rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Én néztem vannak billentyûzetesek is szép számmal, gondolom ezért a sok segítség, meghát kezdõknek is elkél (akik nem akarnak szenvedni csak atom idõket futni). Ezzel csak egy baj van amit sokszor leírtunk már, ez nem szimulátorozás. Ezt leszámítva kell ilyen is 😊
SimaSuna
amatõr liga 😊
Dietrich
Autó sérülés: 25%
Megengedett segitségek: Irányítási segédlet (F1)
Stabilitási segédlet (F4)
Helyes irányba fordítás (F5)
Automataváltó (F7)
Kipörgésgátló (F8)
Blokkolásgátló (F9)
Kuplungasszisztens (F11)

mi ezzel a gond? a sérülés is be van kapcsolva <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SitatiS
Picit sok a segítség annak a pörkének nem? 😊

Let the good times roll.

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

batihu
Arra én is mennék!<#integet2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

JuanG
gyöngyház fényezés?? Ingy-nek festett valaki drift mod-hoz fényérzékeny festésû autót 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

emericovsr
én egyszerûen meghüjülök ettõl a csapattól, ez valami fényre érzékeny festék lehet, ahány fotó annyi színe van a kocsinak

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

JuanG
mind3 képen tök más a szín 😄DD...sztem átfestették...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SimaSuna
a vörösre még 1 árnyalattal sötétebb mehetne 😊

a navancs sztem meg <#eljen>
emericovsr
na ezt állapitsátok meg, hogy jo-e a szín, én már színvakságot kaptam 😊

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

bosco05
nekem minden itt hever az asztalon úgyhogy amelyik cd-t kéri azt dobom be, innentõl mocskosul nem érdekel ki mit lop és honnan 😊
lac coo
Csakhogy -többek között- azért érzed jobbnak mert ,sokkal-sokkal frissebb motor fut alatta ...
Ami ingyenesen modolható...
Sarkítva az a helyzet, hogy a készítõk teljesen ingyen felhasználták az ISI fejlesztéseit, hogy a Simbin-nek kifizetett játék sokkal élvezhetõbb legyen...

Persze ezek csak elméleti dolgok....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dietrich
ráadásul a GTL konvert jobb lett mint az eredeti GTL volt!
Én nem is értem a mastersnál mit szenvednek a GTL bajnoksággal, inkább rf-el inditanák még én is lehet mennék 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
ezt nem értem ne haragudj 😊 , megpróbálnád mégegyszer kicsit érthetõbben? 😛
lac coo
És ISI mit kérjen, hogy a komolyabb FFB-t, fizikát használja más játéka....????

lac coo
Volt szervízben, rendesek voltak, garanciában megcsinálták 😊
Elrágott egy köteg kábelt amiben valami hõérzékelõ-gomba zsinorja is volt, meg valami motor-elektronika, emiatt egy henger ment csak rendesen, a többi három tele volt benzinnel, azt mondták jól tekerjem meg majd, hogy tisztuljon...Szal olcsón megúsztam ....

Hazafelé jövet meg a csúszós utón a Matizbe belementek hátulról 😊)))))
Jól indul ez az év .....

bosco05
A historyc gt mod a Simbin GT Legends nevû játékának a konvertje rFactor alá, ezért kéri a Simbines GTL CD-t.
Szia, nemtudom, amit én leszedtem annál nemvolt baj, de még mindig nem tiszta nekem h most hogyvan ez a historic gt mod, hogy fizetni kellet volna érte, vagy nem, mert a leírásnál nem találkoztam erre vonakozó utalást, hogy a játékhoz szükséges a cd amit itt és itt veszel meg, amúgy egy nagyonatom mód, rengeteg kocsival, nemtudom h sikerült e már az összeset kipróbálnom, pedig megvan már vagy egy 1,5 hónapja. 😊

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Norbi1990
Ahhoz kell 😊
De átlehet vágni virágboltossal 😄
Azigen... felszeretném tenni a Historic GT-t és erre elkezdi hogy adjak neki eredeti GT legends et...... az köszi...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ingy
te se szoktál korán kelni 😄
hát imádkozz mert ilyenkor rövidzárlat okozhat komolyabb gondokat :/

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Van egy szomszédom, tele van macskával meg ki tudja mivel, az õ padlásából többször láttam már kijönni valami nyestet vagy menyétet, meg nem mondom mi volt....Csak tudnám a kutyámat is miért etetem, ha mindenféle lény csak úgy bejárkál hozzánk ? 😊)) Remélem nincs nagy kár, nagyon nem hiányzik most ....

