rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv! Igen meg lehet oldani, az rTop100Factor nevû progit kell konfigolni, és átállítani, hogy az adott liga szervere milyen portra "írjon". Alapesetben ez a port: 27012, ezt kell átírnod. Elméleti síkon így mûködik a dolog, de gyakorlatban még nem próbáltam, és lehet, hogy nem tudsz egy progin belül több portot megadni, ekkor viszont egy másik rTop100Factor-t is telepíteni kell a szerverre, és annak a beállításait gond nélkül megváltoztathatod ezután...

Ezenfelül még egy egyszerûbb megoldás, ha az rfm fájlban átírod a mód nevét, és ezután tudsz szûrni a mód új neve szerint, azaz a saját ligádon kívül más ligák köreit nem fogja megjeleníteni a hotlaps.

Pacsi

Virág Attila (Atish) SWF1L - http://swf1l.extra.hu RBR - Matech Rally Team

rvn
hello! Olyan kérdésem lenne! Ha van 1 servergép és több liga fut rajta párhzamosan, akkor a hotlapsot meg lehet ugy oldani h ne az összes liga idejét mérje hanem külön-külön?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

lac coo
2009 ? <#idiota>.

(Ha valami rohadt unalmas akkor az a pályaépítés...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
augusztus környékén 😊

(bocs Alex)

Csiaki
Balaton Ringrõl mit lehet tudni?Mikor lesz kész?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

emericovsr
Upgrades-be mindig érdemes besasolni 😊

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

bosco05
Megoldva, Upgradesben volt megtrükközve a cucc 😛
bosco05
Nagy modderektõl kérnék egy kis segítséget. Elakadtam egy mod átírásánál, ugyanis hiába babrálom meg az üzemanyagot, az ég világon semmi se változik. Elsõ kérdésem az hogy jó helyen keresgélek e: FuelRange=(1, 3.79, 12) , FuelSetting=12. Ezeket írtam át a hdv fájlban. Ez tudomásom szerint annyit jelentene, hogy 1 literrõl kezdi a számolást és 3.97 literenként tudom emelni és a maximális tankba tölthetõ benzin így 12x3.79 liter lenne. De sajnos minden marad alapon, ha átírom a számokat 1-re akkoris. Pls help me! Thx elõre is.
gviski
zöldnek zöld volt csak nem tea.... <#vigyor2>

Virtual SimRacing

Hexenking
Sziasztok !!

Akit érdekel az MMG F1 2007 2.0 hoz egy track pack. Jó szórakozást !!!

Part 1 : http://www.megaupload.com/?d=8QEY6BN1
Part 2 : http://www.megaupload.com/?d=XHKS4HF2

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Ingy
na ezért szilánkosra pofozlak csak kerülj a kezem közé <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Smicy2
hardfa <#idiota>

Charade GTti

Ingy
most zöld tea meg hársfa virág tea a sláger...gondoltam én is irok valami szépet és jót hamár itt röpködtek pukehokék, nordok és gt3 as porkék <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
vagy mit nem?? <#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Mit ittal, lefekves elott?!😊 <#idiota><#zavart1>
Ingy
zsírkréta <#idiota>

lac coo
<#taps><#idiota><#vigyor1>

Norbi1990
Húbakker ez komoly? 😄
Mer akkor grat tényleg jó mod 😊
gviski
Indy500 intro

nem tom hogy volt-e? 😄

Virtual SimRacing

Smicy2
<#idiota><#idiota><#idiota>

Charade GTti

Ingy
Húbasszus, nem hiszitek el mi történt, Horazio Pagani irt levelet, hogy nagyon tetszik neki a Zonda mod és inspiráló a kivitelezés s ha van kedvem látogassam meg õt pár karikára a toszkánai hegyekben...na és ekkor csörgött az ébresztõ óra <#idiota>

bardocz
Én is így gondolom,STI-t lecserélni már vétek,porsche-ra meg pláne az😊
emericovsr
na ez már inkább tetszetõs szemre

JuanG
aham 😊...szal:

1. nem is nyílt napon mentél hanem versenyautóteszten?... kemény 😄D
2. volt STI-tek? nem említetted...na azért én nem cseréltem volna le, de hát ismersz, subaru forever, remélem én is kijutok egyszer a sajátommal 😄
3. Kamera nem volt a kocsiban??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Latod, ehez kepest az iRacing mennyivel olcsobb mar!😊)))
lac coo
8 éves fizetésem, papíron meg mittudomén...50 ! 😊))
Marad a GTRE ! 😄DDDD

Alexease
Gondolhatod, ha az STI-t (valszeg Subaru😛) lecsereltek egy GT3-ra (valszeg Porsche), es valszeg mint az egyik csaladi autot gondolta, akkor lazan repkednek otthon a 10 millak ide-oda😉 Vagyis azt a "nagyon"-t, szerintem komolyan kell erteni tole;D

A lenyeg, hogy felejtsd el, indits inkabb egy GTR Evo-t, aztan jol van (szegeny ember vizzel foz)😄DDD
Ombika
Jah vmi bika verdaval esetleg! 😊

lac coo
A "nagyon" szót gondolom muszáj volt beírni ?! 😄DDD

Amúgy grat, nagy élmény lehet !

