rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy
szigoruan nem tudom 😊

Visszatérve a fogáshoz GP79 a másik jó példa, arról is készül videó Cselt vs Ingy Dijon '79 12 körös élethalál harc 😄

simco forumban ovásoknál fent van a replay ha valakit érdekel, utsó 12 kör

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Dietrich
"rF2 remélhetõleg sokmindenben jobb lesz"

de mikor adják már ki? 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ingy
Nyugi nem ittam nincs miért félned 😊
iRacingel 1szer játszottam, a solstice el, ott a 25 nak hála foghatatlan az autó, mármint ha picit is keresztbe szeretnék vele menni, LFS ott meg számomra tul jól fogható, most dolgozunk együtt a HVDL-es srácokkal és LFS-ben jóval könnyebb driftelni. rF-ben jogos hogy van mit javitani de az inkabb altalaban a Modderek tudásától függ meghogy ki mennyire jártas a valós fizikai értékekben. Érdekes modon a még a drift revo demo is jobb lett ahogy egyre több valos adatot raktunk bele, azóta még sikerult sokmindent javitani. Pláne hogy most igazi Magyar drifterek segítenek, magyarul (igy könnyebb az explönésön 😊 ) rF2 remélhetõleg sokmindenben jobb lesz.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
No, veled nem szállnék vitába, de mindenki tudja, hogy kutyafüle ez az egész egy LFS-hez, IRacinghoz de akár még egy Project Torque-hoz képest is !
Nem mondom , hogy rossz az rF, de volna mit javítani rajta .
Általában én is megfogom az autót ha játszom, de érezhetõen lutri néha a dolog .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy
Kapsz egy autóvezetést oktató könyvet Palik Lacitól 😊
nem értem miért nem lehet fogni, pl Zonda, Drift Revo, Historix, van még bõven amit lehet fogni. Jol beallitot tengely magas steeringlock és jó reakcioidõ kell, hozzá.
Nem akartam kilinkelni a készûlõ Haruna videót pláne hogy teljesen más lesz 😊
ellenkormányzásos video
😛

bardocz
Én ebbõl a logfájlból nem értek semmit sem.
Dietrich
sok féle csít létezik..az egyik "legmurisabb" az volt amikor lengyelek ellen volt fun war.
3-an ültünk a dzsipbe és go. az a leggyorsabb jármû a BAS-nál
egyszer csak látjuk hogy gyalogosan a polák simán lefutotta a dzsippet 😊))
tette mindezt PB és kulcsellenõrzés alatt 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

batihu
Ezt én sehogy sem értem, mi élvezet van benne, hogy FPS-el szar minõségben játszik, vagy egy autóversenyben nem kell küzdeni a helyezésekért! Pedig az benne az élvezetes, meg az élethûség! Ha mindent kikapcsol, akkor csak sínautózik, ami dög unalmas lehet!Mint a modern F1! Az utolsó helyekért is lehet jó csatákat vívni!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
evenbalance.com/

Dietrich
pb=punkbuster (elvben ez védene meg a csiterektõl)
evebalance.com õk alkották meg a pb-t és frissitik a visszajelzések alapján.
ergo a csíterek mindig 1 lépéssel elörébb járnak, de ha még el is titkoljuk kik õk akkor 3-al..

emericovsr
na ez nekem olyan volt mintha kínaiúl írtad volna 😊

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Dietrich
mivel én benne vagyok egy másik társaságban az IBT-ben ami inkább csak BAS és GFM-t játszik a CODUO-val a csítereket nyilvánosságra hoztuk ill. a PB elküldte a serialt az evenbalance-hoz ahol jutalmukat megkapták a bannt. szerintem hiba nem nyilvánosságra hozni a nevüket az ilyeneket a szimes társadalomnak kikell vetnie magából..tudom másik név és profil..
Ha COD-nál eredeti volt a cucc akkor szivott. Tudom kilehet játszani a pb-t is de ahogy leirtad szimnél mik a gyanús dolgok ugyanigy az fps-nél is megvan. Pl. szerveri oldalon ahol a pb késziti a képeket valkakinél csak sötét kép van 95%-ban használ egy hacket a pb ellen. stb.
de én még azt se értem a legtöbb csít alatt a kép amit lát borzalmasan szar, élvezhetetlen..de a baromja tolja igy is..

Nightt
Akkor ha Emericoeknal nem tiszta, akkor ott telleg bibi van:S Sztem mindenkepp utana kene jarni a dolognak!!!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Norbi1990
<#mf2>
Én nem
Legalábbis nem tudatosan 😄
bosco05
a log szerint mindenki tiszta mint a fehér hó 😊 , meg amúgy is hála az égnek 😛
Nightt
Biztos Taky meg Norbi😛PP

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Norbi1990
És? Mi az eredmény? 😄
bosco05
már megnéztem 😊
Norbi1990
Akkor nézzed hogy nállunk ki csítel 😄
Nightt
Akkor le kene tesztelni a logot! es ha az derul ki, h jo, akkor ott a bizonyitek!

bosco05
de kimutatja, csak a nagydumások miatt úgymond nem bizonyíték 😊 , jön a mese hogy szarul logol az rfactor satöbbi 😊
lac coo
De a log ezek szerint nem mutatja ki egyértelmûen ?

emericovsr
természetesen a jókhoz kell hasonlítani. ez egyértelmû. de ezért irtam hogy nehezen észrevehetõ.

