rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rvn
Mi hónaljmankóstótk.eget kell fikázni azt aki megpróbál csinálni valami uj ligát még ha sok is van belöle és? szabad ország mindenki azt csinál amit akar vazze. De itt mindenki csak fikázni tud. Tisztelet a kivételnek. 3-4 kérdést tettem fel az utobbi 2 hétben,mert szükségem lett volna segítségre, persze arra válaszokat nem találtam (áhh egy forum végülis nem arra való,)csak az a fasza h fikázzuk le az rftligákat mert csak meg a wtccseket is mert az rftsek már unalmasak. Hát de lol.Had gratuláljak elsöként a hozzáálláshoz.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Ninja
Szerver is kell, meg LAG is
<#conf> Ezeket hol tudom beállítani, hogy mindegyik müködjön rendesen, ne hogy má Lag nélkül legyen futam<#nemtudom>

Na jó! Félreértések elkerülése végett! Nekem semmi bajom továbbra sem, ha új csapatok alakulnak, barátok összeállnak, meghívnak másokat is, ez mind rendben! Azt is megértem, hogy el kell kezdeni valahol a Szimulátorozást, csak ennyi segítség mellett ne irja oda, hogy SZIMULÁTOR meg LIGA.
Nem kivánok megbántani senkit, de ati28 kiváló játékos #37383 hozzászólásában is "Simulator World Formula 1 League" szerepel, ennek ellenére tele segítséggel. SIMCo által készitett GP2 2008-at megnevezi, melybe TC-t s több segítséget engedélyez. Mivel alapból nincs benne s nem véletlenül TC, ezt csak fájlok modosításával éri el. Ettõl a pillanattól már nem is GP2 2008. Kiváncsi leszek, hogy a véglegessel mit fog kezdeni<#wow3> Apró figy: kevés a TC engedélyezése a hdv-ben, attól még nem fog rendesen üzemelni, de maradjanak ebben a tudatban s jó játékot nekik<#eljen>

gviski
Ninja még tudod mit hagytál ki?

Hogy mindez egy házi szerveren ahol csak az alap fél megás net van, így a lagolás külön kihívást jelent 😄

Virtual SimRacing

gviski
szép elõre jelzés :-)

Virtual SimRacing

Ninja
Bakker! Tudtam, hogy kihagyok valamit<#mf1>
Most kezdhetem elõrõl a szervezés<#bee1>

Tájékoztatom a nagyérdemüt, hogy szervezési hibák miatt az elsõ futam NEM marad el<#felkialtas> Viszont lesz pici segítség még, a Kormány és a széket csak is Monitorral háttal lehet elhelyezni s mindenkinek ajánlott a Piperetükör használata. Beállítása .PLR-ben eélvégezhetõ<#eplus2>

Dietrich
Ma hétfõ van új hét új remények. A tervezet szerint megszûnik 4 rft-s liga de 3 új indul helyette.
4 wtcc liga 3 napos koruk után összeolvadnak és lesz 2 új wtcc liga..de már a háttérben zajlanak az egyeztetések 4 új RFTWTCC liga indulásáról. <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

JuanG
nem tudom miért fáj nektek ha sok liga indul <#eplus2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Igen. Erre talaltak ki a programot: egyszer megveszed (-ned) az alapprogramot, amihez ingyen megkapod a fejlesztoeszkozoket, "azt csinalsz vele amit akarsz", es utana annyi mod-ot (autot, palyat, sorozatot stb.) hasznalsz ingyen, amennyit csak akarsz.
Alexease
Azt meg tedd hozza, hogy csakis warezzel es kizarolag billentyuzettel (iranyitas) lehet jelentkezni...😊

Valszeg holtidoszak van, kifogyott az NFS/TDU/TRD stb., ebbol meg lattak nehany szep kepet, videot😉

Nem lenne gond, nincs korlatozva ki hogyan hasznalja, csak legalabb megvennek😄 Ugy legalabb hasznos is lenne mindenkinek😉
ha valakinek kedve támad több módot is kiprobálni, akkor simán le és feltelepitheti õket minden gond nélkül?
bosco05
asszem a héten csak 2 wtcc liga indult, de három a magyar igazság
SimaSuna
ez aztán a szimulátor liga 😊
Ninja
Uj SIMULÁTOR LIGA Indul!!!!