Norbi1990
Hmm nem is vészes annyira 😊
Egyszer rálehetne költeni egy ilyenre ha arra járnák valami csoda folytán 😄
nordschleife árak, ha jól sejtem legalábbis

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

gordon 24
Köszönöm! Ha lehet jelentkezni, majd irtok be ide egy üzit?? Mármint a v8 ra gondolok.. (holden kéne😄 Szine mind1, csak szép legyen😄)

Downhill!!

ha összetöröd magad akkor nagyon😊

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Norbi1990
SimaSuna
hrc-team.hu-n mindent megtalálsz 😊
gordon 24
Suna!

Légyszi muti valami linket arról, mennyi az annyi, meg ilyenek😄 Biztos érted mire gondolok. A V8 bajnokság eléggé érdekel. Mondjuk a Szombati nap nem a legjobb, de ha van idõm jövök..

Downhill!!

Norbi1990
Mennyibe fáj egy kör a Nordon?
aesirbaba
Sok áttéten keresztül megismerkedtem egy német autóversenyzõvel, neki fizettem (nagyon) sok pénzt azért, hogy megtanítson versenyautót vezetni, versenytempóban. A végén "készen lettem" a Nordra, a csapatának a tesztje közben mehettem én is köröket a GT3-mal, egészen hihetetlen volt😊

Ugyan nem ezzel összefüggésben, de egy kicsit mégis, az STI-t lecseréltük egy GT3-ra.
Valamint annyit mondanék még, hogy a GTR EVO Nordjának a vonalvezetése az összes eddigi közül a lehetõ legközelebb áll a valósághoz.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

copass
váááá, haverom most küldött egy képet ahogy ül a boxban egy nascar gépben, meg amikor küldött egy képet amikor ül egy gp2-es gépben, hát sárgult a fejem:!D amúgy gumis kisfõnök vagy vmi ilyesmi.

emericovsr
amig nem mondod le, addig vonogatja le a lovét havonta.

Istencsászár
Kiváló munka lett ez a CTDP 06, igaz még csak fél órát öltem bele, de kipróbálva egy ausztráliára felkészített Super Agurit és egy bajnoki rönót óriási különbségek voltak a két autó közt ( Agurit élvezetesebb volt vezetnu, mert egy szar😄 nem fordul, nem tapad stb ) szóval korrekt és profi cucc minden elemében, megérte rá várni, magasan a legjobb F1 mod illetve ezt nevezhetem már F1es játéknak is a CTDP 06.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Igaz !

Én nem is fizettem elõ, igaz még mindig él a dolog valamiért 😊)))

Alexease
Jo lenne az iR, sot jo is, csak az SR es a felesleges class rombolja az elvezetet😉 Stresszesen versenyzik az ember. A normalisak felszabadultan is vigyaznak egymasra. Azert korlatozni valakit a versenyeiben, az elorejutasaban, ugy hogy eleg szep mennyisegu penze fekszik benne, egy masik veletlen hibaja miatt (szerintem ritka vag nincs szandekos baleset), azert eros.

Nem mintha annyira erintve lennek, mar lassan 1 honapja a kormanyt sem raktam ossze😉
lac coo
De jó is volt az ! 😊))

IR agybaj, ez meg tömény szórakozás volt... 😄DDDD

lac coo
Asszem Derby mod fut rajta .

gordon 24
nyami😄

Downhill!!

SimaSuna
viszont mi (HRC) januártól V8Supercars bajnokságot indítunk V8Factor moddal.már most tudjuk, hogy sokan leszünk, jelenleg tesztelések folynak, hamarosan lehet jelentkezni a bajnokságra..további infó : HRC-Team

Szerverek vannak, csak rossz lehetõségekkel, pl 1,5 órás practice, és nincs szavazási lehetõség se. Ha ti megtaláltátok a fentebb lévõ szervert akkor segítenétek h hogyan sikerült nektek?

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Aham, dedicalt szerverre így is tudunk csatlakozni ip alapján, meg a hamchi is segít benne, de ez jelenleg csak egy szükségmegoldás 😊

TDU nick: WAndrew26[HUN]