Ingy
nekem a kocsi riasztojat ragta szet 😄, duwwa volt miutan pipere takaritason ment at a kekvillam masnap nem mukodott a riaszto azthittem mert beazott, közben a motorter tele volt szörrel es ragasnyomokkal, igy telen eleg durva kint allni plane itt falun

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Dietrich

lac coo
Nyestrõl hallottam, hogy szokott ilyesmit csinálni 😊))

<#wow2>

lac coo
Képzeljétek valami állat költözött az autóm motorterébe !!!
2.-án használtuk utoljára, ma meg beindítom, hallom , hogy visít a hûtõventillátor mint az állat és jajgat az autó , hogy felforrt a motor...Na mi az isten lehet...
Belenézek tele van kutyakajával, meg egy darab kenyérhéjjal (gondolom amit a kutya széthagyott az udvarban...) amit odahordott magának...
Remélem csak valami érzékelõ ment tönkre attól jajgat a kocsi nincs komolyabb baja.
Hogy rohadna meg !!!<#falbav>

lac coo
Na de ami itt 80 km/h az kb olyan mintha futnék 😊)))

bosco05
lehet, de a lényeg, ahogy te is leírtad rf-ben nagyobbnak tûnik, innentõl meg nincs mirõl beszélni és nem kell a miért 😊
Alexease
A sebessegerzet nehez kerdes😉 Erosen fugg a palyaobjectektol, a beallitott FOV-tol, es foleg a texturak reszletessegetol.

Az rF-ben azert tunik jobbnak, mert nagyok a texturak, sok a reszletes shine map es bumpmap.

Az LFS regebbi cucc, bar sok az object, jok a texturak, de ezek az "apro dolgok" nincsenek benne.

Az iRacing meg "rosszabb", mert bar profik a texturak, sok az object (pont annyi amennyi igazabol is van😄), de nincsenek reszlet efektek, sokszor eleg homogen az egesz. raadasul az ulespozicio vs. FOV beallitas is nincs vs korlatozott😉)))

Ha nagyon raernek, csinalnek tesztet rF-ben: leszedni minden extrat az aszfaltrol vs. visszatenni az osszes aprolekot😊 Szerintem 2x annyinak tunne a sebesseg😉
Ingy
még sem tudom de remélem legalabb rF2-ben viszont latjuk, neha szoktam fejlesztgetni, nemreg felkeresett egy brigad ahol igazi drifterek is vannak pl Radír, eddig sokkal többet segitettek mint barki mas, sikerult sok idegesito mozzanatot gyogyitani a kocsi viselkedeseben...szal hasznomra vannak 😊

bardocz
Az RBR az nálam örök elsõ marad.A GTL is fantasztikus játék,második szimulátor,amivel játszottam.
Más:leszedtem a carmageddont,és ma azzal toltam,csak valamiért minden új pályán min. egyszer kilép,nem tudja valaki,miért lehet?Annyira jóóó az aa játék,gyermekkorom meghatározó eleme😄
bosco05
bár ez meg modfüggõ, mert pl a kedvenc modomnál ami v8 elég jól lehet érezni a sebességet, bár ebbe az autó reális súlya is sokad dobhat, úgyanis itt már tényleg kell féktávot venni, ellentétben a sok babakocsi moddal.
bosco05
tény nem a legjobb, de lfs-t messze veri 😊
lac coo
Speciel sebességérzetben rF is elég rossz!

bosco05
Ezek a játékok a szimulátorok, lfs is az tehát hasonlíthatom, de ha mindent leveszek és csak az lfs-t nézem sem üti meg nálam a szintet, lehet eltalálták a gumit és ezt azt, de pl sebességérzetem sosem volt abban a játékban, olyan mintha lassított felvétel lenne az egész, ültem már versenyautóban is hála égnek, hát lfs sehogysem adja vissza, a többi már inkább.
Alexease
iRacing-et gyorsan meg tudod nezni, meglatogatod az oldalukat es befizetsz 1 honapra😉

