rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ez nem elég neked akkor válts NFs-re
najó viccet félretéve googleba beírod és szerintem lessz találat
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A verseny meg nagyon izgalmas és élvezetes volt, mint az eddigi Historic módosok. Remélem még sok ilyen kis összejövetel lesz, és egyre csak gyarapodni fog a létszám!
Ebben a modban még nem találtam olyan autót, ami annyira fekszik nekem mint a GTL-ben a Schitzer BMW. Más autóval ott sem voltam túl jó. :/
A verseny közepén jókat csatáztam ToMival, remélem még sikerült a fairplay szabályain belül maradnom. A végén már kicsit kihagytam, így elõször a saját Abarthom segge elõzött meg, aztán AlexEase. 😊 Remélem a köv. verseny is ilyen jó lesz!
Bár én csak teszteltem tök egyedül a pályán a legvégén 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Iszogatok, olvasom a chat-et... aztan a Windows nyomott egy kekhalalt😮 Evek ota nem lattam ilyet😞
Amugy koszi a versenyt, jo volt, bar elsosorban csak megorokoltem a poziciokat😄
Thank God, I\'m a Lada owner!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mindegy , ha ismerem akkor is összetöröm azt a lélekvesztõt ...😄
Password: hun
MOD: Historic GT
Car: Coppa Mille (Abarth)
Track: Birmingham 1.55
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
www.smart-bus.hu
no át is irtam a szignomat <#idiota>#idiota>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy én is szeretem ezeket a teákat, csak az ízét meg a szagát nem bírom 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mondjuk nem véletlen ha valaki az indycarba dolgozik a mód ne legyen szar :p
Penge : én is az rfc szerveren tolom és általában minél bénább autókkal, probald a 69 es gts corvettet kellemeset csalodtam benne pláne hogy egy panteras es egy porkés csóka nagyon megküzdött hogy megelõzzenek ( avagy nem sikerült <#lama>#lama><#zavart1>#zavart1> kár hogy a minit kivették legnagyobb fun volt zargatni a nagy verdákat <#banplz>#banplz>
Thank God, I\'m a Lada owner!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mennyit kell perkálni oda egy fél évre , évre ?
De mint tudod egyelõre sehová nem csatlakozik a netem, lehet az is , hogy a szolgáltatól tartott be, múlt hónapban leszedtem vagy 100 gigát 😊))
Ha tudnak ilyent csinálni egyáltalán, hogy ne tudjak ftp-hez meg ilyenekhez csatlakozni ...