rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megengedett segitségek: Irányítási segédlet (F1)
Stabilitási segédlet (F4)
Helyes irányba fordítás (F5)
Automataváltó (F7)
Kipörgésgátló (F8)
Blokkolásgátló (F9)
Kuplungasszisztens (F11)
mi ezzel a gond? a sérülés is be van kapcsolva <#ravasz1>#ravasz1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu
Ami ingyenesen modolható...
Sarkítva az a helyzet, hogy a készítõk teljesen ingyen felhasználták az ISI fejlesztéseit, hogy a Simbin-nek kifizetett játék sokkal élvezhetõbb legyen...
Persze ezek csak elméleti dolgok....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én nem is értem a mastersnál mit szenvednek a GTL bajnoksággal, inkább rf-el inditanák még én is lehet mennék 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Elrágott egy köteg kábelt amiben valami hõérzékelõ-gomba zsinorja is volt, meg valami motor-elektronika, emiatt egy henger ment csak rendesen, a többi három tele volt benzinnel, azt mondták jól tekerjem meg majd, hogy tisztuljon...Szal olcsón megúsztam ....
Hazafelé jövet meg a csúszós utón a Matizbe belementek hátulról 😊)))))
Jól indul ez az év .....
TDU nick: WAndrew26[HUN]
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
hát imádkozz mert ilyenkor rövidzárlat okozhat komolyabb gondokat :/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
2.-án használtuk utoljára, ma meg beindítom, hallom , hogy visít a hûtõventillátor mint az állat és jajgat az autó , hogy felforrt a motor...Na mi az isten lehet...
Belenézek tele van kutyakajával, meg egy darab kenyérhéjjal (gondolom amit a kutya széthagyott az udvarban...) amit odahordott magának...
Remélem csak valami érzékelõ ment tönkre attól jajgat a kocsi nincs komolyabb baja.
Hogy rohadna meg !!!<#falbav>#falbav>
Az rF-ben azert tunik jobbnak, mert nagyok a texturak, sok a reszletes shine map es bumpmap.
Az LFS regebbi cucc, bar sok az object, jok a texturak, de ezek az "apro dolgok" nincsenek benne.
Az iRacing meg "rosszabb", mert bar profik a texturak, sok az object (pont annyi amennyi igazabol is van😄), de nincsenek reszlet efektek, sokszor eleg homogen az egesz. raadasul az ulespozicio vs. FOV beallitas is nincs vs korlatozott😉)))
Ha nagyon raernek, csinalnek tesztet rF-ben: leszedni minden extrat az aszfaltrol vs. visszatenni az osszes aprolekot😊 Szerintem 2x annyinak tunne a sebesseg😉
Más:leszedtem a carmageddont,és ma azzal toltam,csak valamiért minden új pályán min. egyszer kilép,nem tudja valaki,miért lehet?Annyira jóóó az aa játék,gyermekkorom meghatározó eleme😄
Az LFS fizikaban, gumiban, onlineban, szolgaltatasban utos, a koritest ne hasonlitsd (az rF-hez a rengeted MOD miatt - ami nem hivatalos - az GTL-hez meg azert ne, mert az kiados, penzes, studios jatek).
De az LFS sem rossz, 6-7000 Ft-ert 5-6 eve "uzemel", bar ahoz nem keszul semmi, de legalabb foltamatosan fejlesztik😊
De ami nagyon megerte, az a GPL, mar tobb mint 10 eve "fent van" a gepemen😊 Minden uj instalnal felkerul azonnal😉 Default😛
Ez egy kurta évig így is volt, de mára már bõség van, jobbnál-jobb modok, pályák, köztük néhány olyan komoly, hogy akár különálló játékként is megállná a helyét !
Nekem elég sok gyári játékom van, de egyik sem érte meg ennyire az árát (még csak kis mértékben sem!), mint az rFactor !
Persze nem vagyok warez ellenes, van az is bõven, fõként felejthetõ játékok és felhasználói programok ( 3DS MAX 1 milla ...)... 😄DD
De megint felesleges tema, ha 5000 Ft lenne valami, akkor 2000-ert kellene😊 Aki nem akar, az ugy sem vesz meg semmit, mindegy mennyibe kerul.
Ami nem gond, maganugy, de akkor ne legyenek kivansagai, fajdalmai, problemai, elvarasai ha mar ingyen van...
5ért millió féle játékot kapsz bármilyen platformra, hol itt a gond? az újat pedig meg kell fizetni, azt senki ne várja hogy 5ért fog 0day játékot venni, vársz pár hónapot és megkapod sokkal olcsóbban.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De igazabol lenyegtelen, mert a legtobben akik mar most izgulnak, hogy mikor lesz ez, mikor lesz az, azok nagyreszt warezelnek, semmivel sem jarulnak hozza, hogy valami jobb legyen, nekik "csak kell"...
Bár gondolom senki nem tud semmit ....