rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
húúbazzz <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
<#vigyor1>

Majd beletörödnek ! <#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
ja a Clio stimmel, kíváncsi vagyok az FRRacers mikor kapcsol 😊

lac coo
Ránézésre az, de csak képeket néztem , nem töltöttem le 😉

avcom
a Clio meg a Leon ugye az, amit eddig is ismertünk?

Alexease
Village Drift King😉 (Amugy meg szegeny lo:/)
Alexease
x+1 😊
Alexease
A leirasaban benne is van, hogy "csak" osszemasolgattak nehany tucat MOD-bol ezt azt;D Akinek esetleg kiamradt valamelyik auto, az most szemezgethet😉 A feleslegeset meg torli😄
irlindy
hány patch lesz még ehhez? 😄

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Nekem nagyon nem tetszik , hogy olyan szedett-vedettek a modellek : a gyönyörû GTR2-es autó mellett elég csúf a valamihonnan kölcsönvett 100 éves F1c modell 😞((

Alexease
Elvileg azonnal meg kellene erkeznie a megadott e-mail cimre a kodoknak. En eddig ketszer vasaroltam "naluk" (eloszor rF weboldal, masodszor a jatek bejelentkezesenel), semmi gond nem volt, azonnal jott a cucc.

Lehet hogy a PayPal-lal lehet a gond?! vasarlasnal a TryMedia-nak kell a levelet kuldeni, mert a liszenszet, a vasarlast Ok intezik! Az ISI-nek hiaba irsz, ok nem tudnak "semmit" tenni.
Vádá
Sziasztok ! Egy kis segítségre lenne szükségem. MEg szeretném vásárolni a gamet (azaz az online kódot) Átutaltam a lóvét szombaton le is vette a paypal a számlámról de azóta se jött semmi a pénz meg elment. Küldtünk nekik levelet a honlapon a supportos címre szintén semmi. Mi ilyenkor a teendõ vagy ha valaki tud segíteni pls ! (ja és mind ez az rFactor honlapján történt)

Voodoo

Alexease
VLN 2007 MOD - 104 autoval (31 auto model)!😊
http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=37612&hl=
sKACOK!!AZ M.M.G F1 2007 demonak .......mért nincs replay mentés,pontosabban a viszajátszások nem kerülnek mentésre!azért mert, demo ,vagy nálam nem klapol valami??
irlindy
igen...de azok elég profik voltak. Mármint...olyat nemtud bárki csinálni😄
De az elején az csak úgy "poénból" indult...szal ezt nem mondták meg elõre, hogy így lesz. A safety cart viszont így hirdették meg...kár h én nem vok egy nagy photoshop master 😄😄😄

Ginger17
Nem csak poén volt.

Az utsó (IRL) versenyen két autót a pályázaton gyõztes pingálómesterek "skin"-jével indítottak. Érdemes próbálkozni.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

JuanG
a kocsi alapbeállítása asszem a hdv (fizika) file-ban van...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Szisasztok!

Valaki meg tudná mondani hogy hol tárolja a játék az autók alapbeállítását (Factory Default) ?

Formula 1 Fan

lac coo
Ja , szerintem is béna ! 😊 Az oszlopot elõre szokás rakni és a váltó is elég messze van ....

Alexease
Valszeg irrealisan draga, ahoz kepest amilyen😉 Vagyis sokat kell hogy toporogj es szaladgalj😊

Amugy nekem "nem tetszik"😊 Valszeg kenyelmetlen lennne a "kormanyoszlop" miatt😊 3 pedalozok, de folyamatosan blippelek, es sokszor bal labbal is fekezek, igy nem tudom mennyire lenne utban😉
Ingy
azt nemtom, de sokáig kell strihelned a sarkon az ziher <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Mert nem jelölted ki az anyagot mit renderelni akartál. Menj a video elejére, és felette a sávon dupla klikk, igy "sötétebb" lesz a sáv, akkor mentsd csak le.

kölcsönkért időből élek....

irlindy
nemaz..nagyon sok féle kocsit lehet ott tervezni, de a safety carnak kell vagy kellett egy hivatalos festést kitalálni..a többi csak poénból volt fent

JuanG
húúú ezt nem is vettem észre <#eljen><#wow2>

avcom
köszi leesett 😊

arra gondoltam, hogy ilyen rajzokhoz nem minden nap lehet hozzájutni és ez inspiráló lehet a DP01 elkészítésére nézve (magyarul ha eddig nem akartak, akkor most talán)

Dietrich
ott volt dallara is..arany ászok autó is van asszem 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
??
itt az eredeti verdákhoz kell autót festeni 😊
van CC mod csak az autókat kell panozra cserélni 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ingy
ez Jééézus bazz

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

irlindy
ilyesmi INDYCAR.com-on is van csak ott safety/pace car tervezés van

avcom
a grafikák alapján gondolom mod is lesz hozzá 😊

Dietrich
Persze némi tanulmányozást igényel milyen festéseket használtak eddig...kék-fehéret elsõsorban.

