rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
<#conf>#conf> Ezeket hol tudom beállítani, hogy mindegyik müködjön rendesen, ne hogy má Lag nélkül legyen futam<#nemtudom>#nemtudom>
Na jó! Félreértések elkerülése végett! Nekem semmi bajom továbbra sem, ha új csapatok alakulnak, barátok összeállnak, meghívnak másokat is, ez mind rendben! Azt is megértem, hogy el kell kezdeni valahol a Szimulátorozást, csak ennyi segítség mellett ne irja oda, hogy SZIMULÁTOR meg LIGA.
Nem kivánok megbántani senkit, de ati28 kiváló játékos #37383 hozzászólásában is "Simulator World Formula 1 League" szerepel, ennek ellenére tele segítséggel. SIMCo által készitett GP2 2008-at megnevezi, melybe TC-t s több segítséget engedélyez. Mivel alapból nincs benne s nem véletlenül TC, ezt csak fájlok modosításával éri el. Ettõl a pillanattól már nem is GP2 2008. Kiváncsi leszek, hogy a véglegessel mit fog kezdeni<#wow3>#wow3> Apró figy: kevés a TC engedélyezése a hdv-ben, attól még nem fog rendesen üzemelni, de maradjanak ebben a tudatban s jó játékot nekik<#eljen>#eljen>
Hogy mindez egy házi szerveren ahol csak az alap fél megás net van, így a lagolás külön kihívást jelent 😄
Virtual SimRacing
Most kezdhetem elõrõl a szervezés<#bee1>#bee1>
Tájékoztatom a nagyérdemüt, hogy szervezési hibák miatt az elsõ futam NEM marad el<#felkialtas>#felkialtas> Viszont lesz pici segítség még, a Kormány és a széket csak is Monitorral háttal lehet elhelyezni s mindenkinek ajánlott a Piperetükör használata. Beállítása .PLR-ben eélvégezhetõ<#eplus2>#eplus2>
4 wtcc liga 3 napos koruk után összeolvadnak és lesz 2 új wtcc liga..de már a háttérben zajlanak az egyeztetések 4 új RFTWTCC liga indulásáról. <#ravasz1>#ravasz1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Valszeg holtidoszak van, kifogyott az NFS/TDU/TRD stb., ebbol meg lattak nehany szep kepet, videot😉
Nem lenne gond, nincs korlatozva ki hogyan hasznalja, csak legalabb megvennek😄 Ugy legalabb hasznos is lenne mindenkinek😉
Hogy ne legyen zsákba macska igy mindenki elött letisztázom, hogy:
1: Minden segítség engedélyezve, az is csak MAXON
2: Benzinfogyasztás - NINCS
3: Gumikopás - Nincs
4: Zászlószabály - Minek úgy sem tartják be.
A mód elkészült hosszas kemény fáradságos munkával.
Csak 1 sebesség lesz benne az is csak hátrafelé.
Virtuális tükröt használni tilós, csak alaptükrökbõl lehet tolotva közlekedni. Aki elõrefelé közlekedik azt azonnal kizárjuk!
2 órás futamot rendezünk SPA-ban (kb 2 kör bele is fér)
Jelentkezni bárhol lehet! Nevezési dij Percenként amit a pályán szabályosan töltesz 10e/ft.
Jó versenyt mindenkinek<#ravasz1>#ravasz1>
http://rfactorwtcc.mindenkilapja.hu/
NÉZZD MEG!!! EURO TRUCK LETÖLTÉSEK http://www.eurotrucksimulator.forumh.net
Tesztnapra menj be valamelyik pályára,és a chat-ben kell ezt beírnod,enter ,kilépsz,és mind a tiéd. 😊
Let the good times roll.
Valaki ..hogy is kivitelezhetõ a ctdp 2005 ben ,hogy minden autó müködjön???Valamit be kell irni ,de kiesett ,hogy mit és hova!!
köszi
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- A nemregiben megjelent uj Cubemap tuningtol ilyen csillogo (kamu tukrozodes!). Banner => rFactor Central
Az, hogy gyonyoru, az masodlagos es szubjektiv😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
viszont itt van ez a felvétel: hdr
ez igaz hogy a gtr2-höz készült mód, de valaki világositson fel, hogy ez valóban igy nézhet ki, ilyen csillogósan, vagy ez a HDR effektus utólag lett rátéve, mert gyönyörû....
De miért nem próbálod ki valamelyiket ? 😊))
Javaslom a bannerban Spet F1 2008 modját, nagyon jó fizika !!!
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Akinek nincs más dolga az jöjjön és nézze :-)
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
"Hatranya": nincsenek eredeti extra efektek (motionblur, hdr stb.), nincs pilota- es pit- es egyeb animacio, nincs idojaras(valtozas), eso, nincs normalis karier/bajnoksag stb.😊
Ezt elsosorban online-ra terveztek (valassz a tobb tucat F1 ligabol😄DD), es jelenleg ez az egyetlen F1 szim (meg ha nem is hivatalos), es ugy nez ki nem is lesz mas...
Mas ISI engine-hez (SimBin cucchoz - GTR2, RACE, GTR:E) hozzabarkacsolt F1 felejtos.
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
itt most élöbe láthatod mire való az
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
http://videa.hu/videok/jarmuvek/mmg-f1-2007-auto-verseny-e3NrocsqP3i6wYIu
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050