Nightt
de mindenki nem rajtol benan, akkor van gond sztem, ha mindenkinel jobban jon el a rajtnal es sokkal jobban...

bardocz
Azért a TC-s nem egyértelmû.Olyan embereket nem egy nagy szám lerajtolni,akik maxon fogatják a motort majd berakják sebességbe,vagy max fordulaton kibasszák a kuplungot.Az ne csodálkozzon ha otthagyják.
emericovsr
hogy 'hogyan' lehet nem irom le, semmiképp nem szeretném hogy sok ember tudja, fõlleg nem hogy elterjedjen, mert ez romjaiba döntheti a simes ligákat, hisz így mindig mindenki gyanús lesz.

észrevenni:
- logban (más segítségek szerepelnek a versenyzõnél mint ami engedélyezett)
- ping (extrém magas ping)
- valamint minden esetben SERVER replay-t is meg kell nézni

Példák:
Egyértelmû, sérthetetlenség:
Valakinél észreveszed, hogy be van kapcsolva a törhetetenség, miközben tilos.
Visszanézed a futamot, és ha van olyan ütközése ahol sérülnie kéne a kocsijának de nem sérül, akkor csal.

Nehéz kiszúrni:

Be van kapcsolva a blokkolásgátló. (nehéz kiszúrni)
Füstölés nélkül rövidebb féktávokat vesz, mint akirõl tudod hogy jó pilóta, és nincs segítség bekapcsolva.

Be van kapcsolva a TC:
Rajtnál elmegy mindenki melett füstölgõ gumik nélkül.
Sokkal jobb kigyorsítások, nagyon rövid féktávok.

Nagyobb tapadás:
Szinte lehetetlen megállapítani.

Nincs benzin fogyasztás:
Olyan versenyen ahol tuti kell tankolni, szokatlanúl rövid box.
Elsõ körökben rögtön gyors.

Stbstb

Nightt
az azert lehetne latni, h egyszer csak 400-al megy valaki<#beka2>

beszerelnek 200 liter nitrót a kocsiba <#idiota>

SimaSuna
mindíg is utáltam azokat akik pl CS:Sben haxolnak, WHznak...
mert maguktól nem képesek elõrehaladni..

itt nemtom h hogy lehet csítelni...de kíváncsi vagok...
bardocz
Engem is érdekelne az egész.Hogyan lehet észrevenni,stb.
Nightt
Engem inkabb az erdekelne, hogy hogy lehet kiszurni a csalokat es tulajdonkeppen mit is turpiskodnak?

Ulvar
ebbe van valami, ha már így fellett hozva engem is érdekel, csak a tisztesség kedvéért, nem lesz belõle semmi, csak a puszta kíváncsiság hajt 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mondjuk engem is érdekelne, kik azok aki gyanúba keveredtek😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ulvar
Gratulálok annak a sok értelmes embernek aki használ cheat programot 😊. Még szerencse hogy mi szimesek normális közegben tudunk játszani és sok ember szeret FPSel is játszani így kialakul egy FPS közösség is, ahol nincsenek cheaterek 😊. Errõl ennyit 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

emericovsr
Én kiszurtam két embert, de mivel sokan azt mondták hogy Õ biztos nem, így leálltam a dologgal. Én nem erõltetem, de akit érdekel, annak leírom hogy lehet megnézni, hogy ki az aki valami turpisságot csinál. Még az sem biztos hogy direkt (bár kétlem)

Roger6
Ma mindenki ezen a cikken van felbuzdulva! :XD

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

batihu
Eléggé elhamarkodottan mondtál róla véleményt!<#felkialtas>Csúszik az rendesen!<#ravasz1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
Emerico! Mikor tudjuk meg kik azok a csíterek?

off
X22 a cheat.

végülis lehet, csak egyszer játszottam vele 😄

JuanG
már az alap ZR-t szépen lehetett fogni ellenkormányzással 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Lupo csuszik a legjobban!! Nagy szar az egész <#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Lausiccringen mit szopok😄 Nekem nem tapad be a segge,aztán csúszik.Amúgy te azért nem tudsz megcsúszni vele,mert lassan mész!😄
cselt
Akkor próbáld erõsebben 😄 Hidd el lehet azt is megcsúsztatni és szépen megfogni.
Másik remek példa a GP-79 mod. Elsõ ránézésre nem is veszi észre az ember, hogy mennyire jó kis mod ez. Itt is nagyon jól lehet fogni a kocsit, igaza van bardocz kollégának 😊
szerintem a lupoval meg se lehet csúszni. amikor direkt próbáltam, akkor se sikerült 😄

lac coo
Hát ebbe nem folynék bele, a végén kapok még valamit a Parittya Díjam mellé, de szerintem van vele baj rendesen . 😊

persze, ha már falnak mentél 😄

bardocz
Ellenkormányzással mi a baj?GP79,HGTTC,Spet F1,Lupo,95 cart,derby stb mind fogható.
cselt
Én nem tudom mennyire trükköztek, vagy nem trükköztek én csak egy végfelhasználó vagyok aki a kész moddal játszik <#wink>
De egyébként szó se róla, jó lenne már egy rF2. Tényleg vannak dolgok amiben fejlõdhetne a játék. És ha ez még idén megjelenik, akkor öröm és boldogság lesz 😊
Alexease
Azert az mas, ha meg lehet valamit trukkozni vagy izombol mukodik😊
cselt
Az ellenkormányzás dolgot szerintem már sikerült az rF1-ben is megoldani elég szépen, lásd Derby mod.