Dietrich
off

Tudom vannak leleményes "autófestõk" akik nagyon jókat tudnak és némelyik az rf-re is felkerül.
Nos a ChampCar egyik csapata a kanadai Forsythe egy felhívást tett közzé!
Aki affinitást érez ahhoz, hogy megdizájnolja a Forsythe/Pettit Racing autóit (Atlantic, Champ Car) az a honlapról letöltheti az autók tervrajzát, és kénye kedvére megcsinálhatja a festéseit. John Brunner csapatfõnök január 11-ig várja a munkákat. A legjobbnak két jegyet adnak bármely választott Champ Car hétvégére (utazási költségeket nem állják mielõtt valaki gyorsan Ausztráliára gondolna 😊)
innen lehet leszedni

avcom
a tényszerûség kedvéért köszönöm, de a gyakorlatban szinte indifferens 😊

helyesbítek xD még nincsmeg. kezdtem örülni h tölti, 7percig csinálta(avi) míg végül megszületet csak nem voltkép 😄 meg 53 másodpercet játszott le a 3 percbõl
de azótamár megvan... jó noob vok ehhez tom de egyszr elkell kezdeni
SimaSuna
sony vegasban Rendering as...

Avitól WMVig bármibe lehet kódolni..
nah fakkom má! szal hozzáadtam a videókat, összevágtamöket meg minde, zenét attam hozzá szal kész van csak nemtom mitkell csinálni... nyomtam egy REC-et akko elindult a felvétel, és gondoltam ugy veszi fel és mikor STOP ot nyomtam látom h wavba vette fel és nemtom h hol kell beállítani a formátumot.
Alexease
A FRAPS teljesen fapados, egyszeru, mukodnie kellene. Ha nem megy, akkor "egyeb" problema lehet. Nezelodj itt:
- http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1086262199
- http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115323066
aesirbaba
A FRAPS codecje is tömörít kb 5/6-od arányban a tényleges tömörítetlenhez képest.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

SimaSuna
elég gáz ha wav-ba veszed fel mert az hang formátum..
meg hogy lehet másik formáumban felvenni? vagyis inkább: holl kell beállítani?
nah sikerült összedobnom egy kis videót, aztán felveszem(record) és elmenti .wav formátumba, és amikor megnyitom egyik lejátszóm se jácca le 😞... vagy lejácca, mer megy az idõ, csak sekép sehangxD
Istencsászár
Persze hogy kell de hogy mi ne tõlem kérdzed hanem az egér topikba😊

Nekem G5 lézer + steelpad 4d van, de amig a a régi egeremmel tökéletes páros voltak ezzel 50%al romlott a dolog.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Off..

Lézeres egér alá kell valami egérpad ?
Lecseréltem a Razer-t, a világ legkényelmetlenebb egere 😊))
Van fekete ,fém alátétem az jó a lézereshez is ? 😄

nah, nekemsem kéne mindent külön írnom, na mostmár mind1. csak elfelejtettem kérdezni h az fps minél nagyobb annál jobb de annál több helyet foglal? vagy vmi ijesmi?
ja és köszi... sztem ezeel sokat segítettél de még meglátom sikerül-e, ha nem visszajövök ide ^^
igazából, így kezdõ videoszerkesztõ létemre(xD) nemizgat h vanelogó vagy nincs, szal egyelõre megnézem mert gépemen a hely annyi mint a lóban az elefánt...
SimaSuna
OFF:

kell a Fraps
felveszed amit akarsz...
Sony Vegas vagy Ulead video Studio a vágószerszám
összeilleszted a dolgokat..zenét rakol alá ha akarsz..
le rendereled AVI vagy WMV formátumba (Xvid vagy FFD Show filterekkel)

a Game Cam pro kicsivel kisebb fájlokat hoz létre..
1 negatívuma h a logóját nemlehet eltüntetni..