! Itt valami nem stimmel... nézd meg a képeket! Sosem arra áll a kormányod amerre a kanyar fordulna! <#idiota>

gordon 24
THX! Töltöm..

Downhill!!

gordon 24
Jó tudom, hogy van még, de sajna nem rendeznek versenyt rajta..(erre gondoltam, hogy VOLT)

Viszont a Discoveryn multkor mutatták, hogy azon a részen bizonyos összegért bárki mehet utcai autóval is.. Gyakorlópályának használják..

Downhill!!

Ginger17
...de még mennyire hogy jó. Demo-t felrakod, pályákkal kiegészíted, ha nem elég pakolsz hozzá még vagy 100-at. <#wave>

Ginger17
Nem VOLT, hanem VAN... tessék megtanulni mind, a 22 kilométerét. Alaplecke.

Ingy
2007 est

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

gordon 24
Melyiket érdemes leszedni? Van belõle 3 db.. Van egy versio 1.21, van egy 2007-es, és egy all road.. Az all road az a pályának több játszható nyomvonalát jelentheti? Te melyiket szedted le?

Downhill!!

gordon 24
Az remek, na de nem baj.. Lezsedem THX!!

Downhill!!

nyuny01
Huh de dúrva!<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Freedom88
nordslájf néven fent van rfactorcentralon. több mint 100mega a telepitõ

T.T.

gordon 24
Sziasztok!

Valamelyik gamehoz (rfactor, GTR2, Race stb) Nincs meg a Nurburgring Long? Tökre megnézném milyen pálya volt az.. De nem találom sehol, gondolom nem véletlen de azért megkérdzem!

Üdv..

Downhill!!

lac coo
Találtam egy demot az jó ? 2004-es ....

b-type
<#eljen>
Nagyon frankón összerakott pálya.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Majd egyszer kipróbálom én is ezt a GPL-t, csak sajnos nem tudok sehol hozzájutni 😞(((

Amúgy tuti a cucc !<#eljen>

SimaSuna
(Y)

GTR2höz nemtudnád átkonvertálni?
Alexease
Egy kicsit OFF😊)
Csak nem birtam ki, ezert ossze kellett raknom kormanyt😛 Nagyon jo palya lett (vagyis volt;D), kellokeppen hosszu, sok hosszu es rovid egyenessel, kellemes nagy- es kis ivu kanyarokkal. raadasul valtozatos, ahogy a faluk kozott szaguldozik az ember😊

A kozepetol mar eleg ovatosan nyomtam neki, 1-2 kor gyakorlas utan nem emlekeztem meg a kanyarokra, raadasul a default setup folyamatosan "mozgott alattam", meg az egyenesekbenis😄DDD

Most hogy kimosakodtam magam, palyabemutato filmecske (ahoz kepest, hogy %$#@$#^%# sokaig renderelte, eleg ocsmany lett😄DD)

GPL, 1969 MOD, Brabham, Brno, 1949 (AVI, DivX, 52Mbyte)

lac coo
Ezen ez oldalon az Onboard Nord-ot láttad már (19.) ? Tuti , tetszeni fog ! Van sok más érdekesség is, az alonso helmet-camos felvétel is elég félelmetes 😊))

JuanG
- 3D grafika
- cockpitinfo.ini

ezek a felelõsek...hogy mit tegyél? gõzöm sincs...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Dietrich
van már p2p gomb is benne..és a közhiedelemmel ellentétben azért más mint egy F1 autó 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smicy2
Hali!
Valaki nem tud egy olyan helyet ahol lehet venni Logitech DFP -t? <#rolleyes><#confused>

Charade GTti

Csabesz6
kösz:-x
😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Tehát a kérdés.....Meik fáj felelõs a gémben a müszerfalért!! Fs one mod 07 skinel és nem jelez semmit a müszer falon,sõtétség.............. csak a képernyõ szélén jelez! Segitsetek! mit tegyek?????????????
avcom
szerintem a nyugdíjkorhatár csökkentéséért tüntetõ sofõrök így demonstrálják a szellemi leépülést <#idiota><#vigyor><#banplz>

köszi a videot, jót mosolyogtam <#worship>

Dietrich
CC 1.3 mod tessék nem F1 <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Gyönyörû !

gordon 24
Hát ez LOL😄

Downhill!!

Alexease
Bar a GPL-hez (<#eljen>) van a palya, de mindenkepp erdemes az oldalt vegignezni!

Brno "tortenelem"

Brno 1949 (GPL track)
Alexease
<#idiota><#zavart1><#wilting>
b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

friday79
Pontos címe?Magyar,külföldi?Infók,tapasztalatok?

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

Skacok!!
Meik fáj felelõs a gémben a müszerfalért!! Fs one mod 07 skinel és nem jelez semmit a müszer falon,sõtétség.............. csak a képernyõ szélén jelez! Segitsetek! mit teygek??
Freedom88
gserv pl

T.T.