Hogy ne legyen zsákba macska igy mindenki elött letisztázom, hogy:
1: Minden segítség engedélyezve, az is csak MAXON
2: Benzinfogyasztás - NINCS
3: Gumikopás - Nincs
4: Zászlószabály - Minek úgy sem tartják be.
A mód elkészült hosszas kemény fáradságos munkával.
Csak 1 sebesség lesz benne az is csak hátrafelé.
Virtuális tükröt használni tilós, csak alaptükrökbõl lehet tolotva közlekedni. Aki elõrefelé közlekedik azt azonnal kizárjuk!
2 órás futamot rendezünk SPA-ban (kb 2 kör bele is fér)
Jelentkezni bárhol lehet! Nevezési dij Percenként amit a pályán szabályosan töltesz 10e/ft.
Jó versenyt mindenkinek<#ravasz1>

Alexease
Arcade liga - ilyen is kell (meg egy)😊
SimaSuna
nem sok az a segítség? 😊
volvoFH
Uj liga!!!

http://rfactorwtcc.mindenkilapja.hu/

NÉZZD MEG!!! EURO TRUCK LETÖLTÉSEK http://www.eurotrucksimulator.forumh.net

SitatiS
ISI_BABYFACTORY (így írva ahogy van)
Tesztnapra menj be valamelyik pályára,és a chat-ben kell ezt beírnod,enter ,kilépsz,és mind a tiéd. 😊

Let the good times roll.

Sziaztok!!

Valaki ..hogy is kivitelezhetõ a ctdp 2005 ben ,hogy minden autó müködjön???Valamit be kell irni ,de kiesett ,hogy mit és hova!!

köszi
tehát akkor ezt a tükrözõdést különbözõ letölthetõ alkalmazásokkal lehet elérni mint a cubemap avagy a ENBSeries?? ezeket letöltöm, kicsomagolom, bemásolom a megfelelõ könyvtárakban, és elvileg olyan lesz mint a képeken és a videókon?
Norbi1990
Nem semmi kép!
lac coo
De jó szemed van ! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
CTDP06 cubemap tuningot láttad már? Az gyönyörû !

Link ....

Toby0501
Az normális a linkelt videónál, hogy a jobb oldali tükörben a bal oldalon lévõ dolgokat látni, a bal oldaliban pedig ugyan ez csak fordítva?<#fejvakaras>

Alexease
- HDR "plugin", DX modositas, NEM ehez az enginhez keszult, "minden" DX-et hasznalo progival mukodik. Extremul belassulhat. Google => ENBSeries
- A nemregiben megjelent uj Cubemap tuningtol ilyen csillogo (kamu tukrozodes!). Banner => rFactor Central

Az, hogy gyonyoru, az masodlagos es szubjektiv😊
bosco05
utómunkált, sztem ne filózzál tovább, keress egy netes ligát, mert úgy fejlõdsz...
Istencsászár
Ez borzalmasan ronda.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mila69en
szerintem ez nem gtr2-höz készült ez a enbseries ha minden igaz a gta-sa hoz készült de nem biztos😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

lac coo
Feladom .... 😊

nálam a látványi s nagyon fontos elsõsorban, lévén 2008-van, és már egyik alapjáték se mai gyerek....

viszont itt van ez a felvétel: hdr

ez igaz hogy a gtr2-höz készült mód, de valaki világositson fel, hogy ez valóban igy nézhet ki, ilyen csillogósan, vagy ez a HDR effektus utólag lett rátéve, mert gyönyörû....
lac coo
Bajnokság van ....
De miért nem próbálod ki valamelyiket ? 😊))
Javaslom a bannerban Spet F1 2008 modját, nagyon jó fizika !!!

