rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

RNadal1203
amikor megkérdezi hogy telepítse e mert már létezik a mappa mit mondjak????

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

arty
F1 2002-re Te vártad már? 😄 vagy arra vagy az F1C-re szánták eredetileg 😄 reménytelen 😞

Forza.

Alexease
Melyik editor nem megy? A hivatalos ISI fele AIWCAM editor? 1.255 verzio? Meg nem probaltam, de elofordulhat hogy kifagy, az elozo (1.125) sem volt eletbiztosotas😊) Amugy kameraeditor nincs benne, csak a neveben😊 Legalabbis az elozokbol nem lehetett elocsalni, nincs rola info, doksi, stb...

Van az rF Centralon nem hivatalos AIW/CAM editor, az elvileg mukodik.
gviski
hahaha!

nem megy a rfactor uj AIW és CAM editora, feltettem és mindig kifagy, illetve a pálya betöltésnél valami hibát is kiír :-(

hogy lehet még a .CAM fájlt csinálni? Mert a bukaresti pályához szeretnék egy jobbat, vagy az is jó nekem ha Alex csinál egyet 😄

Virtual SimRacing

lac coo
És gondosan rakd fel a modokat, a megfelelõ helyre, figyelj oda !

Alexease
Tobb tucat problema lehet, a Win installtol kezdve, a drivereken keresztul, a jatek verziojaig, a felpakolt mod-okig, stb. Rakd ujra a jatekot, mod-ot, stb.
RNadal1203
légyszííííííííííííííí

RNadal1203
nakem kilép a Fsone 06 indításakor pontosabban amikor kiválasztom a kategóriát

cselt
Haladjon is, én már nagyon várom 😄
avcom
aha és hova?

Amugy a DDR mod lassacskán de halad.
GSMF fórum

Ginger17
F3000 v1.1 a Race'07 -bõl.

Sokáig tartott megin'...

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

pajti
Borulásnál jól jön a tetõcsomagtartó. <#idiota><#buck><#vigyor3>

lac coo

MaSzKa
ilyenek jöhetnek!:-)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Knight Rider KITT Forever - a kedvenc sorozatom még ma is :-)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Es itt van a MAX file "jatszani"😊 <#zavart1>) (X Motor Racing ®😉
http://alexease.extra.hu/files/VAZ_2101.ZIP
Alexease
VAZ 2101 (XMR)😊 <#idiota><#zavart1>
RNadal1203
most már oké köszike

RNadal1203
ok megpróbûlom

Alexease
Gondolom, sok az AI. SinglePlayer-ben sokmindent szamol, mig online-ban csak "dobozokat tologat".

Amugy sok lett az enter a hozzaszolasodban...
RNadal1203
bocsi megszeretném kérdezni hogy mi a ráké szaggat nekem single playerbe onlineba meg tökre normaliti(normális)

elõre thx

Ginger17
A TRF -en van valami hangkiegészítés hozzá... legalábbis úgy emléxem.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

rfactor.net/dev corner/gMotor 2.0 MAS Utility

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

lac coo
<#fejvakaras>

Köszi!A gMOTOR 2-t érdemes letölteni?

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

lac coo
A "GTL" modhoz pontosan mit kell letölteni, hogy normális legyen?
Nekem vagy az autó nincs vagy hangja nincs stb.... 😞((

irlindy
mint a régi...Momo Racing...igaziból így CC modban tûnt fel h eléggé más...nagyon sokat mentem Laguna Seca-ban a saját ki setupommal..ma is azzal kezdtem és elég más volt...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Dietrich
jó és miféle az új kormányod? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

irlindy
viszont ezzel meg van vmi baj😄 szal telepítésnél eddig mindig kipróbálta a force feedback hatásokat...meg kalibrálta a kormányt...ezt most nem csinálta valamiért. Tudtok segíteni? Ja és valamiért rfben sokkal lassabban kanyarodik a kocsi...ugyanazok a setupok..controlsban is minden maradt a régi...lehet, hogy ez is a kalibrálás hiánya miatt van...nemtudom. pls segítsetek

JuanG
rfactor.net >>> dev corner >>>camera editing tool 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Csõ Srácok!Az lenne a kérdésem,hogy meg lehet azt oldani,hogy egy bizonyos pályán én állítsam be a kamerállásokat?Mert van némi pálya ahol elég hülye helyen van a kamera. Elõre is köszi a választ.

irlindy
nah...meg jött az új kormányom😊 a blokk eltûnt szóval kicsit bonyolultabb volt elintézni garanciális problémaként, de meg oldottam. Vissza kellett küldenem pár kábelvégzõdést és küldték is a kormányt

JuanG
jól tolja a csákó, bár legtöbbször elengedik 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Csabesz6
pedig jóvót😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Alexease
Megjelent Portland, eleg jo lett, erdemes leszedni, tesztelni (nem konvertalt!): http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Vanport%20International%20Raceway

Kedvcsinalo video: http://www.youtube.com/watch?v=YkfzdhwYg9g
copass
porsche carrera gt
ez azért milyen kajak lenne egy jó kis modban?<#idiota>

b-type
...hát nekem a talpam begörbült amikor megláttam ezt a sorozatot, a beszélõ, ugrató-rakétát lövöldözõ Ami 007-s autó, és szõr Hasselhoff bravúros bûnüldõzéseit.
A (számomra) rosszemlékû 80'-s Trans Am, belül keverve egy Aston Martin Lagonda, és egy alsó osztályú föderációs Star Trek formavilággal.
..brrr..szörnyû volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

w77d
az lenne jó, ha a régi KITT is feltûnne még benne mint leköszönõ technika. Mondjuk Hoffe azzal nyomulna, míg az új srác ezzel, aztán Hoffe nyugdíjba megy a régi KITT-el azt csá<#buck>

Én unokatesómnak telepítettem fel és akkor kérte,de én "MÉGSE"-t nyomtam gondolván,hogy úgy is fel van telepítve a DX9,és mikor rákattintottam az ikonra akkor hibaüzenet és nem indult el.Aztán újratelepítettem,de most a DX9-et is vele együtt és láss csodát elindult.Viszont nálam nem kérte a DX telepítését és mégis elsõre elindult. Remélem segítettem.<#wave><#eljen>

Hali. Nem tudom, hogy nála kéri-e(de szerintem valószínûleg igen).
Mert van vmi jelentõsége hogy kéri-e vagy nem?
lac coo
Hát igen .... elég vicces lenne , ha egy ilyen kinézetû kocsi megszólalna hogy ( Hello , pajti ! " 😊)))))

Istencsászár
A kocsi szép szó se róla, csak valahogy nem olyan gyík KIT fajta😊, aki nyavajog, viccel stb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nyuny01
Böszmeség 😄 😄
Szerintem naon szép kocsi!
Csak az a kérdés hogy ebböl is olyan sokat összetörnek a forgatásokon mint az elõdjénél?😄

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lac coo
Izzig-vérig "amerikás" ez az autó, ilyen kell a filmbe ! 😊))

Istencsászár
Hát valahogy kár volt a kecses sport kocsit erre a böszmeségre cserélni, nem azt mondom h nem fért volna rá egy modell frissítés, nade ennyire?...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Új KITT !!! 😊)))))))

Cikk ....

lac coo
Van új procim lapom meg memoriám ... Már csak videokari kéne, de azt lemondtam, 8800-as szériával nem vagyok kibékülve .....Ráérek az új géppel, majd ha lesz valami DX10.1-es kari .....