Az LFS fizikaban, gumiban, onlineban, szolgaltatasban utos, a koritest ne hasonlitsd (az rF-hez a rengeted MOD miatt - ami nem hivatalos - az GTL-hez meg azert ne, mert az kiados, penzes, studios jatek).
bosco05
Nekem lfs egyáltalán nem jött át. Ízlések és pofonok, de sztem rF szintet nem üti meg, iRacingre vagyok még kíváncsi, de még eddig nem sikerült megnéznem, állítólag nagyon jó. Amúgy amit még nagyra tartok az a GTL és az RBR. Lfs ezeknek sem ér a közelébe véleményem szerint, bár lfs-ben is akadnak kíváló megoldások.
Alexease
Ha csak a palyakat, mar akkoris😊 Ezt mindenki tudja, csak a keszito nem😄
lac coo
LFS a szuperjól sikerült fizikájával mindent lesöpörne, ha modolható lenne ....

Alexease
Ha az ar ertek aranyt nezzuk, akkor az rF az egyik legobb.
De az LFS sem rossz, 6-7000 Ft-ert 5-6 eve "uzemel", bar ahoz nem keszul semmi, de legalabb foltamatosan fejlesztik😊
De ami nagyon megerte, az a GPL, mar tobb mint 10 eve "fent van" a gepemen😊 Minden uj instalnal felkerul azonnal😉 Default😛
lac coo
Mikor kijött én is rinyáltam, hogy ezért ennyi pénzt elkérni.....
Ez egy kurta évig így is volt, de mára már bõség van, jobbnál-jobb modok, pályák, köztük néhány olyan komoly, hogy akár különálló játékként is megállná a helyét !
Nekem elég sok gyári játékom van, de egyik sem érte meg ennyire az árát (még csak kis mértékben sem!), mint az rFactor !

Persze nem vagyok warez ellenes, van az is bõven, fõként felejthetõ játékok és felhasználói programok ( 3DS MAX 1 milla ...)... 😄DD

Alexease
5-10 kozott van minden jatek, kiveve az extra uj, extra divat jatekokat (de az is csak eg ideig). Az rF 5-7000 Ft. van dobozos, 2 0EUR + szallitas. nezz korbe.

De megint felesleges tema, ha 5000 Ft lenne valami, akkor 2000-ert kellene😊 Aki nem akar, az ugy sem vesz meg semmit, mindegy mennyibe kerul.

Ami nem gond, maganugy, de akkor ne legyenek kivansagai, fajdalmai, problemai, elvarasai ha mar ingyen van...
Istencsászár
Az a 15 olyan 10-12 max, külföldrõl pedig jóval olcsóbb és tele vannak akcióval, kivétel nélkül 2-3-4 ezerrel olcsóbban sõt akár a feléért megkapod, itthon ilyenek nincsenek. Nem MOból kell kiindulni.

5ért millió féle játékot kapsz bármilyen platformra, hol itt a gond? az újat pedig meg kell fizetni, azt senki ne várja hogy 5ért fog 0day játékot venni, vársz pár hónapot és megkapod sokkal olcsóbban.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Ezzel a játékkal nem az a baj,hogy mennyibe kerül,hanem hogy nincsen dobozos verzió.
sztem fölösleges ezen vitázni, mert az h egy játék manapság 15 ropiba kerül aminek kb fele adó azértaz már rablás.5 ezer tisztességes ár lenne minden játéknak, akkor talán nem lenne ennyi warez

Alexease
Annyit lehet tudni, ami az oldalon van. vagyis semmit😉 Tippelgetni lehet, de sok ertelme nincs😉 Amit talan az oldalrol le lehet szurni, hogy nem akar meg egy rF-t, amit "olcson" ad es/vagy mindenki warezeli, aztan meg evekig barkacsolnak hozza minden "szart"😊 Nagyon ugy nez ki, hogy egyelore sok-sok tamogatot, parnert szeretne - Magyarul penzt😉))

De igazabol lenyegtelen, mert a legtobben akik mar most izgulnak, hogy mikor lesz ez, mikor lesz az, azok nagyreszt warezelnek, semmivel sem jarulnak hozza, hogy valami jobb legyen, nekik "csak kell"...
lac coo
És ez mikor lesz ? 😊))
Bár gondolom senki nem tud semmit ....

lac coo
<#zavart1>