tehát ha én single-ben szeretnék bajnokságot nyomni, akkor annak semmi értelme?
Hexenking
Szerintem az MMG a legjobb F1 mod, nagyon szép és kidolgozott.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

gviski
MA VSR F1 BARZIL NAGYDÍJ A SIMSPORT TV-n

Akinek nincs más dolga az jöjjön és nézze :-)

Virtual SimRacing

gviski
köszi szépen sajnos a munka miatt csak hétfõn lesz idõm ezel hülyéskedni, szóval 1.0 az 100cm, 0.1 10cm és 0.01 1cm és így továb...

Virtual SimRacing

Alexease
Ha F1-et akarsz, "frisset" es szimulaciot, akkor rFactor es valamelyik MOD (banner alatt).

"Hatranya": nincsenek eredeti extra efektek (motionblur, hdr stb.), nincs pilota- es pit- es egyeb animacio, nincs idojaras(valtozas), eso, nincs normalis karier/bajnoksag stb.😊

Ezt elsosorban online-ra terveztek (valassz a tobb tucat F1 ligabol😄DD), es jelenleg ez az egyetlen F1 szim (meg ha nem is hivatalos), es ugy nez ki nem is lesz mas...

Mas ISI engine-hez (SimBin cucchoz - GTR2, RACE, GTR:E) hozzabarkacsolt F1 felejtos.
vagy itt van még ez..igaz hogy a kéz nem mozog a kormánnyal együtt, de tetszetõs darab:monaco
na várj, akkor nézd meg ezeket. elvileg ezek ugyanebbõl a módból származnak:
elõször is pár kép egy ugynevezett MMG módból..nem tudom kamu-e:
kep

majd a videók a VMS módból:video
video

az utolsó vidinél nézd a vizes aszfaltot....
lac coo
Nem értem a kérdést, azon videon semmi extrát nem látok .... Kicsiben nyilván szebb minden ....

akkor most hogy is van ez? van aki szerint ugy lett menipulálva a kép, szerinted meg nem....de hogyan akkor? van ilyen jól kinézõ mód? vagy minden csak a géptõl függ, hogy mennyire birja a magas beállitást?
lac coo
Nem feltétlen kamu, ilyent simán ki lehet hozni belõle, sõt manapság még többet is :

tehát kamu....
emericovsr
ez F1RFT nagyon jó géppel felvévve, és utó munkázva

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

youtube-n találtam ezeket:
mod
mod1
mod2

ezek egy és ugyanazon módból való felvételek, asszem valami VMS vagy mi...nade!!! - hh ilyen elképesztõen szép a grafika? nézzétek csak meg...majdnem oylan mint a race driver grid alatt futo neon motor...hogy van ez? tényleg van iylen szép mod, vagy ez kamu?
és a játék mennyire összetett? ugyértem hogy pl. miylen a boxkiállás? rendesen megvan csinálva? safetycar van? zászlószablyok? mennyire részletesN
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

batihu
Szerintem F1 RFT2008, de próbáld ki a Spet F1 2008-at is!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

akkor rfactor lesz! - f1 szerelmesei közé tartozom, ezért szeretném megkérdezni, hogy jelenleg melyik rá a legjobb, legkomplexebb f1 mód? jah é a legfrisebb természetesen...van e már 2008as? a versenyzõkön és kocsikon, valamint a pályákon kivül láttam a a netes videóban, hogy a siemens feliratai, az eredménykijelzõ, és a fordulatszámmérõ is belekerült a módokba? ez mindegyikben benne van (nem árt, nagyot dob az egészen) - ettõl eléggé hivatalos beütése lesz a stuffnak sztem, mintha a sony csinálta volna...
Hexenking
Akit érdekel szol !!

Hexenking
Sziasztok!!
http://videa.hu/videok/jarmuvek/mmg-f1-2007-auto-verseny-e3NrocsqP3i6wYIu

Dietrich
indy-surfers? <#ravasz1>