rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Norbi nem jössz indycar szerverre? kéne egy jó race setup 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem baj az csináld csak TC nélkül! Aki segitség nélkül tud menni 1.36-ot surfersben ezzel a moddal elmondhatja magáról nem gyenge pilóta 😊

én is valami 1:28 közepét tudtam csak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Ha két kerék az aszfalton marad és két kerék a Fehér vonalon kivül akkor az még szabályos. De ha az összes kerék lent van a pályáról és ezzel elõnyhöz jutsz akkor az már vágásnak számít!
Én mindig is így tudtam.
bardocz
Aha,értem.Akkor úgy fogok próbálkozni.Mert most minden nélkül megyek,néha jókat csúszok kigyorsításnál centikre a faltól😊
Dietrich
low TC van engedve de vannak ovál pályák ahol képtelenség elindulni is csak tojással. Tojás a pedál és talp közé 😉
Ott is engedve van.

bardocz
Jah mondjuk az megzavart,hogy nem tudom a négy kerék teljes felülettel,vagy 4 kerék,és abból 2 teljes felülettel történõ pályaelhagyás-e a levágás.Mert ha belegondolok,akkor így logikus a szabály már.

Norbi,szerintem az 1:28 lenne jópár hét gyakorlással😄

Amúgy olvastam még benne a tc overdrive használatát.Akkor ott van engedélyezve TC?
Norbi1990
1:26 az már jó idõnek számít 😊
legalább 2 keréknek teljes felületével a fehér vonalon belül kell lennie..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Csak ha életben a lábad közé kapsz egy kerékvetõt a csúszós földes-füves részen nem mennek olyan simán a dolgok mint rF-ben ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
"Levágásnak számít az, ha az autónak legalább két kereke (teljes felületükkel) nincs a pályán! "

Hát ehhez újra meg kéne tanulnom vezetni.Mi az,hogy két kerék levágás,életben is 4 nem?Na mindegy...Csak gondoltam megemlítem😄
bardocz
1:32.851-Surfers Paradise-Cart'95
Ez milyen idõnek számít?Megy ez a mod nagyjából,meg élvezem is,múltkor valamiért csak szenvedtem vele😊
Sziasztok!
Most indult egy közös rendezésû LE MANS bajnokság!
OSR & Z-Form LE MANS SERIES 2008
A futamokat minden héten KEDD este ÉLÕ adásba közvetiti a SimSportTv 8-órától!
22 pilóta, izgalmas versenyek, 1 óra versenytáv!
Online SimRacing

Z-Form

leho94
😄 télleg ¢^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

rvn
ez lol ha nem jön be üss még 1 entert😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

leho94
abba még énis mennék szerintem 😄D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

rvn

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

petesilver
Ha valakinek sikerült letölteni valahonnan, ossza meg pls, hogyan tudta 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

pointer4
Mi az hogy "Nem regisztrált oldal!" ? 😊
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

rvn
www.rftf1l.atw.humég mindig van hely versenyzõket keresünk egy jó közösségbe. Nézzétek meg ha érdekel😄

solo
Hmm..Kéne gokartbajnokságot indÍtani.<#rolleyes>
Kismillió f1 van már, de gokart egyse .

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Alexease
Banner, linkek, Tracker...
Sziasztok! Találtam egy VIDEÓT amipen egy Mount Akina nevezetû pályán mennek! Kersetem már egy jó pár helyen, de sehol nem találtam! Nem tud vakai valamit arról, hogy honnan lehetne megszerezni ezt a pályát?

Norbi1990
<#wink>
pointer4
Jajj úúúúgy utálom magam, mindig mindenbe belekötök pfuj pfuj pfujjj, megyek korbácsér .... 😊
Dietrich
azért nem eszik olyan forrón a kását 😊a methanol ha ég sokkal veszélyesebb..

Norbi1990
Jah ott hibáztam egy picikét de nem lett semmi baja a kocsinak <#idiota>
Persze élõben már a falról kéne leszedni kiskanállal 😄
Dietrich
azaz Norbinak :p

pointer4
Ott a 14. sec tõl szerintem már csal mentõautóval kéne tudnia menni 😊
Firerock
légszi valaki
fontos lennE!!!!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hexenking
Sziasztok !!
Aki ért a pályák aiw file szerkesztéshez az kérem keressen meg!!
MSN : [email protected] elöre is köszi

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Firerock
na leszedtem ezeket
már csak két probléma maradt:
1. ami a súlyosabb:TV Cocpit módban rángatózik a kanyarban,borzasztó idegesítõ,a Fejmozgás le van véve 0 százalékra

2. Nem szereznék FF-et de valami ellenállás is kéne a kormányra,namost nem sok van,hol tudnám erõsebbre rakni?ez nem akkora gáz, de jobb lenne ha erõssebb lenne

bardocz
Megtaláltam.Majd szépen leszedegetek mindent,és kipróbálom hogy megy.
Dietrich
vannak a Futamok rész. Abban kell keresni mindig az aktuális pályánál jelen esetben Greg emlékverseny Fontana és az 1.hszben ott van minden szükséges fájlhoz a link.

Firerock
megvan
köszi

avcom
az általad használt verziószámnak megfelelõ almappában

Firerock
az alap?
és melyik?😊

avcom
Firerock
fel tudnád valahova tölteni ezt a mappát és a tartalmát?:
C:\Program Files\rFactor\UserData\Controller\

Freedom88
tuti

T.T.

Firerock
légyszives valaki!!
sürgõs lenne

bardocz
Kipróbálom majd.De maszim oldalán hol találom a modot?<#fejvakaras>
rvn

rvn
Hali! Ha valakit érdekel lesse meg. http://www.mrftf1l.atw.hu/

Dietrich
😊
meg van plugin is én azt használom mert jobb.1.1-t használomroad/street pályára F1 oválra nascar modot kell benne kiválasztani.

bardocz
Amikor elõször olvastam,hogy kell spotter megijedtem,hogy honnan szerzek erre embert,de rájöttem hogy van gépi oválon😄
Dietrich
😊
nálunk minden futamot megelõz egy tesztfutam keddi napokon. Tehát ott kilehet próbálni minden taktikát, helyzetet szitut büntetlen 😊
Az ismeretlen pályák megismerésére is van majdnem 1 hét idõ a szerver non stop fut napi 24 órában.
Spotter használata kötelezõ fõleg oválon! Ha nem látod a másikat hallod ahogy mondja hogy tarsd az irányt vagy melletted van vagy tiszta az út persze angolul.

bardocz
Áh,csak realista vagyok😊 Meg ismerem magam ennyire,de majd holnap megkeresem,leszedem,és megnézem hogy megy.jó lenne ligában versenyezni.Amúgy olyan jó szokásaim megvannak,hogy ha nem vagyok biztos benne,hogy mellettem van-e az illetõ,vagy nem,akkor inkább hagyok helyet,meg ha egy pályát nem ismerek,és nagyon elkúrom,akkor félreparkolok,és megvárom,míg elmegy a mezõny,aztán megyek utánuk,meg ha kilökök valakit megvárom míg elmegy mellettem,ebbõl már volt vicces helyzet,kilöktem egy csávót utolsó kanyarban,megvártam,míg elindul,majd célegyenesben megpróbált kifékezni,hogy én érjek be hamarabb,de nyertem,mert hamar lereagáltam,aztán õ ért be hamarabb😊